Jag är taggad :)

Beachparty det säger väll allt ;)

Stan och sedan jobb

Om ungefär en halv timme bär det av till andra sidan bron där jag ska gå på stan med min vän Jonna :) Det ska bli mycket trevligt! Särskillt nu när vi inte träffas så ofta, finns endel o prata om då :)

Därefter börjar jag jobba på Maxi igen klock 16-22.10 och får hoppas att jag hinner med bussen även denna gång. Alltid lika kul o stressa till bussen ^^ Kommer bli skönt om man ska flytta till Göteborg att ha nära till allt och ha spårvagnar som avgår var tionde minut i stort sett :) Jag kan nästan längta lite till hösten om jag nu kommer in på utbildningen! Samtidigt så kommer jag ju verkligen sakna kalmar/öland där jag har allt (vänner, familj m.m) men det är bara o börja skaffa fler vänner :)

So this is my day :)

Ciao♥

Ännu en dag i solen :)

Som rubriken säger så har jag stekt i solen ännu en gång och jag måste säga att om man kollar på mig så skulle man nästan kunnat tro att jag varit utomlands :D :) Jag är nöjd med vädret!

Ikväll ska familjen in o kolla på 3:ornas modevisning och syster ska gå modell o visa upp det hon hunnit skapa undet sitt första år på Mode&design linjen. Det ska bli skoj faktiskt :) Brukar vara en ganska bra show :) Bra musik och coola kläder! Vissa kläder är riktigt imponerande, man skulle knappt kunna tro att dom skapat de själva!

Hade varit kul o träna med Emelie o Jonna ikväll men blir för stressigt o krockar lite med modevisningen tyvärr :/ Är tråkigt att vi inte ses så mycket längre! Men på lördag är det beachparty o då kommer man få träffa alla igen :) Det blir kul!

Hoppas ni haft det lika bra som jag ute i solen :)

Ciao♥

Steker i solen

Är vad jag gjort idag i stort sett :) Härligt värre, dt märks att sommarn är påväg! Man blir så glad då...

Ikväll blir dte grillning :) Som jag har längtat! Träningen får jag däremot hoppa över tyvärr :/ Hade verkligen behövt träna! Men kmr saker ivägen hela tiden! Får försöka springa en massa i sommar så man får upp konditionen lite...

Ha en fin kväll :)

Ciao♥

Hemma igen...

Har sedan ngn timme tillbaka kommit hem efter en helg i Götet. Det blev en jätte trevlig helg :) I fredags när vi kommit fram blev vi (jag, Sofia o pappa) bjudna på middag hos Anna-karin :) Det var jätte gott och kul att träffa henne o Emanuel igen! Synd var dock att jag var skit trött efter bilresan och var inte så pratglad. Så dt blev hem till Heidis lägenhet ganska fort...

Sofia o jag somnade nästan med engång...På lördagen var det dags för en runda på stan och avslutningsvis blev det Liseberg. Syster o jag hittade endel fint och framförallt jag shoppade loss ordentligt, men få man lön på måndag så får man ;) Vi hittade även en pub där vi beställde en varsin fish and chips och det var riktigt gott! Efter stan blev vi hämtade av Anna-karin o papps för att sedan bege oss till Emanuel där vi bjöds på lite kaffe för att piggna till inför ett x antal timmar på Liseberg :) Vi försökte få med oss kusinen Mattias men han orkade inte så papps fick följa med istället men han var lika glad för det! Han fick testa på att åka Kanonen för första ggn vilket han var glad för. Den är ju klart värd 40minuters kön måste jag säga :) Blev även Balder o ngn till...Var så mkt köer så vi hann inte åka så jätte många!

