Torsdag som i Valborg

Ja idag var det valborg o jag börjar med en smarrig frukost o fortsätter därefter med att göra blonda slingor i håret. Resultatet ska bli spännande då jag varje gång har lyckats färga håret utan resultat med andra ord frissan är bäst. Men idag testar jag med att ha i färgen lite längre än tidigare så resultat återstår om ca 10min :O

Förövrigt ska jag fortsätta Valborg med att JOBBA klockan 15-19.30 och därefter kan Valborg börja på riktigt då jag fortsätter till några kompisar som ska grilla ikväll :) Bättre än att sitta hemma i alla fall :)

Ha en fin och trevlig Valborg! Och stå stadigt på benen för vindarna är ganska kraftiga i alla fall på Öland :/

Ciao♥

Tisdag

Igår var jag en sväng i Kalmar med mamma, jag fick i uppgift att hjälpa henne att lyfta planteringsjords säckar då hon av ngn anledning skulle ha 10STYCKEN. Farmor och farfar som vi träffade på Bauhaus undrade vad vi skulle med så många till. Sedan ringde Maxi o undrade om jag ville jobba, jag tvekade först men sen sa jag att det gick bra. Var ett enkellt pass mellan halv fem och tio. När jag kom hem var jag dock helt slut efter jobbet.

Vet inte hur många sms jag har skickat till Anna och Emelie angående Marias sminkväska som hon glömde i Lördags. Men idag tisdag har vi nog äntligen redigt ut det så Maria kan få sin väska!

Idag blir det nog inte så mycket att göra, funderar på att träna själv i eftermiddag sen eftersom jag missar måndags o onsdags träningen med Emelie o Jonna. Men får se hur det blir med det. I morgon är det jobb igen 08:30-15:00 och därefter kurs mellan 17:00-20:00 så blir en heldag i morgon, ge mig fredag!

Ha det fint! Förresten vart är det fina vädret :O

Ciao♥

Lyckat

Igår blev en riktig lyckad dag. Dagen började dock med vissa små missöden men med tanke på hur bra kvällen blev så var det värt det :) Först var jag hos frissan och klippte mig vid 11 och vid fem tiden blev det dags för grillning i kalmarsundsparken, vi lyckades tillslut hitta ett jätte fint och lä ställe som var perfekt. Så där satt vi ett gäng o grillade, snackade o drack lite bärs med solen i ögonen :) Kevin anlände med både musik och brännbollstillbehör så innan det var dags att dra vidare spelade vi en omgång brännboll. Killarna mot tjejerna som Emelie av ngn anledning hade föreslagit haha. Vi blev utbrända med en gång såklart.

När solen gått ner och det blev riktigt kyligt gick jag, Emelie, Anna och Maria vidare mot Krilles place där vi sjöng sing star o grejer tsm med Krille o hans två polare.

Tillslut blev det dansa, dansa hela natten lång och detta till 90tals musik :D



Söndag = Bakisdag! Var riktigt slö och kände mig  fortfarande nästan onykter när jag vaknade. Brukar aldrig känna av det så mycket som idag. Tog bussen över till Öland där solen sken. Hemma blev det frukost (toast, kall chokladmjölk och yoghurt) för att lite senare spela volleyboll med pappa pagels, soffi och albin. Det var kul, sommarkänslan smög sig på :D Senare när papps kom tillbaka från affären hade han köpt god isglass som var riktigt efterlängtat!

Slutligen blev det grillning på eftermiddagen, mums!

Nu blir det bara slappa som gäller och i morgon ska jag o mamma pagels ge oss ut på äventyr igen i lilla kalmar. Vad gör man inte för att fördiva tiden lite medans andra pluggar o jobbar ;P

Ciao♥

Wiiie :D

GÖTT VÄDER IDAG JU :D Inlines, träning och Talang 2009 står på schemat idag.

Längtar tills i morgon :) Hoppas inte väder eller annat sviker nu! Jag är LADDAD....

Det var ju skönt att veta...

Äntligen fick jag reda på om jag klarat omtentan eller inte och jag KLARADE DEN! Det var en lättnad :) Hade jag inte riktigt trott så det var riktigt skönt :) Så nu har jag bara en 6hp tenta kvar att klara men det är ingen brådska eftersom man får ligga efter med 7,5hp om man vill fortsätta plugga till hösten.

