091127 freedag

Solen skiner o här sitter jag o väntar på att jag ska bege mig av till bussen som ska ta mig till jobbet.

I går kom jag på att Maria fyllde år den 19nov, pinsamt o komma på det en vecka senare men bättre sent än aldrig. Är ju lätt o glömma när man inte träffas så ofta med. Vi får ta ett rejält firande av våra födelsedagar till jul sen :)

Idag är det jobb mellan 13 o 19 sen bär det av hem till fredagsmys framför idol :) Jag gillar fredagskvällar! Sen kunde man ju hittat på annat skoj på dagen än o jobba men jag behöver pengar!

 

Hoppas ni får en mysig helg!

Ciao♥

091126 toorsdag

Hej igen!

Igår vid två tiden blev det fika med Jonna, o Emelie J joinade oss en stund med. Trevligt som tusan var det o jag smakade på en god lasange!

Halv fem tog jag bussen till Anna o Jonna tog bussen hem. Var inte kvar hos Anna så länge utan det bar snabbt av mot systemet o jag gick in på Coop för första gången typ o köpte en påse godis eftersom jag har en vecka kvar innan jag får gå in lagligt på systemet. Anna o jag tajmade in det perfekt så när jag var klar på Coop var Anna precis klar på systemet.

Därefter fortsatte det till BBS där det var dags för overallpyssel men tyvärr kom det inte så mkt folk. Anna o jag knäppte den första o sista cidern.

Vid sju tiden stack vi vidare till en Cissi som fyllde år. En jätte liten lägenhet med ca 18pers i. Så det var trångt o Anna o jag sparade drickan till en annan gång o gick ganska snabbt vidare till studentpuben då hungern började tränga sig på. När vi kom till puben var det inte bara vi där om man säger så, heela puben var fullsmockad! Så vi beställde en varsin dipptallrik o hittade ett jätte litet bord utan stolar så vi fick stå o vänta 30nr på vår dipptallrik. Vi lyckades tillslut sno åt oss varsin stol iaf. När vi väl fick dipptallriken fick den knappt plats på bordet då nästan 10pers trängdes runt samma lilla runda bord men det gick. Kl.22 fick vi nog så jag tog bussen hem o Anna o Robin tog bilen hem till sig.

Så 22.40 var jag hemma igen, blev en trevlig kväll!

Idag ska jag försöka göra lite nytta, tänkte städa mitt rum och skriva lite på slutrapporten. Kanske väljer att pussla lite med, måste ju vara klar till jul då mamma inte vill ha pusslet framme. Hon tycker det förstör julmyset!

I helgen kommer jag nog inte tillbringa så mkt tid framför denna dumburk. Kommer nog vistas mestadels på Maxi. Jobba fre: 13-19.15, lör: 11-17, sön: 16.30-20.45, mån: 15.30-20.15! Sen direkt efter jobbet på lördag blir det jobb på sittning då jag ska servera på spiikbandy sittningen. Därefter blir det eventuellt jobb i garderoben under Kårkvällen!

Ciao♥ 

091123 mååndag

Höll just på å glömma att jag skulle slänga in ett blogg inlägg ikväll...

Men måndagar är ju oftast ganska meningslösa så egentligen finns det inte så mkt mer att säga än att jag o syster har varit duktiga o kört ett medel/puls pass idag mellan 16 o 17 :) Dt var ett väldigt kul pass med Tomas! Lite extra korrdinationer vilket var kul :) Sen blev det en seg buss färd hem o när vi väl var hemma så väntade maten :) Den vardagslyxen jag har!

 

Just det kan nämna att jag hjälpte mamms o rulla årets första lussekatter :) Så det börjar märkas att det bara är en månad kvar till jul! Men först fyller jag 20 innan längtan till julen kmr märkas!

Ciao♥

System- eller digitalkamera?

Högst upp på min önskelista, till den stora dagen, står en digitalkamera med systemkamera liknande inställningar. Men inte lika avancerad! Har velat ha en bra kamera hur länge som helst, är super kul o ta bilder som man längre fram kan gå tillbaka o friska upp minnena med :) 

 


VILL HA!

Så nu vet ni vad jag vill ha av er ;)

091122 sööndag

Dagens låt: Liquido - Narcotic

Lördagen blev väldigt bra :) Jag hade himla kul på festen men värken i fötterna blev olidlig tillslut men det försökte jag bortse ifrån! God tårta x 2 blev det med! Nu hoppas jag bara att min fest blir lika lyckad om två veckor, man blir ju alltid lite nervös när man så gärna vill att det ska bli bra!