Sedan återvände jag o Sofia till lägenheten o papps till A-Ks lägenhet. Vi avslutade kvällen med att se en film med Scarlett Johansen o Natalie Portman som var ganska bra faktiskt :)

På Söndagen slappade vi bara fram tills det var dags att åka hem igen...Tyvärr glömde vi bort att tänka på lunch så när papps kom o skulle hämta oss så fick vi åka hem hungriga men dt blev ett stopp i Gisslaved sen o då fick vi en stoor pizza :)

Nu har ni fått min resa i detalj! Hoppas ni också haft en jätte bra helg :) o att Kvastkampen var kul ;) tråkigt att jag missade den tyvärr :(

Men nästa helg är det Beachparty 09 :D

Ciao♥

Göteborg idag :)

Om cirkus 2timmar bär det av till Götlaborg :D Blir najs men en seg bilresa upp, dock blir det snart ösregn så då gör det inte så mycket om man får sitta i en bil o kura ihop sig :) Ska snart äta en god frukost så jag klarar bilresan upp! O i morgon blir det antagligen Nordstan och Liseberg :D

Ha en trevlig helg...

Ciao♥

Glad :)

Känner att livet börjar sprudla även för mig :) En känsla jag fick idag!

Dagen började med 8timmars arbetsdag, 08.30 - 16.10. Men timmarna rullade på och det var väldigt, väldigt mycket folk på Maxi så tiden gick väldigt fort. Efter jobbet blev det till att ta sig till Friskis&svettis för att träna med Jonna klockan 17. Det kändes väldigt bra efteråt, träning var välbehövligt! Jag bytte även mitt arbtespass på onsdag nästa vecka så jag kan vara med på kursen :) Tror det kommer bli väldigt kul på idrottskursen nästa onsdag, är konditionstester då :)

Pappa berättade även att jag o syster ska få bo i Heidis (faster) lägenhet som ligger väldigt centralt o nära till Liseberg :) Kommer nog bli en trevlig helg i götet :)

I morgon ska jag få träffa min vän Anna igen :) Det ska bli mys!

Hoppas ni också haft en bra dag :)

Ciao♥

Götet i helgen :)

I helgen vill jag bara meddela att jag åker till min favoritstad Göteborg :) Ska bli skönt att komma bort lite från standarden här i kalmar/öland :D

Idag har jag annars varit på teater och sett 3:ornas slutproduktion, dem var jätte duktiga :) Kul att se alla, många har utvecklats väldigt bra :) I den långa pausen var vi (Jag, Jonna, Angelic och Jenny) o käkade lunch på Mcdonalds, dt var gotth! Maria som gärna hade följt med råkade ut för sjukdom så hon kunde inte följa med tyvärr, henne som man inte träffar så ofta nu heller :(

Kvällen framför mig ser väll mest ut som en kväll med slutrapports skrivande, kmr ju inte få så mkt tid till den i helgen....Är också lite vilsen när dt gäller Europavalet, Vilket parti ska man rösta på :O?!

Det var nog allt jag hade att komma med denna gång...

Ciao♥

"Cuz´the daylight seems to want you just as much as i want you"

Är fortfarande lite kär i denna låt så jag har valt att klistra in texten :

Snow Patrol - Crack the shutters

You cool your bed-warm hands down on the broken radiator,
And when you lay them freezing on me, I mumble "can you wake me later?"
But I don't really want you to stop and you know it so it doesn't stop you
And run your hands from my neck to my chest

Crack the shutters open wide, I wanna bathe you in the light of day
And just watch you as the rays tangle up around your face and body
I could sit for hours finding new ways to be awed each minute
Cuz' the daylight seems to want you just as much as I want you

It's been minutes, it's been days, it's been all I will remember
Happy lost in your hair and the cold side of the pillow
Your hills and valleys are mapped by my intrepid fingers
And in a naked slumber, I dream all this again

Crack the shutters open wide, I wanna bathe you in the light of day
And just watch you as the rays tangle up around your face and body
I could sit for hours finding new ways to be awed each minute
Cuz' the daylight seems to want you just as much as I want you



