091230 oonsdag

Idag började dagen med att jag sov till tio sen åt jag frukost o duschade..när jag står o fönar håret kmr "pippi" o barnen på besök (faster o kusinerna). Det var kul att få träffa dom, är inte så ofta man hinner ses eftersom dom bor i Vänersborg. Blev ingen lång stund denna gång då jag o sofia skulle få skjuts till bussen som skulle ta oss in till stan. Jag skulle träffa Jonna o sofia skulle träffa Albin o försöka hitta ngt att ha på sig på nyår.

Halv två träffade jag Jonna i stan, vi satte oss o tog en fika på Kulzenska. Kalmar stads bästa fik enligt mig. Klockan tre bar det av över mot systemet där dt skulle inhandlas lite skumpa till morgondagen o det var jag inte ensam om! Köerna var långa och många. Men jag fick tag i dt jag skulle o jag o Jonna samarbetade. Jonna stod i kön o jag sprang runt i butiken efter dricka. 15.23 tog vi en stadsbuss, jonna hem till sig o jag vidare mot Maxi där jag skulle påbörja ännu ett jobbar pass. Idag var dt ganska kul o jobba, tiden rullade på och dt var mkt att göra :)

Nu blir dt snart sängen o imorgon blir dt ett rejält nyårs firande :)

Ha ett utomordentligt härligt nyår :)

Ciao

091229 tiisdag

Igår gjordes inte speciellt mkt. Hjälpte papps med en bänk som skulle transporteras från en loppis till Heidis sommarhus. Dt var en mkt fin byrå som hon hittat på Coola Loppan vid A´lmers, en av få loppisar som verkligen har många fina saker! Sen klockan tre bar dt av mot kalmar för att börja jobba vid halv fyra igen.

Idag klev jag upp, enligt mig, tidigt klockan åtta. Jag gick ut med hunden, åt frukost, sa hej då till mormor o morfar som skulle åke hem efter julbesöket och slutligen åkte jag med mamms o sofia in till stan. Jag skulle jobba, mamms o sofia skulle till optikern. Japp nu är det sofias tur o skaffa glasisar, hon passar i det. Det kanske är en lite fördom jag har men jag tkr brunetter passar mkt bättre i glasögon än blondiner. Jag skulle aldrig få för mig att bära ett par glasögon! Men i alla fall idag blev dt ett arbetspass mellan 10 o 15.40! Tiden gick ruskigt fort till och med! Sen bar dt ut i kylan, ruskigt kallt var dt! Är bortskämd med att ta bilen hem men nu är dt slut på dt..tur hade jag att dt gick en 105:a från busstationen så jag slapp gå 1,5km i den grymma kylan!

Tror förresten att nyår kmr bli himla bra som dt ser ut nu :)

Ciao♥

091227 sööndag

Vaknade 09:00 av att Christians mamma knackade på dörren o sa att han måste gå upp för de skulle till mormor om trekvart. Både jag och Christian tänkte Oh nej!

Jag kom till Christian runt 19.30 tiden på lördagskvällen. Vi satt o snackade lite, sen spelade vi Yatzy och jag vann :D Första ggn jag vinner ngt mot honom typ, så dt kändes bra inombords! Därefter blev dt pepparkakor o mjölk, gott! Sen laddade vi upp med en massa film på hans dator. Det blev Madagaskar 2 och American Pie - The naked mile. Madagaskar var kul men The naked mile var, vad ska man säga lite för mkt naket kanske. Plötsligt var klockan två och vi låg o små snackade väldigt länge. Runt klockan 4 på morgonen släkte vi lampan. Då hade jag frågat om dt var okej att sova över, var ju ändå inte många timmar kvar innan man skulle upp igen. Men framförallt så var jag aldeles för trött för att orka ut o köra bil! Inte för att jag var piggare när jag skulle köra hem vid tiotiden efter ca3timmars sömn...

Så dagen idag har jag mest gäspat o sovit i omgångar. Först somnade jag när jag skulle kolla på nya Harry Potter filmen o sen sov jag ytterligare tre timmar efter att vi hade käkat god mat. Men efter dom tre timmarna kände jag mig helt okej pigg i alla fall. Så då gick jag ut en sväng med hunden för att få lite frisk luft. Egentligen hade jag tänkte åka förbi en sväng hos Kent för att se lite film men kände att ajg var aldeles för trött för att vara social. 20.50 frågar papps om jag kan köra oss till Statoil för att hyra en film innan de stängde vid 21, då han själv hade druckit vin o inte fick köra. Så sen blev dt film, State of play, som hela familjen, albin, mormor o morfar satt o kollade på :) Den var väldigt bra faktiskt o jag var vaken nästan hela filmen igenom!