Ikväll blir det bio med Angelic som jag inte träffat på ett bra tag nu så det ska bli trevligt :) Vet dock inte var det är för film vi ska se men den blir säkert bra!

Ciao♥

...

Sluta aldrig hoppas


Sluta aldrig be


Sluta aldrig drömma


Under kan ju ske  ♥



Träning 17:45 :)

Jobb 10.30-16.10

..ja idag har jag "äntligen" fått jobba lite igen efter två veckors uppehåll. Jag hade nästan hoppats på att jag skulle få jobba lite idag eftersom jag inte hade ngt planerat idag. Men det var ganska jobbigt! Man är inte van att jobba...Extra jobbigt för ryggen är det när man får sitta i kassan hela passet, borträknat från en halv timmes rast. Nu har jag faktiskt fått ett schema så dem slipper ringa in mig. Så jag ska i alla fall jobba mellan en och två gånger i veckan fram till sommaren vilket jag tycker är ganska lagom innan det riktiga sommarschemat sätter igång!

Nu ska jag strax få i mig maat, är vrål hungrig!

See you!

Ciao♥

Ljuva 90tal

Började dagen med en promenad med hunden som jag givetvis lyckades lova igår. Men det var skönt o gå en runda trots blåsten.

Sedan blev det frukost på verandan o upp på rummet. Där jag började pyssla med mitt album där jag sätter in bilder från förra året. En jäkla massa bilder har jag framkallat. Vet inte hur många Stockholmsbilder jag har. Men det är kul o pyssla med men inget funkar utan musik så jag gick in på Sofias rum o satte på en av mina första skivor från...90talet såklart ;) Massa härliga klassiker!

Nu blir det snart potatissoppa o vid 17 blir det träning på friskisosvettis.

Ciao♥

Nostalgi

Idag fick jag lite nostalgi känsla när jag följde med "de gamle" på en promenad i stora rör / ispeudde. Det fick mig att minnas alla gånger man var där som liten. O när man grillade korv eller bjöds på hamburgare när man var där på den årliga ispeudde träffen på låg- o mellanstadiet...

Minns en gång när jag o min syster var där o regnet öste ner. Så skulle jag o Sofia hem därifrån men så hade hon "tappat" bort husnyckeln så vi inte kunde komma in i huset. Jag minns att jag var så sur på henne o mitt i allt så snubblade jag o landade mitt i leran samtidigt som jag lyckades riva upp hela min hand, det var blött o jäkligt. Det var nära att jag brast ut i gråt där o jag tyckte det var så pinsamt när de andra barnen såg mig. Men jag o syster gick separata vägar så jag gick hem till min grannkompis som gick i samma klass som mig o Sofia gick hem till vår dagmamma Ingrid. Så det löste sig tillslut i alla fall :) I värsta fall utan kontakter hade vi fått stå ute i regnet i ngn timme o väntat på mor o far som var på jobbet. Det komiska var att senare på kvällen hittade Sofia såklart nyckeln i sin väska där den legat hela tiden...

Back to novadays: vi gick från stora rör över till Ispeudde där vi grillade o det var verkligen hel mys :) Det blåste vissa kalla vindar men var ändå behagligt....Nu hade jag egentligen tänkt träna men får ta tag i det i veckan istället, känner mig ganska sliten just nu efter en lång tid vistandes utomhus..

Ciao

Hade en trevlig fredag o idag blir det dubbel kalas...

Fredag: Dagen började med en sväng till köpstan där jag hjälpte mamma o handla lite mat eller "hjälpte". Brukar väll gå bättre för henne när jag inte är med :P Det blev även en sväng in på systemet då jag ville ha lite med mig till grillningen på kvällen :) På kvantum träffade jag även på Camilla som var o fördrev tiden lite. Det bestämdes att vi skulle klättra nästa vecka på ev. slottet. Camilla med sina galna idér! Men det kan ju bli spännande...