Utgången i lördags blev inte alls som jag hade räknat med men så brukar det nästan alltid bli, fast denna gång blev det nog extra annorlunda. Tänker inte gå in på detalj ;) Blev besviken då det inte blev något dansande denna gång, blir alltid att man sitter till klockan ett på studentpuben o sen blir det ingen idé att betala inträde för en timmes dans! Så vi gick väl hem när klockan var runt halv två, lite besviken blev jag :/ Men lär ju bli fler utgångar :)

 
Här är vi Charlies Angels ;)

Idag blir det seg dag framför datorn till klockan tre då jag ska ta bussen till Maxi, ska jobba 16-21.30! Dock går det ingen buss hem förrän 22.20 så blir en sjukt lång väntan :(

Det var allt för denna gång..

Ciao♥

Kan bli en festlig kväll :)

Vaknade vid halv nio men somnade om, trött som man är, till kvart-i-tio. Därefter blev det en god frukost ute i solskenet :) Lite små prat med mammsen och sen fortsatt läsning av min bok :)

Det som återstår innan avfärd till Kalmar är en lätt lunch och en promenad med hunden. Sedan ska jag ta mig över bron till Anna :) där vi ska göra i ordning oss o öva på lite moves som vi har friskt i minnet nu efter att ha sett Charlies angels igårkväll :P

Klockan 18 o framåt blir det en riktig partykväll :) Så det är bara o ladda nu! O hoppas att alla kommer ha ett stort party smile :D

Ha en utomordentilig trevlig Lördag :D

Ciao♥

Snow Patrol - Crack the shutters

Har verkligen fallit för den låten, grymt bra :)

Annars så har jag suttit o stekt i solen med min bok i handen och har precis begett mig in för att göra mig i ordning inför en runda på stan med Anna :) Vi ska eller jag ska iaf försöka hitta kläder till sittningen på lördag, hur dt nu ska gå :S Eller gå gör det säkert men till ett lagom pris :/ Allt är ju så dyrt!

Klockan 17 blir det förhoppningsvis träning om det nu kommer gå ihop sig med tiderna. Men det gör det nog :) Ikväll blir det nog mest tv tittande o uppladdning inför en partykväll i morgon :)

Ha en trevlig helg!

Ciao♥

Erik Hassle - Hurful

Sitter här o skriver med Hassle spelandes på radion...Vädret: lite klart till halvklart och en medel kraftig vind! Inte tillräckligt varmt för att sitta utomhus. Ska nog strax ta min bok (snabba cash) o sätta mig i tv soffan o läsa :) Den boken börjar bli ganska spännande nu men deras språk är inte det bästa men är väll så det funkar i Stockholms kriminella delar.

Kursen igår var väldigt kul :) Och undertiden jag satt o väntade på att den skulle börja möttes jag av en del välbekanta ansikten, undrade vad sjutton dem gjorde där. Det skulle tydligen vara någon fotbollsturnering, var en massa fotbollsspelare där! Stiligt :D

I morgon blir det ett ärende till systemet, inhandling av "Charlies angels" kläder och träning :) Ska bli kul att få gå på sittning igen :) o denna gång på CnAs sittning, fast jag går ju dit som ej medlem då!

Ciao♥



Ni måste lyssna på Snow patrols nya låt:
Crack the shutters

Den är bra den :)

090513

Onsdag - brukar inte vara så roliga dom heller eller dom kan vara. Förra onsdagen var kul :) blev en härlig utgång! Denna kväll blir det istället en kvällskurs 17-20 (Idrottens träningslära, prestationsutveckling och tester) som inte är lika kul som att gå ut men brukar ändå vara ganska underhållande :)

Ciao♥

090512

Tisdag - brukar inte vara så händelsefulla men ska skriva lite till på min slutrapport idag och vid fyra blir det jobb på Maxi till stängning så det blir till att stressa till bussen som går tio minuter efter stängning, sist hann jag precis!