Idag tillbringas dagen hemma framför datorn och tv:n som många andra söndagar. Stepen var givetvis fullbokad tidigt idag med så jag får träna medel imon om Sofia är på.

Blev en kort sammanfattning av min helg hoppas ni också haft en bra helg :)

Ciao♥

Varning för höns!

Var ute på en lång promenad i solskenet o upptäckte skylten varning för höns, det märks att man bor på landet.

 

 Peaceful
 
Rosiga kinder med musik i öronen
 Gråa träd
 
Varför fick inte jag följa med?

091121 löördag

11:22 - Igår var dagen..tjaa jag var på jobbet o att barnbidraget kom ut igår märktes, sjukligt mycket folk var det somk rörde sig på Maxi. Men jag tyckte vi klarade ut det väldigt bra i alla fall :) Det var skönt att sluta o få ta bussen hem till fredagsmys framför tv:n med inte allt för goda chips tyvärr men goda creps som mamms hade lagat :)

Idol: Nu när alla är så bra i Idol så är det tråkigt när någon åker ut men man skaffar sig favoriter o jag är glad så länge Erik o Mariette är kvar. O sen hoppas jag att Erik vinner hela Idol för han är den som jag anser är bäst på scen :) Blev förvånad att han hängde löst igår men alla ska väll få känna på det!

Idag, Lördag, är det vackert väder så det blir en promenad i solskenet o sedan eventuellt att jag o syster åker in o tränar vid 15. Var TVÅ veckor sedan jag tränade senast! Dåligt!

Efter den eventuella träningen så blir det till att ladda för Emelie Johanssons härliga 20års fest :) Så detta kan bli en bra lördag!


Ciao♥

091120 freedag

11:54 - så var dt äntligen fredag igen :) Älskar fredagar! Dock ska jag jobba största delen, 13.30-19.45. Så dt blir snabba ryck hem sen så man inte missar hela Idol. Är ju nu det är kul o se när det börjar dra ihop sig till finalen!

Så vad hände igår, jo jag jobbade som de flesta dagarna numera kommer bestå av. Halv åtta smet jag iväg o började förbereda mig inför en wii match med Kent. Inte trodde jag vi skulle ses igen efter att ha setts lite kort på Corehouse, en av dom jag kallade för skum i ett av blogg inläggen :P Tänka sig att Kent var en riktigt trevlig prick o en hejare på wii. Med andra ord jag förlorade stort, bra första intryck o visa sina kassa wii kunskaper, haha. Men kul vare!

O Ellekari I gonna miss you to! Men man kan ju inte vara på två ställen samtidigt :P Men jag skriva ihop en liten del av arbetet om jag förstår uppgiften :P

Så Kenta nu har du fått ditt blogg inlägg :D Nu måste jag snabbt få i mig ngt o käka innan jag ska gå till busshållplatsen!

Ciao♥

091119 toorsdag

11:48 - blev hansa city igår med o denna gång köpte jag det jag inte hann köpa i tisdags nämligen skor o en party topp. Skorna blev jag riktigt nöjd med :) Kvällen bestod av tv tittande (bonde söker fru och Oskyldigt dömd). Två riktigt bra program eller bonden är egentligen bara kul o titta på för att man tkr det är så löjligt. Ta Roger t ex vad är det som är så attraktivt hos honom som dessa kvinnor tycker så mkt om. Man tkr ju själv bara att han är pinsam. Men det finns ju en för alla eller hur!

Idag händer inte så mkt mer än att jag ska jobba mellan 16 o 20. Litet lätt pass igen men detta är bara början nästa vecka ska jag jobba hela helgen (fredag-söndag) så jag missar kursen (avancerat friluftsliv/äventyrsidrott) men enligt min åsikt så har vi redan hunnit med det roliga så jag missar inte jätte mkt nästa gång.

Det var allt för mig hej!

Ciao♥

091118 oonsdag

11:48 - Filmen This is it var väldigt bra, gillar verkligen hans musik o sedan att få se effekten av dansarna i bakgrunden, det var så himla snyggt :) Lite kritisk är jag till att filmen var nästan två timmar lång, blev lite mkt av samma sak kunde jag känna. Men jag gillade scenen med låten Earth sing och They don´t care about us. Jag tror att dom två scenerna skulle ha blivit grymt effekt fulla! Jag tyckte det var så fint hur han pratade om naturen o vår planet till Earth song.