 

I morgon börjar jag jobba igen måndag, tisdag och onsdag men är ledig på nyårsafton iaf!

 

Ciao♥

Jul bild!

091226 löördag

Kvällen igår blev mkt lyckad :D Först sing star med gänget hos Jonna, sen förbi Sandra där vi inte kom in och sedan vidare in till stan för att avsluta kvällen på O´learys. Kl.02.15 tog jag bussen hem tillbaka till Öland. På bussen fick jag ett fylle samtal med David o Henke, haha. Det var kul! Sen gick jag hem själv i regnet, mindre kul. Träffade Christian på O´learys med, blandade känslor! Ska ses ikväll med!

Ciao♥

091225 freedag

Dessa dagar har bestått av mestadels jobb fram till julafton. I tisdags glömde jag bort att jag började jobba klockan 12 så i all panik fick jag strunta i att platta håret o springa ut för att försöka starta den gamla bilen. Vilket inte gick, så in igen flög jag på telefonen och ringde Lövmo för att be om skjuts till bussen. Halv ett ringer de från Maxi o undrar vart jag håller hus, jag förklarade situationen o 13.15 stämplade jag äntligen in redo för att börja jobba.

Dagen före dopparedagen kom mormor o morfar på besök som skulle fira jul tsm med oss. Det var mycket trevligt o dom är så glada över att vara här! Vi ses ju allt mer sällen med dessa långa avstånd.

Igår var det julafton:
- 08:50 Julstrumpa på dörren upptäcks som är fylld med juleskum och tidning (tradition)
- 09:45 Julfrukost: uppdukat med julskinka, rödbetsallad, senap, bröd, kaffe m.m
- 13:00 Julgröten serveras och även julskinka, rödbetsallad o bröd för oss som inte föredrar gröt
- 15:00 Kalle Anka hos farmor o farfar i Runsten (tsm med Anna-karin, familjen, mormor o morfar)

- 16:00 Pumpa soppa serveras till förrätt

- 16:30 Julbordet serveras med massor av godsaker

- 18:00 Jultomten kommer o julklappar delas ut

- 19:30 Kaffe + kaka serveras

- 23:00 bär det av hemåt, mätta o belåtna, efter en mysig julafton

 

Idag vaknar jag upp i mina nya pyjamas shorts och hoppar i mina nya mys sockar för att sedan sakta smyga ner till frukost bordet. Även denna morgon serveras bröd med julskinka o rödbetssallad, mums!

När klockan blev 12 var det dags för mig, Sofia o papps att kolla på Ice Age 3 som jag fick av tomten igår. Den var riktigt kul och bra! Klart den bästa animerade filmen!

 

Nu halv sju bär det av in till stan för lite förfest med mina tre tjejkompisar (Jonna, Angelic o Emelie A). Sen får vi se vilket uteställe vi bestämmer oss för att entra.

 

Ciao♥

091221 mååndag

Idag har dt inte hänt jätte mkt mer än att jag har jobbat mellan 16 och 20.30. Var lagom mkt att göra idag, stod i scanningen hela tiden så blev lite små trött i benen när jag skulle hem.

Skönt var det att komma hem då min mage började kurra rejält, kände doften av curry när jag kom hem. Hoppades på ngn god curry kyckling men istället när jag lyfte på locket såg jag falukorv o mos med smak av curry. Då blev dt en besviken min då jag absolut inte var sugen på korv. Istället blev dt varm choklad med två mackor, mums! Men dt tog lång tid för mig innan jag fick sätta mig o äta. För klump Emelie var ju i köket. Först skulle jag få öppna en hel stor ost, så då fick jag stå o klippa o grejer. Sen när jag var klar med den då fanns dt ingen tillräckligt stor plastpåse att lägga den i så då skulle jag lägga den i en stor matlåda som inte heller var tillräckligt stor. Tillslut fick jag ta hjälp av plastfolie. När chokladen var klar i micron ja då lyckas jag givetvis bränna mig när jag skulle ta ur koppen så då blev dt mjölk i hela micron. Då fick jag ta papper o torka upp dt, o dt var verkligen mjölk överallt. Även under snurr grejen. Så lagom glad var jag men oj vad gott dt var sen när jag väl fick äta :)

Sen ringde Jonna och som tur var inte mitt i maten. Hon undrade om jag ville se Avatar imon men såklart jobbar jag då, vilket var synd för jag vill se den filmen. Får bli en annan gång!