När jag kom hem var det strax dags att ta bussen in till stan där jag skulle möta upp Anna, Anki o My i slottsparken där vi skulle spela kubb. Det spårade ut ganska rejält o med 16meters avstånd till andra sidan kunde vi blivit kvar hela dagen då ingen lyckades få ner ngn "knäkt" (eller vad dom heter). Så vi minskade med en meter på vardera sida o tillslut lyckades jag o My segra :D Under speletsgång blev vi distraherade av ett gäng Emmaboda bor som bara skulle lägga sig i hela tiden men vi ignorerade o tillslut flyttade dom sig.

Runt fyra började vi bli hungriga o begav oss därifrån. Jag o Anna gick hem till henne, My till sig o Anki gick o köpte grillmat. Väl hemma hos Anna fick vi snabb städa innan Jonna o Anki skulle komma. Vid fem började vi äntligen grilla. O oj vad det spårade ur mer o mer, vet inte vad det var. Kan ju vara lite cider som låg bakom o en viss trötthet. I varje fall var det himla trevligt :) Kvällen slutade dock redan vid 22 men vi började redan vid 14 så vi hann bli ganska trötta!

Tack för en mysig kväll, bra initiativ!



Lördag:
Det började med en hel del drömmande, tror jag drömde tre drömmar nästan på raken. Men vill inte skriva mina drömmar här då dom var ganska osammanhängande o lite små konstiga. Dock var en dröm väldigt härlig, den hade jag nästan hoppats på att den var sann. Lite tragisk på sina ställen dock. En av drömmarna vaknade jag med ett ryck då jag nästan lyckades sträcka hela  nacken.

Nog pratat om det: Idag klockan fem blir det kalas för både pappsen o syster som fyller år idag, 45- och 17år. Det blir ett litet lagom kalas på 10personer och jag skippar Kåren idag. Känns faktiskt ganska skönt, är trött på det stället nu! Men vill dit den 25april och den 9maj då det är 90tals tema den 25:E och Rockband som gästar kåren den 9:E :) Så jag hoppas jag får med mig mina vänner :) Men vet att många gillar musiken från det ljuva 90talet, jag menar hur kan man inte gilla det ;) O när riktiga live band gästar är ju inte heller helt fel :)

Ha en bra helg :)

Ciao♥

Problemet med våfflor...

Det var en himla fart i köket idag. Slutade med att vi var fyra stycken som försökte få ordning på våffelsmeten. Det började med att Sofia o jag skulle ställa oss o göra smeten, det kan ju inte vara så svårt tänkte vi då vi använde oss av en färdig smet. Men tji fick vi. Då kom farmor o skulle lägga sig i o tillslut undrade mamma vad som förigick. Så efter viss mattetänk så slutade det med att vi fick höfta med mängden pulver men det blev himla fina våfflor tillslut :)

Så nu är jag mätt o belåten :D

Hurra för våfflor!

Nu ställs jag inför frågan: Träna eller inte träna?

Coldplay - Lost

Dålig på att uppdatera? JA!

Coldplay - Lost ♥ Mycket bra!



Har inte så mycket att informera om som är kul för er att läsa därför jag inte känner för att uppdatera så ofta och dessutom finns det roligare saker att göra än att sitta framför datorn. Jag menar SOOOLEN skiner ju :) Kanske bara idag!

Det som gör mig lite depp är att det ser ut att vara runt 20grader varmt men är knappt 10 eftersom Öland/Kalmar alltid är blåsigt!! Anna o jag hade planer på att grilla i slottsparken i morgon men eftersom det blir så kallt på kvällarna så letar vi nu bostad med tomt som vi istället kan vara på. Vilket går lite trögt eftersom många bor i lägenhet och hit kommer mormor o morfar i morgon. Så vi försöker helt enkellt leta vidare! Önska oss lycka till!!

Ciao♥

Gla påsk på´re!