Sen blev de sista minuterna av filmen olidligt jobbiga då jag dels var tvungen att springa på toaletten efter en medel stor cola och dessutom hade jag bara 5min på mig tills bussen skulle gå. Så jag o Jonna kutade in på toaletten o sedan vidare mot bussen och vi hann med båda våra bussar vilket var ganska skönt så då kunde man äntligen slappna av igen. Så klockan 21 vara jag hemma igen :) På stan hade jag givetvis behövt ngn timme till men dt hade vi inte tid med. Jag hann köpa ett par jeans o sen har jag kollat ut ett fest linne o ett par snygga skor som jag får köpa vid ett annat tillfälle.

Idag är ända dagen denna vecka som jag inte har ngt planerat så jag får se om jag eventuellt följer med mamms o handlar samtidigt som jag kan kolla på skor. Vet att Sko dej i köpstan har rätt fina skor med :)

Sen blir det jobb både i morgon o på fredag, money, money!

Ciao♥

091117 tiisdag

11:10 - Det var ganska trevligt o vara tillbaka på Maxi igår :) kanske var det för att jag hade ett enkellt kvälls pass o inte så mkt folk. Fick mitt schema o jag kmr att jobba ganska mkt framöver vilket känns bra då Norge ser lovande ut i Februari :) Eftersom depositionsavgiften är väldigt hög så behöver jag pengar! Den här veckan ska jag jobba torsdag o fredag med.

Klockan 15 idag bär det av till stan för att gå en runda på stan med Jonna, problemet är väll att jag vill gå på modehuset men då måste man lägga massa pengar på buss så får se hur dt blir. 18:30 blir det dags för bio, äntligen ska jag o Jonna se Michael Jackson filmen som vi velat se jätte länge.

Jag önskar alla en trevlig tisdag :)

Ciao♥

091116 mååndag

13:28 - så var det måndag o ny vecka igen! Har inte hunnit göra spec mkt idag, blir mest att man går o väntar på att få börja jobba. Ska jobba första ggn efter två månader så det ska bli skönt att tjäna lite pengar igen :) Jobbar bara 4timmar idag men är bra start så man hinner komma in i det lite igen...sen blir det ett likadant pass igen på torsdag.

I morgon blir det (eventuellt) stan o bio med Jonna :)

Ciao♥

091115 sööndag

Gårdagen var bra men jag var väldigt trött. Började med att stiga upp klockan 7 för att förbereda mig på kurs igen halv nio. Idag var det dags för fiske. Vilket ledde till blandade känslor bland kursdeltagarna. Vissa såg verkligen fram emot det medan de andra (mestadels tjejerna) såg väll kanske inte lika mkt fram emot det. Jag tillhörde nog den sist nämnda gruppen. Fiske är en tålamod sport, med andra ord inte en sport för mig. Jag frös mestadels o ruggigt väder var det med så det var skönt att komma hem sen.

Jag hade den turen att mamms o papps hängde i stan o skulle precis åka hem när jag anlända till stan igen så jag slapp åka buss hem vilket uppskattades. Väl hemma var jag så trött att ögonen nästan glödde så jag kurade ihop mig o försökte sova en timme varav jag kanske lyckades sova en kvart. Sen var det dags att kliva upp för att äta god gulach med ris som mamma lagat :) Efter maten, mätt o belåten, gick jag upp igen för att duscha o göra i ordning mig inför kvällens festligheter :)

Klockan sju tog jag o många andra bussen in till stan. Jag var väldigt trött men kände mig ändå ganska laddad. Väl framme på stationen gick jag till krilles place, där förfesten brukar äga rum, för att träffa Emelie J o en kompis till Emelie. Det blev lite dricka o små prat. Sedan drog vi med Krille o Jonas o spelade TP (trivial persuit) vilket var ett mindre party spel. Är kanske inte en jätte bra idé o spela ett evighetsspel på en förfest men var ganska trevligt ändå :)

När klockan var runt midnatt klev vi in på Kååååren. Det var ingen kö vilket var ganska skönt. Så vi gick in öste järnet på dansgolvet en stund, var kul då det fanns utrymme för engångsskull. Sen blev det den kända 20kr ölen Heineken, dt gillas. Därefter blev det lite mingel vid sofforna, skumma killar träffades på. Därefter blev det ös på golvet resten av kvällen :) Tack för en trevlig kväll :)

Nästa helg laddas det för Emelie Johanssons 20års partaj! o i morgon ska jag äntligen få dra in lite pengar igen :) Ska bli ganska skönt kan jag känna!