Vill verkligen vara med på kvastkampen men det blir nog att jag åker upp till Göteborg den helgen istället och dte är ju inte fy skam det heller :) Gå på LIseberg, en sväng på stan, kanske besöker ngn pub och bara njuta av en helg i götet :) Låter ju inte helt fel eller hur ;) o testa den nya berg-o-dalbanan ska bli riktigt kul :D

Ciao♥

090510

Söndag - började med att kliva upp runt 10, ville inte riskera att somna om till klockan tolv som i fredags. Halv två begav jag mig in till stan för att träffa Jonna :) som jag inte träffat på säkert två veckor så vi tog en fika och satt o pratade i lite mer än två timmar!

Jag lyckades övertala min syster att hon skulle åka in o träna med mig klockan fem så jag fick äntligen träna igen :) Var inte mycket folk men då kan man ta ut rörelserna mer när det är gott om plats :) Sju var jag hemma igen och oj vad varmt det var ute! Sofia o jag blev helt förvånade ute när värmen kom emot oss så dt gjorde inte så mkt att vi fick gå/cykla hem :)

När vi kom hem blev det dusch, mat och Se upp för dårarna. Filmen var väldigt bra :) Tyckte verkligen om tjejernas personligheter, önskar att jag var lika stark o verkligen brann för ngt! Tror man vinner enormt mkt på det!

Kvällen avslutades nyss med The notebook som nog är den finaste kärleksfilm som gjorts :)

I morgon börjar en ny vecka o jag ska nog börja jobba lite med min rapport som blir min examination i den idrottskursen jag läser...Vid fem blir det sedan träning igen med Emelie o Jonna :)

Sov gott

Ciao♥

Najs!

Blev en halv galen kväll igår :) Var inte alls mkt folk ute som man hade trott och vårat upplägg ändrades under kvällen kan man säga, haha!

Först studentpuben med Anna och Jonas -> Sedan Kåren för att se ett av banden, inget folk, vi var först men kul ändå. Vi rockade loss! -> Därefter studentpuben igen för att hälsa på Pidis, David o Aelgen men alla satt o kollade på Hockey så -> vi återvänder till Kåren, fortfarande inget folk -> går till studentpuben igen för att hälsa på Annas klasskompisar, satt där till klockan halv ett -> därefter blev det efter många om o men palace, så inträde igen. Inget roligt folk alls men vi träffade återigen David, pidis o Aelgen, sedan dansade vi till klockan två så ganska kul ändå :) -> Snackades en massa om efterfest men blev tillslut ingen så vi återvände var o en till sitt!

Slösades en hel del pengar men var ändå hyfsat värt det :)

Idag har jag bara chillat och färgat systers hår som efter en hel del spegel tittande blev nöjd med färgningen :) o dt blev en ganska cool färg måste jag säga! Ikväll ska jag nog bara titta på tv, vill se Se upp för dårarna som verkar väldigt kul :)

Ha en trevlig lördags kväll :)

Ciao♥

Nu äré helg

För mig är dt dock helg nästan jämnt ^^ Har bara fått jobba ett pass denna vecka, lite små segt att gå hemma den största tiden. Men har fått träffa Anna nästan varje dag denna vecka :) Dt har varit kul och ikväll ska vi gå ut tillsammans :D o Hoppas att hon är mer pepp denna gång, hehe :P

Hoppas vi får med oss ngn mer också, inte lika kul o bara vara två även om vi brukar ha jäkligt kul när vi går ut själva med :) Ta bara gången vi var ute på Vallen i sommras så jäkla kul, haha! Minnen :)

Vad vi har sagt än så länge är att vi ska börja kvällen på after work, utan att ha arbetat, på O´learys klockan 18 där vi nog ska käka också eftersom man får mat i samband med att man köper ngt att dricka. Sedan vid nio ska vi in på Kåren, ta en stämpel, lyssna på banden fram till hårdrockarna och sedan om vi hinner ta oss till Söderport för att se Erik Hassle :) Därefter får vi se om det blir kåren eller söderport resten av kvällen :D

Hoppas ni får en bra helg :) o hoppas min helg blir lika bra!