Dagen började med uppstigning klockan tio vilket var skönt med sovmorgon :) En halvtimme senare blev det dags för påskfrukost med mamms o papps, trevligt :)

Därefter begav jag mig iväg med bilen för att hämta upp Jonnis för att sedan bege oss vidare in mot stan där vi skulle leta upp ett glass ställe. Helt tomt på folk var det i stan, märktes att det var röd dag! Men tillslut hittade vi Tokige ture som var öppet. Så vi köpte oss en glass, fick studentrabatt trots att det inte gällde kulglass men det var en bussig kille som bjussade oss på dom två kronorna ^^ Vi tackade o gick därifrån :) Hittade en bänk i solen där vi satte oss o glassade! Satt o snackade ett tag o kom fram till att vi nog skulle ta oss en pubrunda i Kalmah i morgon kväll :) Båda kom på att vi inte varit på så många ställen i Kalmah så i morgon ska vi ut o göra Kalmar stad osäkert!


Klockan slog tre o det blev till att släppa av Jonna hemma hos sig o sedan köra vidare till Annis där jag skulle hämta min dricka som blev till övers o så passade Anna på att bjuda mig på en kopp kaffe, muchas trefligt! Även vi satt o snackade lite skit o kom fram till att vi nog skulle hitta på ngt på söndag :) Kanske blir en liten tur på inlines!


17:00 ringde jag Robertos o beställde två pizzor till mig o papps som är de ända som befinner sig hemma då mamms jobbar o Soffi är hos pojkvännen. Så jag begav mig sedan till Pizzerian o åkte hem med min Tropicana o pappsens Pavarotti. Pizzabagarn kände igen mig o frågade om min pappa spelade tennis så såpas stammisar är vi ;) Men dom är väldigt bra!


Ikväll nu blir det bara tv tittande o i morgen blir det en fullspäckad dag: Jobba 10:00-15:30, Släktkalas 17:00, Utgång ->


Ha en fin Lång fredag!


Ciao

Dricker Te o bloggar

Kom hem helt slut efter en 9timmars arbetsdag och nu försöker jag ladda om med lite te o en skön dusch....

Dagen har gått ganska fort men det kändes att man tillbringat ett x antal timmar på Maxi när man slutat och oj så mycket folk det var. Så stressade o förvirrade människor det fanns, både positiva o negativa, glada o sura. Ja det finns en salig blandning på kunder. Är väll lite det som är charmen med yrket, att man kommer i kontakt med så många blandade människor! Dock blir man ganska trött själv på att gå runt med ett leende på läpparna en hel dag!

Nu sitter jag i alla fall här o det lär inte bli långdraget för jag är trött i både kropp o själ....

Pussis o gonatish, hoppas alla får en alldeles utomordentlig trevlig påsk :)

Ciao♥

Helt slut på energi..

Första ggn jag hinner pusta ut idag känns det nu som...

Halv nio var det jobb fram till klockan tre. Mycket o göra som vanligt! Men timmarna rullar på ganska bra då :) Halv fyra var det intensiv träning i en halv timme. Sofia o jag cyklade intensivt hela tiden, skit jobbigt var det! Klockan fem ja då var det in på föreläsning som gällde. 12 stycken var vi så ingen stor grupp vilket var skönt! Föreläsning tänker ni: jo jag har börjat idag på en idrottskurs som verkar väldigt intressant :) Min pappa som programansvarig, btw :P Men det var intressant o nästa gång ska vi utföra en del tester (olika konditionstest). Blir intressant! Funderar på att köra beeptestet bara för att se vart man ligger :P Inte för att jag väntar mig ngt högt snitt direkt ;)

Klockan åtta bar det äntligen av hemåt efter att ha varit nästan 12timmar i stan! Puh..

Nu har jag precis laddat upp med lite te o smörgås :) Satte fint som i en sardinask! Eller ngt ;S?!

Nu ska jag snart sova o ladda om på nytt inför ett arbetspass på 9TIMMAR: 11-20! Sen blir det helg :)

Ciao♥

Picnic i parken

Upp klockan nio o idag var hela familjen samlad, dock skulle hälften iväg...Så mamms o jag åt frukost själva i lugn o ro hehe..

Klockan blev halv elva o jag tog bussen in till stan där jag mötte Maria :) Vi gick sedan vidare till konsum där jag köpte lite dricka till vår fika stund. Det slutade med att vi slog läger i slottsparken med våra filtar. Solen sken o fåglarna kvittrade, it could almost not be better than this :) Maria hade med sig sin gitarr så vi gick en sväng mot slottet o satte oss för att lyssna på Marias gitarrspel o sång :) Mysigt värre var det! Timmarna gick o plötsligt var klockan strax över två så vi beger oss mot pressbyrån o jag köper mig en piggelin, då jag blev så sugen när alla andra gick med sina glassar!