Nu ska jag se Johan Falk tror jag som familjen hyrt igår :)

 

Ciao♥ 

091113 freedag

Vad har hänt? Jag som var så duktig på att uppdatera..anledningen: är väll egentligen att jag dels har varit lite lat o dels att det inte hänt något speciellt kul på sistone. Men nu gör jag come back igen :D

Plugg, plugg, plugg 9-11nov. Redovisning o tenta den 11nov. Det är nog en snabb o rätt bra sammanfattning av vad som hänt. Insåg efter den 11:E att jag nog pluggat alldeles för mkt då tentan var jätte liten o inte så avancerad. Men är i alla fall bättre att det är åt det hållet kan jag tycka!

Redovisningen blev ju ganska kul haha. Började med att Patricia började prata om sitt i en halvtimme så jag o maria fick dra vårt lite snabbt för att inte få lyssnarna att lida alltför mycket. Stackarna som hade hoppats på att få sluta en halvtimme tidigare så blev vi inte klara förrän prick åtta för att Patricia skulle snacka o snacka o snacka om inte helt relevanta saker. Men visst det blev väll bra ändå.

Igår var det skönt o slippa känna att jag var tvungen att plugga vilket är sååå skönt. Men lite rastlös var jag då vårt internet helt plötligt slutade fungera. Jag insåg då hur handikappad man verkligen är utan sitt internet, jag menar ALLT finns ju verkligen där. Så jag som hade tänkt boka lokalen igår fick inte tag i numret så då blev inte dt gjort. Sen hade jag tänkt träna vid 17 men kunde inte kolla vilka träningspass som gick eftersom internet inte fungerade o jag ville inte åka in o chansa. Så jag åkte direkt till Anna vid 17 istället :) vilket var trevligt det med :) Vi fixade fram numret till lokalen så jag kunde ringa idag på fredagen. Sen såg vi Systrar i jeans 2 vilken var väldigt bra, var t.o.m så man fick lite tårar på vissa ställen. Efter filmen blev dt mammas pojkar. Det är ju så löjligt så man måste kolla på det. Bobbys mamma är ju för go haha. 

Idag har jag mest försökt få tag i ansvarige för lokalen men det verkar i stort sett omöjligt. Eller dom jobbar ju såklart på dagarna o jag ska iväg ikväll så får se när jag kan få tag i någon o boka lokalen. Får hålla tummarna för jag vill verkligen att det ska bli av!

Snart ska jag nog gå ut o gå en promenad, man får passa på nu medans det är fint väder o solen tittar fram :) Sen ikväll blir det orientering vilket kan bli intressant då mitt lokalsinne är sämst.

Ciao♥  

091109 mååndag

14:35 - gårdagens fars dag slutade trots morgonen väldigt bra :) Jag o sofia åkte in o tränade ett intensiv pass på friskis som nog var bland dt jobbigaste jag o sofia tränat! O vilken träningsverk man har idag! men förhoppningsvis ger dt resultat :) men iaf när vi kom hem från träningen så höll papps på att laga hemmagjord pizza vilket blev en glad överraskning så söndagen avslutades med glada miner :) Synd var att mamma jobbade.

Idag har dagen bestått av plugg o dt kmr bli ännu mera plugg! längtar tills torsdagen är här o onsdagen är bakom mig...

Lägger in två bilder från halloween eftersom maria gärna ville se :P



Verkligen scary måste jag säga!

Ciao♥

091108 sööndag

15:04 - gårkvällen blev trevlig med god mat, skratt o livliga diskussioner som vanligt med andra ord när släktingar är på besök..slutade med att jag somnade till Idol reprisen..

Idag är det fars dag som började dåligt :( blev lite tjuriga miner vid frukostbordet så stämningen har väll inte varit på topp..sofia o jag hade tänkt göra en fin middag o efterrätt men efter dt som hände i morse så blev dt ändrade planer! Typiskt att dt ska bli så just en dag som denna när dt nästan aldrig annars händer...men söndagen blev för min del plugg som vanligt, ska bli skönt när denna kurs avslutas. Börjar dock få lite tenta ångest!

Kl.18 ska jag o syster träna på friskis då step blev full bokat tiidigt. Jag tyckte ändå att jag var i tid när klockan var tolv. Så lite besviken blev jag! O nu ska jag plugga lite till...


