God jul!!

Jag önskar er alla en riktigt härlig jul :) Första året jag bryter mot traditionen och firar i St Anton men jag gillart!

Living the life in St Anton

Nu tänkte jag äntligen börja blogga om mitt liv i St Anton. Har haft lite krångel med internet till och från men nu är det äntligen helt igång..

Så vad har hänt denna härliga månad! Sammanfattningsvis kan jag säga att det blivit en del skidåkning, inte så mycket som jag velat dock men det kommer. Det har även blivit en hel del utgångar, det är då allt händer. En hel del sköna människor har man träffat på men även vissa riktigt osköna personer också tyvärr. Det har redan tagits en hel del galna kort men dom lägger jag upp en annan dag...After skin har inte riktigt dragit igång ännu så det har hittills bara blivit tre stycken varav en var riktigt kul på Krazy Kangaroo. När det inte blir utgångar på kvällarna så blir det ofta filmmys med familjen i den sjukt obekväma soffan. Jag trivs riktigt bra i sambo livet kan nämnas. Mina roommates är riktigt goa :) Puss på dom! Anders, den ena sambosen, åkte hem till Sverige för att fira jul o nyår hemma och sedan vidare till Thailand i två veckor men sen kommer han minsann tillbaka :)

Imorgon blir det att gå upp ganska tidigt då vi ska ta oss till Spar för att handla lite picnic mat inför en dag i Rendl där säsongaren Rasmus ska firas :) Sen på kvällen blir det som alla onsdagar utgång och Swedish night på Funky, gillart! På torsdag blir det troligen IKEA med för att handla lite julmat :D Sen är det julafton!

Hoppas ni har det lika bra som jag hemma ♥

PUSSSPUSS

emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0