Snart är dt läggdags! Om jag o Christian kan bestämma oss för ngn dag vi kan ses snart...

Ciao♥

091220 sööndag

Jaha nu ligger jag efter med en massa inlägg igen..Jag som var så duktig förr på att uppdatera varje dag. Här kmr i varje fall en liten summering:

I, torsdags, jobbade jag mellan halv tolv och klockan sju. Efter jobbet bar det av en sväng till Kent för att köra en Wii match fram till Bonde söker fru började. Och jag måste säga att jag är grym på bordstennis i Wii ;) Bonde söker fru var kul som alltid. Efter bonden blev dt ett avsnitt av Filip o Fredrick vilket var väldigt kul, måste se fler av deras avsnitt. Sen blev dt hem o sova!

I, fredags, jobbade jag mellan 9 o 16. Var grymt mkt att göra och dessutom hade vi en stortjuv på Maxi. 100mascaror var han påväg att sno men vi fick tag på honom :) Efter jobbet bar det av vidare hemåt igen för att äta middag, duscha o göra i ordnings sig för en filmkväll hos Henke. Det var mycket trevligt :) Vi såg den nya wallander filmen "skytten". Började även kolla lite på The Animal men vi insåg att den inte var så mkt att se så vi bytte till En natt på museet 2. Klockan 23 ringer pappa o vill bli hämtad efter lite pubhäng med jobbarkompisarna på Harrys.

Igår blev det jobb igen mellan halv fyra och halv nio, mkt personal o lite kunder var dt. När klockan äntligen slog halv nio var dt dags att tagga upp party humöret och på med party kläderna. Nu var dt snart dags för White night på Kåren. Kent lyckades övertala mig att titta in hos honom en stund innan kåren. Så vi körde lite Mario cart, några dance moves o jag drack mina två öl. Vid elva bar det sedan vidare mot Esplanaden där vi skulle hämta Issa o Navva som skulle fixa så vi kunde gå före i kön. Väl framme så var dt inte ens någon kö så dt gick bra ändå. Sedan var det dans hela natten lång, anna gick hem tidigt men jag stanna kvar till 2. När Kåren sedan stängde kom jag på att jag var tvungen att gå hela vägen till Anna där jag skulle sova. Men dt var ganska skönt att få nyktra till lite..

Idag har jag mest segat hela dagen. Lagade en god tacopaj till papps o mig. Blev väldigt bra, dock svårt att misslyckas men dt kan vi ju tala tyst om. Nu ikväll snackade jag med Norge Filippa i nästan en timme. Inte långt kvar tills dt bär av till just Norge, börjar kännas nervöst.

Ciao♥

091216 oonsdag

Gårkvällen var trevlig men det var läskigt värre att köra bil. Kent lyckades övertala mig att se en dokumentär som heter Sicko, handlar om hur illa behandlade folk blir inom sjukvården i USA. Bra och underhållande dokumentär men aningens lång. Får bli ngt mer lättsammare nästa gång!

Idag, onsdag, började dagen med att mamma ringde min mobil klockan 9. Jag undrade vad sjutton hon ringer och nästan väcker mig om. Då ringde hon gåendes påväg hem från jobbet och undrade om jag vill gå ut med hunden. Lagom glad blev jag, pälsade på mig och gick tillslut ut med Figge. Ute låg snön täckt men med 1plus grad blir det blött om fötterna och slask bildas. Men det var mysigt ändå och jag lyckades fånga några vackra vinter bilder även denna dag.