Ciao

Bra låt:
Because the night - Patti Smith vs. Because the night - Jan Wayne (remix)

091107 löördag

14:01 - vilken konstig fredag dt blev igår! Började med en helt vanlig dag på högskolebibblan mellan 9 och 14. Sedan åkte jag med papps hem till öland, slapp åka buss tjoho! Därefter kom jag hem frysen med huvudverk o jätte opepp på att göra ngt. O jag som skulle vara laddad för fest på kvällen! Men jag laddade om, tog verktablett, gick ut med hunden o åt lite paj. Sen var jag laddad för lite partaj (maskerad fest i nybro). Jag klädde ut mig till rocker (stort hår, svart runt ögonen, slitna jeans, linne o väst samt palestinasjal), blev ganska coolt faktiskt :P Så efter att jag varit hemma i två timmar bar dt av över till kalmar igen där jag skulle ta en anslutande buss till Nybro som jag givetvis missade så jag fick vänta i 40min på nästa buss. Bra början på kvällen tänkte jag!

Väl framme i Nybban hämtar Emelies pappa upp mig för att sedan köra vidare oss mot festlokalen. Där möts vi av alla möjliga utklädnader, trodde inte så många skulle gå in för dt. Fram till 23 var dt hyfsat trevligt, eftersom jag inte kände så många kunde dt blivit bättre. Runt 23 tiden kom några oinbjudna gäster till lokalen men festarrangörerna hann stoppa dem innan dem kom in i lokalen o dt blev förstås ett jäkla tjabb. Stämningen triggades upp o slutade med knytnäve slag o dt blev ett jäkla slagsmål av ingenting. Ngn kille slog t.o.m en tjej för att hon råkade lägga sig i. Det slutade med att polisen kom o ställde frågor till alla som sett ngt, polisen stannade länge o efter det var stämningen inte på topp. Många stack därifrån...tillslut var vi ett gäng på ca 8pers som inte ville lämna festen p.g.a att andra inte kan sköta sig...så vi satt uppe o snackade lite till klockan närmade sig två iaf sen började folk städa o greja så då åkte vi hem...

Sov hos Emelie J och tog halv tolv bussen hem idag på söndagen. Kände mig ganska nere efter det som hände igår, dt är så onödigt när sånt händer....Blev hämtade av papps på stationen i Kalmar o slapp åka buss till Öland även denna gång :) I eftermiddag kl.17 kmr Sara, Heidi, farmor, farfar o albin för att äta lite god mat som mamma har varit så duktig o lagat :) Så dt blir nog ett trevligt lördagsmys idag :) o gårkvällen får helt enkellt bli en kväll att glömma....

Ciao♥

091105 toorsdag

12:39 - dagen igår blev låååång...satt på högskolebibblan från halv två - halv sju så dt blev fem timmar o inte kändes dt som att saker o ting började sätta sig på plats. Okej vissa delar börjar jag kunna nu men dt är mkt kvar. Så ska försöka plugga mkt idag med.

19:15 blev dt dags för step trodde jag men dt blev aerobics istället för tränaren var sjuk el liknande. Men dt var jätte kul ändå :) o jag kunde hela passet trots att jag bara gått på passet en gång för längsen. Men hennes pass var riktigt bra o tror jag ska börja gå lite på aerobics med. Lääängtar verkligen till Kost för prestation kursen är över då jag får tid över till annat :) då ska jag börja jobba mkt igen på Maxi o sen ska jag träna en hel del. Finns iaf fyra roliga pass i veckan som jag kan gå på :) sen ska jag fixa med lite annat pyssel som också ska bli kul :) ska fila lite på systers 18års present även om hon inte fyller förrän i april nästa år. Men flyttar jag till Norge i februari så kmr jag inte ha ngn tid till dt då! Så jag längtar tills den 12nov ;)

Halv två åker jag in till högskolebibblan igen men denna gång för att boka tåg biljetter till LINDVALLEN :D vi har stora förväntningar på den resan! För stora? Nae :)

 

Vill bara säga att jag trivs med livet nu :D Fattar ni jag har ingen höstdepression i år (än) :D dt betyder mkt!

 

Ciao♥

091103 tiisdag

Visst är veckodagar för tråkiga...ge mig heeelg!