Klockan tre kände jag mig helt dåsig o trött så då satte jag mig på bussen hem o somnade illa kvickt. Men vaknade igen när vi kommit över bron. Nu sitter jag här o ska snart gå ut med hunden o denna gång ska jag inte glömma o lyssna på musiken jag fört över till mobilen! Dead by april från Robinsontrailen har blivit lite av några favoriter :)

Det blir lägga sig tidigt idag om man ska orka med hela morgondagen: Jobb 8:30-15:10, Kursstart 17:00-20:00!

Ciao♥

 

Så här på kvällskvisten...

Ja här sitter jag uppe medan papps o Soffi har gått o lagt sig så att dem ska orka upp till skola o jobb. Mamms jobbar natt. Så är bara jag o hunden vakna om inte han också redan har somnat...

Lyssnade på radion tidigare idag o nu kan man verkligen ha diskussionsämnen om dt mesta. Idag kunde man ringa in o säga om man stönar eller inte stönar på gymmet samt om man störde sig på andra som gör det. Det är väll klart att man låter när man tar i o om motåndet är tungt. Det borde nästan alla göra mer eller mindre även om man kanske inte själv tänker på det. Visst kan man tappa koncentrationen när man hör folk stöna mkt men det är väll inget man kan hjälpa om man tar i med kropp o själ eller? Ne själv tyckte jag det var ett ganska ointressant diskussionsämne :P

Har även läst en del bloggar o idag läste jag om ngn som hade en kompis som dött förra helgen, 15år gamal, genom att hon hoppat ned på tågrälsen o sprungit in i en tunnel o blivit påkörd av tåget o detta hände tydligen i samband med alkohol. Det är så tragiskt o hemskt hur lätt ett liv bara kan släckas! Det är sjukt! Sedan läser man allas kommentarer o vissa är ju bara så fruktansvärt nonchalanta så man undrar vad folk tänker med egentligen...

Avslutade kvällen med Färjan 2 o Spårlöst. O sist en snabb koll på lite bilder från papps resa i Usa. Nu sitter jag här o börjar bli hungrig så ska nog sova snart så dt snart blir dags för frukost :P :)

Btw Kalmar FF förlorade med 1-1 vilket nog blev en besvikelse för dom flesta men Gefle var nog extra stolta o glada kan jag tro! Jag menar vinna mot Sveriges mästare är ju ganska stort :P

Puss o go natt på er :)

Våffeldagen på västerport..


En dag var jag o Maria o åt en våffla på västerport :) Mysigt!



Nu blir det lite käk! o en promenad med hunden :)

Sol, sol, sol...

Veckar klockan ringer klockan 9:00 och jag kliver upp klockan 10 för att sedan äta frukost. Standard frukost: kaffe, yoghurt o 1-2 mackor (idag 2st, vilket blev för mkt). Fastnade endel framför aftonbladet (gårdagens). Stod bl.a om Englas död, var ett år sen nu o jag tycker dt är så sjukt att en människa kan göra så mot en liten 10årig flicka. Sen läste jag om den mystiska döda 21åriga tjejen som hittades vid en lägenhet i Göteborg. Det är så mycket människor som bara dör o försvinner i dagens samhälle, man blir ju rädd!    

Jag tog sedan en dusch o försökte göra rent mina hemska skavsår. Risken finns att jag inte kommer kunna träna idag p.g.a såren :/ Men vi får se!

Sedan har jag faktiskt legat i bikini o solat på altanen fram tills nu. Riktigt skönt var det :) o imon hoppas jag på lika bra väder då Maria o jag ska picnica i slottsparken :) Dt blir trevligt!

Nu snart blir det väll lite käk sedan träning o sedan skynda sig för att hämta papps som kommer hem från USA idag :)

Är väll ungefär det som händer idag! Fick förresten brev från Csn idag om att dom fått mitt meddelande om studieuppehåll så nu återstår det att se hur mkt pengar dom kommer dra från mitt konto. Men jag har räknat med att betala tillbaka endel från iaf detta året så jag har pengar undanlagda vilket är skönt annars hade dt blivit problem! Tur det att jag jobbade i julas!