Ciao♥

Kim - Here comes the night

...Den killen har röst måste jag säga! Riktigt fin låt :) Killen från made of sweden...



Igår var dt riktigt kul ute faktiskt, jag kände mig inte speciellt taggad innan men efter ngn öl så blev humöret desto bättre. Vi (jag, Angelic, Maria och Anna) hängde först på KM där vi fick sällskap av Jonathan och Simon. Det var verkligen smockat på KM och mycket hängde nog på att det var fotbollskväll (Kalmar FF-Hammarby), så det var endel kända ansikten som kom fram bl.a en flirt från förra Valborg, haha. Han var ganska på igår med men jag är inte speciellt intresserad av honom så...Sedan gick vi vidare mot O´learys där majoriteten var medelålders runt 40 kanske. Men vi slog oss ned vid ett bord och allt eftersom så kom det fler o fler folk, fler i vår ålder. Till min förvåning fick jag syn på Jocke och Chris som också hängde på O´learys blev lite förvånad just för att det var en onsdag men det är ju lill lördag iofs...

Ska inte ta upp allt i detalj men kvällen slutade iaf hyfsat tidigt vid ett och avslutades med kareoke av mig och Angelic :D Hade gärna stannat en timme till men skulle sova hos Anna som var jätte trött och skulle vara chaufför så jag fick ta lite hänsyn till henne, och jag är jätte tacksam att du följde med ut o att jag fick sova hos dig vännen :)

Resten av dagen nu blir det mest slapp o sen i mon blir det utgång igen :D Ska få se Erik Hassle Söderport :) hoppas på det iaf ska ju vara på Kåren med så får se vad som hinns med är ju en bit att gå emellan!

Ha en fin helg :)

Ciao♥

Tappade genast gnistan

Vaknade runt nio hemma hos Anna :) Då jag lovat henne att sova över för att Robin befann sig uppe i världens ände (löttorp med andra ord). Det blev en myskväll med lite Äntligen hemma och House o sen lite glass med bär som pricken över i:et :) Himla trevligt!

Today is gonna be a rainy day! Buhu..ganska skönt med, då behöver man inte ha dåligt samvete för att man sitter inne ^^
När jag kmr hem blir jag genast på ett ilsknande humör då jag märker att Sofia tagit min nyinköpta kofta som jag köpte IGÅR! Jag blev så sjukt sur o så skriver hon tillbaka att "hon inte visste att den var ny" så himla frustrerad blev jag så nu åker jag på att åka tillbaka till Kalmar klockan fyra för att hämta min kofta som jag tänkte ha ikväll. Bara för att hon skulle till det j*vla Boholmarna! Frustrerande om ngt! Så jag har tappat gnistan kan man säga men tänkte iaf träna så man inte åkt in helt i onödan!

Senare ikväll blir dt lite häng på pubarna i Kalmarstad med mina kära vänninor :) :P

Ciao♥

Måndag, ytterligare en vecka framför sig

Upp vid 10, äter frukost o fräschar till mig med en dusch! Fastnar en för lång stund framför datorn..o vid ett tiden tar mamms o jag bilen in till stan för att gå runt en sväng :) jag hittar lite linnen på H&M :) Vi käkar lunch/middag på Mcdonalds, klassiker!

Klockan blir sedan halv fyra o jag sätter mig på bussen mot Maxi helt jätte opepp! Men så fort jag kmr in på Maxi o har bytt om så möts jag av positiv personal vilket får mig att bli på bättre humör :) Så dt blev ett ganska trevligt jobbar pass iaf :) Med trevliga o sköna jobbarkompisar funkar allt mkt bättre! Är verkligen så att ett glatt humör smittar av sig :)

I slutet av passet ser jag Maria gå förbi så jag smyger mig ut framför henne o hon blir helt paff o knr inte alls igen mig :P Efter att jag färgat håret o så! Hon pratade tyvärr i telefon så vi hann inte prata så mkt men vi ses ju både i mon o på onsdag :)

Snart blir dt läggdags för mig!