Måndagen har jag inget kul att berätta om eller jo jag fick köra STEP :D Måndagens höjdpunkt o dt är ju så kul!
Annars var det bara plugga, plugga, plugga som gällde o dt känns fortfarande inte som jag kan ngt, hur ska dt gå egentligen :(

Tisadagen, idag, har jag verkligen inte gjort någonting förrutom att pluggat..idag har papps äntligen lagt upp instuderingsfrågor så man vet på ett ungefär hur frågorna kmr se ut...

I morgon blir det en dag på bibblan med plugg o snacka om grupparbetet. Sen step igen :) o kanske utgång men ändå inte..hade verkligen varit pepp men jag måste vara pigg på torsdag för att orka plugga! Så dt så!

 

Ciao♥

En bra låt är: David guetta ft Akon - Sexy bitch (bättre än namnet, jag lovar ;))

091101 sööndag

Måste bara säga att det blev en grym kväll/natt/morgon igår :D

 

Började lördagen med att gå upp klockan 7, *suck*...tog mig till träffpunkten halv nio för att bli upphämtad av bussen som skulle ta mig o resten av kursdeltagarna till "klinten" som ligger upp mot Köpingsvik där vi skulle prova på bergklättring o kolla in fosiler. Det var riktigt häftigt men klurigt, var svårt att få tag i riktiga grepp. Men verkligen så mkt häftigare än att klättra inomhus. När vi klättrat färdigt fortsatte vi ut mot Äleklinta, tror jag det heter, för att kolla in olika fosiler :) Det var verkligen jätte fint där! Klockan 3 var vi tillbaka igen.

När jag kom hem igen, sjukt trött, så åkte jag o Soffi för att handla lite käk till lördagsmiddagen. Som blev fläskfilé med klyftpotatis o bearnaise sås :) Gott var det! Sen blev det till att göra i ordning sig för den stora Halloween festen! Jag kände mig inte specielt taggad, var fortfarande trött efter förmiddagens klättring. Men jag blev mer o mer taggad ju mer jag klädde ut mig :P Blev helt inne i sminkandet så det slutade med att hele ansiktet var vit målat o ögonen var helt svarta o sen lite teater blod som var ut smetat lite här o var. Tog inget kort tyvärr men tror några andra lyckades fånga mig på bild. Ne jag blev riktigt nöjd med min outfit ;)

Klockan sju var det äntligen dags, o jag cyklade för att möta Jonna o Åberg vid busshållplatsen. Sen var det igång och oj vilken fest det blev :) Tyvärr drog många in till stan runt elva tiden så var inte många kvar. Därmed hamnade även jag i stan tillslut. Vi var ett gäng på 6personer som kände att "vad fasen, vi drar också in till stan om alla andra ändå ska det". Så vi försökte skynda oss så vi hann med 23.50 bussen, 3sprang till busstationen o de andra 3sprang mot hållplatsen efter. Men ingen av oss såg ngn buss, mycket skumt tyckte vi. Så efter mkt om o men så beställde vi en taxi som hämtade upp oss. Åberg betalade för alla ;P Undrar om han ångrar det idag! Sen när vi väl var inne i stan så blev det efterfest hos Jonna o Åberg, mkt kul o trveligt måste jag säga! Runt fyra stängde vi igen efterfesten! Så vi höll igång ett bra tag, mkt lyckat!

Tack alla för en galen kväll :D


Idag, söndag, vaknade jag upp med stela ben, verk i nacke o en dunkande huvudverk. Blev en natt med alldeles för lite sömn men det var väll värt det i guess. Klockan 11 var jag tillbaka i Färjestaden igen och jag frös, hade ju bara linnet från igår o min vinterjacka. Jag gick tillbaka till fest lokalen för att hämta mammas cykel som stod där så fint o orörd. Då när jag sätter mig på cykeln för att cykla iväg så kmr hela Wendels stora bil med massa folk i. Det var städpatrullen som skulle städa efter festen, lyckostar :P Jag hälsade lite snabbt men sen cyklade jag iväg, hade kunnat hjälpa till om det inte hade varit för att jag var grymt hungrig, sjukt trött, huvudverk o var frusen!

Väl hemma kurerade jag mig o tog på mig mjukis kläder o åt en stor frukost. Sen blev det dusch o sova i två timmar. Sen mådde jag inte mkt bättre, hade tänkt plugga lite efter att ha fått lite sömn men kände inte att det skulle ge så mkt.

Hoppas ni också har haft en bra helg :)

Ciao♥



emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0