 

Sen kom jag in, åt frukost och hoppade tillslut in i duschen för att sedan starta gammla bettan och åka in till stan där jag skulle träffa Jonna. Vi lyckades givetvis gå om varandra så där stod jag och väntade på att Nybro bussen skulle rulla in och Jonna satt inne på stationen och väntade på att jag skulle komma. Tillslut ringde jag och frågade vad hon höll hus så vi hittade varandra tillslut och gick vidare mot Baronen. Blev först en tur in på The Body Shop som har fina presenter att ge bort men ack så dyra. Det blev ganska snabbt ut ur butiken och in i nästa som blev Claes Ohlson, alltid en trevlig affär men det gick ganska snabbt att gå i genom där med så det blev över till Apoteket. Var påväg att köpa julklapp till farmor men bestämde mig för att gå till Kicks och kolla första. Det gjorde jag rätt i då där fanns farmors julklapp. Vidare bar det av mot Dillbergska där jag hittade farfarspresent och sist men inte minns fann jag tillslut Anna-karins present på Cervera. Därefter var både jag o Jonna hungriga så det blev en favorit nämligen kycklingsspett tallrik på Café corner, inte dumt alls.

 

Halv fyra blev vi tvungna att runda av för att jag skulle bege mig vidare mot jobbet där jag skulle jobba till kl.21.

 

Ca 22 efter en försiktig bilkörning så var jag äntligen hemma :) Blev lite prat med päronen o sen vidare hit!

Ciao♥

091215 tiisdag

Idag började jag dagen med frukost och en varm dusch, ute var det faktiskt ett tunt lager snö och 0grader kallt. Så efter duschen pälsade jag på mig, tog med mig hunden och gick på en lång promenad i kylan. Vårt första mål blev macken där jag skulle köpa frimärke och posta Dagnys brev som jag så fint hade skrivit ihop. På vägen tillbaka gick vi längs sjön där Figge kunde vara lös. Jag testade även att ta lite bilder med den nya kameran men batteriet tog tyvärr slut ganska snabbt. Här kommer lite bild bevis innan batteriet tog slut:






Naturfotograf kanske vore något att bli? Jag är väldigt intresserad av både natur och fotografering så vrf inte!


Nu ikväll bär det av mot Kent, blir väll någon filmrulle som ska ses kan jag tänka mig. Känner mig något nervös inför bilfärden dit men det återstår att se vad gammla Bettan kan gå för :) Och imorgon ska jag få träffa Jonna, var ett tag sen nu så blir nog en hel del att prata om :)

Ciao♥

091214 mååndag

Igår blev det läggdags redan halv åtta, kände att förskylningen hade blivit sämre så det blev sängen tidigt. Självklart var jag tvungen att vakna kl.4 på morgonen o var klarvaken men lyckades efter ett tag somna om igen. Halv nio vaknade jag igen och kände mig helt tjock i näsan. Att då veta att man ska jobba 8timmar idag kändes då inte så lockande. Men jag lyckades ta mig upp, duscha o äta frukost. Sen kändes det lite bättre.

Så om en timme bär det av till jobbet och jag hoppas att jag ska orka jobba till 22. Men jag är mycket tveksam!

Ciao♥

091213 sööndag

I onsdags tog jag bussen in till kalmar vid 20, hämtade Krilles bil och körde iväg mot Norrliden. Kan säga att den bilen var nog det värsta jag kört, haha. Men den går framåt i alla fall och det är ju huvudsaken. Efter tre telefonsamtal så hittade jag fram till Kent och hans två kompisar där jag skulle göra ett litet besök medans dom förfestade. Själv var jag inte speciellt sugen på alkohol så jag var mest där och hälsade på. Vi körde lite "fotbollsspel" eller vad man kallar det:




I torsdags skrev jag klart min kompletterings uppgift om nutrition i friluftslivet som jag hade fått för att jag missade två kurs tillfällen p g a jobb. Sen på eftermiddagen blev det jobb mellan 15.45 o 20.00.

I fredags blev det jobb hela dagen mellan 13 o 18.30. Mellan ca 16 o 17.30 var det kaos på Maxi, då hade vi ingen anslutning till banken så självscanningen funkade inte så alla var tvungna att stå i kö för att betala hos oss. Scanningen som ska gå snabbt gick nästan långsammare än den vanliga kassan där det också var kö. Så när klockan blev halv sju var jag ganska glad över att få åka hem. Så sen blev det hem o kolla på Idol o krypa upp i soffan :) Lite snuvig kände jag mig med så det var skönt att få komma hem!