Ha dt fint! Ciao♥

Slö Söndag

Uppdatering lördag + söndag:

Lördag bestod av träning klockan elva med ingen annan än min vän Jonna o vi körde hård träning med aerobic, efterlängtat :) Det var kul o svetten den yrde! Så dt ska va...Vi lyckades tajma in med min syster så hon blev klar på gymmet samtidigt som oss. Vi gjorde oss i ordning o mötte sedan Emelie o Krille som skulle inviga sitt friskis kort.

Sedan blev dt stan med Jonnis o Soffi. Tur hade jag som hade bilen med mig så vi slapp gå in till stan vilket var tur ge o med att jag hade världens skoskav. En timme senare mötte vi upp Åberg som gjort ett ärende på systemet. Därefter bar det av hemåt igen!

Där Soffi o jag fick god mat serverad av ingen annan än vår underbara mor :) Fläskfilé o potatisgratäng stod på dagens meny.

Efter lite velande till o från så bestämdes dt att Eileme, Jonnis, Ana und Ich skulle ses på studentpuben klockan 19 för att få i oss lite mer käk. Klockan blev 17 o jag tog bussen in till stan för att hämtas upp av Anna o jag undrade hur kvällen skulle bli med mina verkande fötter :O!

Därefter blev klockan snabbt 19 o Anna o jag tog bussen in till studentpuben där vi haffade ett bord. Vi beställde en varsin Club Sandwich utan bacon o med extra vitlökssås. Gotth men oj vad mätt man blev, orkade knappt hälften! O oj vilken hemsk andedräkt man fick, slutade med att alla fyra gick runt o stank haha! Efter vår trevlig studentpub gick vi ner till baronen där vi skulle hämtas upp av Aanas tre Emmaboda kompisar ("Ulf", "Helle" o "Miiz"). Sen blev dt en liten men trevlig förfest at Anas place! När klockan blev runt 23 blev dt dags att knöla in sig 7st i bilen igen o bege sig till Corehouse! "Ulf" gjorde ett tappert försök att få komma in på kåren utan att ha gästlegg men dt gick såklart inte, vilket var synd! Hennes förklaring till att hon inte skaffat gästlegg var att "hon hade haft ont i ryggen", haha det var ganska kul :P

Well sen kmr vi in på kåren o gues what, vi är nästan dom första som gör entré haha. Goa o glada som vi var rusar vi in på dansgolvet o dansar gärnet själva på hela dansgolvet. Sen rusar ngn kille fram från ingenstans o frågar hur gamla vi var. Emelie trodde dom satt o slog vad om vår ålder haha. Men dt var kul! 89:orna bjuder på sig själva :D Sen börjar vi inse lite vad vi höll på med o gick vidare till studentpuben ^^ Trevligt ännu en gång :) Strax efter 24 gör vi ett nytt försök på kåren o då var det desto mer folk på dansgolvet o sen dansade vi hela natten lång!

Tack för en trevlig kväll girls :)



Söndag!
Vaknar vid nio trött som få o kollar ut genom fönstret. Upptäcker att där inte är ngn sol, väljer därför att somna om! Vaknar igen vid tolv o börjar fundera om jag kanske ska ta mig upp ur sängen. Så jag går upp o säger go morgon till Anna, sedan gör jag mig iordning o joinar Anna genom att titta på reprisen av Robinsson.

Avresa hemåt blev nästa ching. Sega som vi var satt vi tysta i bilen o lyssnade på bilens motorljud.

Väl hemma blev dt inget annat än slappa, slappa som gällde o nu sitter jag här o undrar hur hösten kmr se ut. Snackar med en tjej från backpacking nu som är inne på Australien men känns så svårt när man inte träffats tidigare o så har jag väll tappat gnistan lite om att åka dit. Men vi får se, hoppas iaf på att jag ska bli på humör för dt igen :)

Hoppas alla har haft en fin o bra heög annars :) Det har iaf jag!

Ciao♥

Friday I´m in love?

