30november 2011

Då går vi mot slutet av november månad och har första advent bakom oss. Julpyntet är redan framme hos Pagels och lussekatter är färdigbakade :) Man får lite smått längtan efter julen! Allt borde smaka och kännas lite bättre denna jul eftersom jag inte fick uppleva en svensk julafton förra året.

På fredag är det dags att bli ett år äldre, 22år kan ni tänka er. Blir inget märkvärdigt firande, lite middag och mys med familjen och farmor o farfar på lördag :) Sen blir det lite utgång på kvällen såklart.

Loggade in på antagning.se och såg att både högskoleprovet och mina kompletterade kurser hade lagts till :) Mitt snittbetyg höjdes inte lika mycket som jag hade hoppats men däremot fick jag bättre än vad jag trodde på högskoleprovet. Det är inte bra men det kan hålla för att komma in på högskolan om jag har tur, 0.5 vågar jag avslöja att det var.

Kan berätta att mamma och pappa kom hem efter en vecka på Teneriffa igår. Verkar vara populärt att åka dit nu!

Jag hade också en mycket trevlig och mysig helg i Norrköping med gänget från gymnasiet :) vi gick på stan och letade julklappar och så hittade vi en mysig julmarknad :)

Jag har även nyårs klänningen klar, helt klart nöjd! Hittade en klänning som passar min stil, vilket inte är lätt..

PUSS HEJ

Den 22november 2011

Tittut!

Nu är jag tillbaka igen och veckorna rullar på så in i bänken fort..

Helgen var väldigt trevlig :) Blev ett besök i stan med A-K och syter, middag med familjeN + farmor+farfar+A-K och slutligen utgång! Fick uppleva konsten att flambera bananer :D Riktigt coolt måste jag säga! Blev endel velande fram och tillbaka om vi skulle våga oss på en sådan spännande efterrätt men oj vilken succe det blev!

Tyvärr får sägas så blev det ingen ny dator köpt! Men inser mer och mer att sparsamma jag faktiskt måste köpa en ny, det måste ske förr eller senare..

Idag lämnade jag och syster våra mysiga föräldrar på flygplatsen då dom ska njuta av en vecka i solen, lite avis blir man! men dom behövde det nog mer än mig..

Så nu har vi huset för oss själva i en vecka eller jag ska till Norrköping i helgen så blir inte lika länge för mig.

Syster och jag har förberett oss väl för veckan, både med mat och hundpassning så då ska väll inget tjafs uppstå eller?! Vi har även bokat in en dag då vi ska julbaka, julpynta och se den nya Twilight filmen på bio. För Sofia blir det andra gången hon ser den, som den Twilight nörden hon är..

Det var allt för nu! PUSS

PS. det kryper lite i benen när jag läser om alla som drar på skidsäsong denna veckan..VILL också! DS.

Torsdag 17november

Veckorna rullar på och jag har nu fått betyg i mina båda kurser, Samhälle B och Etik- och livsfrågor. Fick VG på båda :) Samhällen gick bättre än vad jag trodde mycket tack vare att min rapport fick väldigt bra omdöme, nöjd! Så nu gäller det att hålla tummarna fram till den 7december då första antagningsbeskedet kommer. Jag vill, jag vill, jag måste komma in på sjuksköterskeprogrammet!

Annars är helgerna uppbokade fram till nästa år men i veckorna är jag ganska rastlös. Nu i helgen kommer Anna-karin och det ska förhoppningsvis köpas en ny dator. Den här har ändå hållt i 4år nu, börjar bli sliten!

Nästa helg blir det ett besök till Norrköping för att hälsa på Maria :) ska boka tågbiljetter ikväll!

Helgen efter det fyller jag 22år, usch jag blir gammal! Kanske väljer att fira i Göteborg.

Helgen den 9december bär det av till Stockholm med Anna då vi ska se den viktiga Idol finalen i Globen.

Helgen den 17december bär det av på 50års kalas i Göteborg.

Sen är det Jul och Nyår :)

Nu måste jag ut med hunden..

Ha det gott! Pussss

Tiisdag

Nu var det ett tag sen jag visade mig här på bloggen igen men jag bestämde mig nu för att lägga in en bild på min fina tatuering :) Jag är riktigt nöjd!



Nytt:

Jag gjorde högskoleprovet i lördags, kommer troligen inte göra om det! Svårt!!

Går mot sluttampen av studierna på komvux så i mitten av november får jag mina betyg som ska kompletteras till min högskoleansökan! Håller tummarna för att att jag kommer in på sjuksköterskeutbilningen till våren 2012!!!

Har varit i Örebro en runda för att besöka Jonna! och ja jag vill studera i Örebro!!

PUSS

emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0