Igår, lördag, blev det dags för jobb igen kl.9-15.10. Vilket gick bättre än förväntat, trodde jag skulle vakna o känna mig jätte sjuk. Men hela dagen gick bra utan någon större snuva. Jag tackar nässpray och Ibumetin för det! Klockan 15 tog jag gammla Bettan och åkte vidare mot macken för att tanka. Även det gick bättre än jag kunnat tro! Runt 16 var jag äntligen hemma och började laga lite pyttepanna, blev ingen lyxmiddag! Sen hoppade jag in i duschen för att sedan kl.19 bege mig av mot Kalmar igen för att först lämna av syster vid Boholmarna hos pojkvännen och sedan bar det av vidare mot Stensö för en filmkväll hos Henke. Det var trevligt och runt 1tiden bar det av mot Corehouse för att hämta upp Anna o Robin som jag så snällt ställde upp på att skjutsa hem. Tog dock ett tag innan jag kom iväg med bilen från stensö då den i princip hade frusit fast. När jag väll lyckades köra iväg öpnnades den ena dörren och jag fattade ingenting så jag fick stanna bilen och då såg jag att låset hade frusit fast så det gick inte att stänga igen den men tillslut lyckades jag iaf :)

Idag, söndag, är det lucia och jag vaknade mer täppt i näsan än vanligt och jag som trodde att jag skulle vara frisk idag. En teori kan vara att jag och Henke var ute och gick i kylan i gårkväll utan mössa, vantar och halsduk. Mindre smart av mig men det var trevligt ändå :) Klockan elva käkade familjen frukost idag utan Sofia. Alla var sent uppe idag men det blev en mysig frukost så där den tredje advent. Idag blir det julbak med julmusik :) Sen så hoppas jag att förskylningen lägger sig tills imon då en vecka med jobb börjar!

Hoppas alla har haft en trevlig helg :)

Ciao♥
 

091209 oonsdag

Luftslottet som sprängdes var väldigt bra men aningens lång. Både jag o Henke satt o vred o vände på oss under filmen, 23.45 cirka var filmen slut. Förstår varför alla hade varit o sett filmen kl.18! Efter bion skulle jag skjutsa hem Henke och fattar inte att han vågade åka med mig, tur att det inte är så mycket bilar som är ute o åker vid den tiden iaf. Man märker hur farligt det verkligen är att köra när man är trött men jag lyckades ta mig hem oskadd iaf :)

IDAG gick jag upp vid halv tio. Åt frukost och skrev ett tack brev till Dagny som jag fått en stor peng av i 20års present. Därefter blev det till att söka lite jobb i Norge :)

Den stora frågan idag: ska jag köra på en utgång eller inte?

Om inte så ska jag in till Kalmar kl.20, hämta Krilles bil som jag ska vakta i två veckor, kika förbi en stund hos Kent, åka hem och avsluta kvällen med Björn Bröder :) Björn bröder blev jag jätte sugen på att se när jag hörde låten On my way - Phil Collins. Första gången jag såg filmen började jag gråta...Ibland är man allt bra känslig.



Om jag ska gå ut så blir det en liten förfest hos Kent och sen bär det av mot Volym..

Ciao♥

Rhytm is a dancer

men var inte alls det jag skulle prata om...utan det slog mig att jag glömt o berätta att jag fick en jätte bra digital kamera med 10x zoom i 20års present så lyckades ta ca 170bilder från festen :) här får ni några smakprov:


Livet är en fest

 

091208 tiisdag

Igår jobbade jag hela dagen mellan 12 o 20. Slutade med att jag blev övertrött när jag kom hem och bara flummade runt. Ännu mer flum blev det på msn, tror inte jag skrattat så mkt vid msn innan. Så jag somnade med ett leende på läpparna :)

Idag har jag o mamma varit o handlat julklappar så nu har jag bara 3 klappar kvar o köpa :) Sedan blev det lite fika i stan o sedan hämtade vi upp sofia o pappa som också ville med hem. Sofia övningskörde, mamma o jag satt på helspänn i baksätet. Väl i Färjestaden körde vi in till Ica o hela familjen Pagels var o handlade, ni kan ju tänka er hur det gick. Pappa gick ut från Ica lika snabbt som han kom in, gick o köpte glögg istället. Sofia hämtade fel bröd *2 , blev sur på mamma o jag bara va. Tillslut var vi hemma i alla fall och jag skrev klart min del av slutrapporten och skickade in den till resten av gruppen. Ikväll ska jag äntligen få se Luftslottet som sprängdes, med Henke.