Så var dt ytterligare en fredag. Solen skiner men dt är kallt ca 3grader när jag sätter mig på cykeln. Så dt blev på med vintervantarna på nytt o cykla iväg till busstationen där jag väntar på att bussen till jobbet ska komma.

Dt blev en himla stressig o jobbig arbetsdag men den gick att uthärda :) Såg en heldel bekanta ansikten bl.a min gamla gymnasielärare. Men dagen rullade på o klockan slog 14.40 o dt blev dags att kliva ut i solskenet där jag möttes av en riktig varm vindpust :) Bussen skulle gå om dryga 15min så jag satte mig i busshållplatsen o solade, så den där kvarten kom väl till pass :) Dock slogs jag av en grym huvudverk, hunger o orklöshet så när jag kom hem kunde jag inte annat än vara på dåligt humör men dt slutade med att mamma o jag bara kollade på varandra o skrattade åt min slapp, trött o orklöshet. Slapp o likgiltig som vi brukar säga här hemma!

Sen får jag reda på att Mammsen ska ut med sin väninna Marie med respektive o några till så jag får skjutsa dom till bussen vilket jag iofs bara tycker är kul :P

När jag kommer hem igen börjar jag känna av lätt illamående men slår på tv:n för att kolla Talang 2009 där första avsnittet sänds från Kalmar (Kalmah) o jag må säga att dt finns endel riktigt skickliga :)

Nu blir dt fortsatt tv tittande o imon blir det massa kul :) (förhoppningsvis :))

Ciao♥

Jobb o vår en dålig kombination!

Idag har jag jobbat 11:00-19:00 vilket kändes som ett evighetens pass men samtidigt kände jag hur pengarna strömmade in :) Det bästa hade varit att jobba halva dagen så man kunde vara ute i solen o njuta den andra halvan av dagen! Får hoppas att dt är fint hela helgen så man kan njuta av solen lördag o söndag iaf :)

I morgon ska jag jobba 9:00-14:40 så missar ena havan av dagen men har iaf en halv dag kvar när jag slutar så tänkte ta på mig jogging skorna och springa en runda i vårvädret om nu vädret tillåter imorgon med :)

Igår eftermiddag blev jag lite nere i mina tankar då Camilla hade bestämt sig för att nog plugga till hösten iaf vilket jag hade på känn redan från början när hon sa att hon absolut ville till Australien. Kändes skönt då iaf att veta nästan helt säkert! Jag började dock ställe mig inför frågan hur jag skulle lösa situationen till hösten. Om jag skulle vända mig till backpacking.se där jag fått endel kontakter eller om jag skulle sikta på att göra någonting annat. Jag grubblade ett tag o stack ut o sprang en runda för att bestämma mig. När jag kom tillbaka kändes dt bättre o när jag satte mig vid datorn såg jag att en från backpacking hade skrivit o dt verkar ganska låvande men allting kan hända så jag ska inte bestämma mig för ngt för än dt börjar närma sig!

Just nu känner jag bara att jag är väldigt nöjd med det liv jag lever :) o är väldigt tacksam över att jag fått jobb på Maxi då vi är i en stor arbetslöshet kris!

På tisdag ska jag, Maria o Angelic på picnic i slottsparken om vädret tillåter, det kmr bli helmys :)

Nu ska jag få i mig ngt litet o äta för att sedan ladda om för ett nytt arbetspass i morgon, o hoppas att inte Jonas hittar på några dumheter o ropar ut mitt namn i högtalarna :P!!

Ciao♥

En sprudlande vårdag på Öland!

Klockan är 12:30 och solen skiner utanför min dörr. Har suttit ute i solen o bokstavligt talat stekt. Det var så svetten nästan rann på ryggen. 10grader varmt o sol! Men där jag solade var det bärgis 20grader, sol o vindstilla. Maxi ringde även i solen och erbjöd mig att jobba på fredag o jag som har ett mål i höst tackade givetvis ja :)

Här kommer lite vårbilder från vår trädgård :) :


Solen sken rakt mot mig :)


Figge han var så glad så :)


Det var vår!

Nu blir det pannkakor för hela slanten! O sen en sväng in till stan för o fördriva tiden lite :)

Ciao♥

emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0