Ciao♥

En vanlig söndag som alla andra söndagar

Seg söndag! Valde att ta sovmorgon efter att ha gått upp vid 4 dagen innan, dt behövdes! Gick upp vi 11 och käkade stor frukost ute i solen :)

Sedan blev det lite sms:ande och telefonsamtal o tillslut bestämdes att jag skulle ta mig in till Kalmar för att träffa Anna :) Jag hade inte gärna orken att cykla till Gråborg (ca 1 mil) kände jag även om jag gärna hade träffat Anna-karin innan hon åkte tillbaka upp till Göteborg. Men har bestämt mig för att åka upp o hälsa på henne ngn helg framöver :)


Vid ett tiden anlände jag hos Anna i alla fall och vi hade inte jätte mycket att hitta på men vi åkte o köpte Kinamat iaf för att Anna o Robin var så hungriga. En stund senare åkte vi över till Öland och gick en runda på Köpstan där jag hittade en fin bikini :) o Anna hittade skor! Vi gick även in på Kvantum för att handla frukt till vår fruktsallad :)


Så när vi kom hem åt vi fruktsallad o såg på film, blev en slappdag men ändå trevligt att träffa Anna :)


Maria o jag bestämde idag att vi skulle ses på tisdag o utgång på onsdag :) Ska bli trevligt att träffa den tjejen igen, händer inte så ofta nu förtiden! I morgon blir det jobb 16.00-22.10, money money!


Ciao♥

Lördag den 2 maj

Såg filmen Australia i går kväll och den var verkligen jätte bra :) Gillade den stort, 4 toast av 5 möjliga! Den var lite för lång så man började vrida lite på sig...Dock skulle jag gått o lagt mig vid 21 eftersom jag skulle upp vid 4 men det var mitt i filmen så jag såg klart och gick o la mig halv elva. Lagom trött blev man när klockan blev 4 o jag undrade vad sjutton jag skulle upp nu om...Men snäll som jag är så skulle jag vara med o inventera på Maxi klockan 5 på morgonen. Tur säger jag att det inte var mkt bilar på vägen för jag var verkligen inte vaken  o klar i huvudet. Men klockan 8 var vi äntligen klara och jag kunde åka hem o käka frukost :)

Nu sitter jag här o är sjukt trött men har bestämt mig för att följa med släkten på utflykt i Nunnedalen ^^ Blir nog trevligt :)

Ciao♥

Vilken Valborg det blev

Blev riktigt kul igår faktiskt :)

Håret blev helt okej. Inte som hos frissan fast dt är ju nästan omöjligt att få men det blev blont o inte gult eller orange iaf. Jobbet gick fort, var mkt folk så timmarna rullade på :) Efter jobbet blev det ett snabbt ombyte och käka ngn macka i farten för att sedan bege sig till Lövmo där det var mkt folk, mer än jag hade trott.

Jag fick med mig Sara (kusin) med och vi hade jätte kul! Dansade gärnet, lurade ngn tjej att vi var syskon och massa annat som hon trodde blankt på (o vi bara satt o skrattade medans hon trodde vi grät, haha), sedan drog "pidis" och David med mig hem där vi efterfestade lite då dom andra gick hem redan vid tolv så vi fortsatte hos mig. Slutade med att dom två slaggade hos mig!

Idag är man lagom seg och blir väll mest slappa och sedan eventuellt ett 1maj dopp i det blå eftersom Sara så gärna verkar vilja det o man kan ju inte vara en toffel :P

Hoppas ni med fick en bra Valborg :)

Ciao♥

emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0