I morgon ska jag förhoppningsvis hämta Emelie J´s killes bil som jag ska vakta i två veckor medans dom är i Thailand. Vet inte hur dom vågar lämna över den till mig ;) Men det ska bli super skönt o få tillgång till bil i två veckor iaf :) o till bra pris med!

Ciao♥

091206 sööndag

Här kommer en liten sammanfattning av min helg:

I fredags jobbade jag mellan 10 o 18 vilket var jobbigt men tiden flöt på ganska fort då det var mycket att göra hela dagen. När klockan var 18 begav jag mig av hem till Kent som hade lagat god fläskfilé med banan o curry samt ris. Sen blev det lite tv tittande och Idol, mycket trevligt var det :) Det bästa var att Calle o Erik gick vidare till slut finalen nästa fredag :D

I lördags med andra ord igår blev det dags för förberedelser inför den stora 20års festen som skulle äga rum på kvällen. Det blev en tur till Ö&B och sedan vidare hem igen. Vid 14 åkte jag iväg igen för att handla på systemet, köpte för över 300:- :O Kändes inte bra men skönt o kunna gå dit själv nu iaf!
Halv sex var vi (sara, sofia, albin, papps o jag) på plats, så vi hade en halv timme på oss att förbereda allt innan gästerna kom. Men vi kämpade på och hann nästan helt klart innan första gästen var på plats. Då körde pappsen hem och festan var igång. Hade aldrig trott att folket skulle komma prick kl.18 men det gjorde dom iaf o det blev massa mingel, välkomnsbål o sedan blev det dags för tårta och självklart styrde de upp med sång också till 20års barnet. Det blev en trevlig kväll o kl.1 åkte de sista gästerna hem.

Idag söndag har det varit fullt upp på morgonen. Först upp äta frukost o ta på sig oömma kläder för att sedan bege mig tillsammans med sofia, albin o mamms till lokalen för att städa upp allt efter gårdagens festligheter, det var inte kul kan tilläggas men det funkade och var färdigt efter ca 1 ½timme. Halv två blev det efterlängtad pizza och vid 14 åkte jag o mamms för att lämna nyckeln till lokalen, vi fick godkänd för städningen så förhoppningsvis får man hyra den igen :)

Nu kl.21 blir det filmen Alpha dog med Justin Timberlake som var jätte längesen jag såg!

Ciao♥

091205 löördag

Idag händer det. Det blir dags för min 20års festen o jag är suuper nervös, känns som att vi kmr bli en liten skara men vad är dt som säger att dt inte kan bli lyckat för dt. Jag hoppas på en bra kväll!

Har varit med papps o skrivit avtal till lokalen o sen tog vi en sväng till Ö&B för att köpa lite fest prylar. Nu ska jag snart till systemet o shoppa lite inför ikväll, blir första ggn jag handlar ngt där. Kmr kännas märkligt!

Meeen vilket tråkigt väder dt är, men jag försöker tagga till lite go musik iaf :)

Ont i armen efter vaccinet o snuvig är jag också men dt få la gå :)

Ciao♥

091202 oonsdag

Idg fyller jag 20 :D Wonderful! Då får jag äntligen shoppa lagligt på systemet ;)

091201 tiisdag

Tomorrow is the big day, i will become 20 :D

Det firas först med familjen o farmor o farfar. Det kommer serveras smörgåstårta och vanlig tårta :) Mums!
Sen på kvällen kommer det bli utgång med tjejerna. Tack Kent ännu en gång för att du ställer upp som chaffis! Kommer förhoppningsvis bli en grymt bra kväll på Volym o förfest hos Kent vid tullen.

Men sen är inte firandet slut utan då är dt dags att börja tagga inför 20års fest på Lördag vilket jag hoppas blir toppen om alla kan komma o inget strul uppstår :) Dt är klart man alltid är lite nervös när man vill att det ska bli så bra som möjligt!

Nu kvällen innan den stora dagen blir det jobb mellan 17 o 22.10. Dessutom har jag bestämt mig 100% för att skriva avtal till lägenheten i Norge så i februari blir det norge. Det kmr bli en tuff ekonomisk väg innan jag får jobb men jag hoppas att det slutar bra :)

Ta hand om er!

Ciao♥

emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0