11juni

Igår var jag och klippte mig, det behövdes då jag inte klippt mig sen november. Är inte den som älskar att klippa mig precis men nu hade jag hört rykten om att frisören jag brukade gå till är tillbaka i Sverige igen så jag bokade klipptid och blev såklart lika nöjd som jag brukar bli :) Var kul att få en liten annan frisyr på luggen!

Vid fyra var jag i stan, passade på att köpa sommarkort innan det var dags för att träffa emelie. Vi gick först till Tokige ture för att köpa lite för mycket godis och sedan vidare mot 4kök där jag drack en latte och Johansson som inte gillar kaffe drog till med en varm chocklad. Det blev nästan till att svepa innan det blev dags att hämta ut biobiljetterna. Vi hade då en halvtimme kvar att fördriva tiden med så vi gick en runda på baronen där vi helt otippat träffade på Ask och Angelic som också skulle på bio. Tyvärr inte samma, hade varit kul annars :D

Den nya pirates of the carribien filmen var riktigt bra faktiskt, dom har lyckats igen! Emelie var snäll och väntade med att åka hem tills min buss skulle gå så vi fördrev denna halvtimmen på O´learys med Ask, Angelic och Valle som satt där och smuttade lite på varsin alkholhaltig dryck. Sen gick vi allesammans till busstationen för att skiljas åt! Kul att träffa alla igen :D

Idag njöt jag av en god frukost på terrassen, dock inte så varmt i luften som det brukar vara. Pappa fick för sig att vi skulle ner o testa på lite kite träning men när vi rullar ner med bilen upptäcker vi att det inte alls blåste mycket för att kunna kitesurfa så blev ett dopp i havet istället. Det var uppfriskande men nästan isande kallt!

Hemma började jag med att måla staketet istället och papps började tvätta taket (det behövdes). Jag tröttnade ganska snabbt men hann med lite iallafall. Gick in och fikade på mammas nybakta bullar istället, mums. Efter fikat gick jag upp och tog en välbehövlig dusch, aaah fräch igen :D

Nu är klockan 18 och jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Kanske blir det att jag blir så rastlös så jag hänger på Sofia och hennes vänner ut men vi får se hur det blir :) Annars blir det hemmakväll med en massa bra film :)

Kyssssss

9juni

Skiter i gårdagen och går direkt på dagens upplägg..

Eller okej måste nämna en sak från gårdagen: Igår kväll fick jag höra låten igen: Deadmau5 - Ghost´n stuff. Den var med i någon reklam film om jag inte minns fel och den fick mig att komma ihåg hur bra den låten verkligen är. Svårt att hitta en låt som har ett så bra instrumentalt upplägg. Det bästa är att jag troligen kommer få höra den låten live på Peace and love :D Den och save the world med Swedish house mafia är mina två absoluta favoriter just nu!

Idag händer inget speciellt på dagen, ska göra mamma sällskap till köpstan bara. Ikväll är det dags för Sofias slutliga uppgift på gymnasiet nämligen modevisningen där hon tillsammans med klasskompisarna ska visa upp alla plagg dom sytt ihop under trean. De ska presentera en varsin kollektion bestånde av åtminstone 3plagg, balklänning och sitt projektarbete.

Imorgon blir det bio och kanske en fika med johansson :) ska bli mycket trevligt att ses utan festsammanhang :D

Pussss på eeer

7juni

Tänker faktiskt strunta i att sammanfatta dagarna som har gått och gå direkt på dagen idag.

Gick ut i solen och solade en heldel innan det bar av på cykeln ner till hamnen där jag skulle möta upp Camilla. Mötte upp Milla och gick längre ner till hamnen för att sola. Det var precis lagom varmt, fläktande vind och vatten stänk från havet. Efter en del prat och sol så blev vi rastlösa och gick upp till Hasses för att köpa oss en varsin glass. Det var inte små glassar direkt men gott var det fram tills Camilla började berätta om mindre trevliga upplevelser haha! Vinden började lugna ner sig så vi tog vårt pick och pack för att ta oss till Volleyboll planen, det som var tanken från början. Vi latchade lite över nätet och den nyinköpta bollen var riktigt bra men dock var vår kondition mindre bra. Ett tag senare blev det dags för dagens första dopp och det var riktigt varmt i vattnet, nästan varmare i vattnet än på land. Därmed gick vi åt olika håll, Camilla åt vänster på sina inlines och jag till höger med min cykel. Trevlig eftermiddag!

Jag fick en väldig lust att se den nya Pirates of the carribean filmen på bio! Får se om jag hittar någon som vill joina :)

Pussssssssss

2juni

1juni: Det blev en bra dag att inleda juni månad med! Jag började med att sola lite men det varade inte så länge då jag först ringde Anna för att gratta henne till examen :) Hon var jätte glad! Sen ringde jag Camilla som jag knappt träffat på två år så vi bestämde för att ta en runda på inlines, årets första åk. Vi köpte glass och satte oss i hamnen, mycket prat blev det. Efter en stunds prat när vi gått igenom det mesta av allt som hänt sen sist så åkte vi åt olika håll hemåt igen. Väl hemma var jag genom svett så mamma o jag tog cykeln ner till havet, gottmos!

Halv sju tog jag bussen över till Kalmar där det skulle bli dags för förfest. Jag var glad som hade kommit iväg i tid men blev ändå sen då bussen var tvungen att stå i en jätte lång kö på bron då alla skulle över till Öland. Kom iallafall fram tillslut och började med en shot och ett glas vin innan det bar av till nästa ställe. Kul med lite annat folk också! Vid tio tog vi oss in till stan och där väntade en lååååång kö in till Vallen. Vi valde betalkön och slapp köa lika länge som alla tusen som skulle gå in gratis. När vi kommer fram till vakten så känner hann på min väska och känner att jag har en flaska i väskan så medan han går och häller ut det lilla som var kvar av vinet så smyger jag över till den andra kassan och går in gratis :D Resten av kvällen blev dte ganska mycket dans men det var föööör mycket folk ute denna kväll!

2juni: Vaknade något seg i kroppen men orkade ändå ta bussen hem redan vid 9.20. Lite senare på dagen följde jag med mamma och köpte lite planteringsblommor och handlade lite grillat. Yes äntligen skulle det bli dags för lite grillat igen :D Så det är vad jag har att se framemot nu, ska bli mumsigt värre!

Pössss

 

emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0