310309 - Tisdag

Varför ska det vara så svårt att blogga under en längre tid! Skärpning! Det som började gå så bra, nu har statestiken rasat ner till EN unik besökare om dagen! Men nu mina vänner är "Pagge", "Emlan", "Semlan", "Em", "Pagels", Emelie (eller vad ni nu kallar mig) tillbaka igen :)

What is the news:

Jo under detta uppehåll har jag grubblat och varit nere i mina tankar o funderingar kring framtiden. Jag har tagit ett uppehåll från studierna och har en 6hp tenta efter mig o en tenta som väntar på resultat.

Nu har jag börjat jobba lite extra på Maxi igen vilket känns kul :) Det är även där jag kommer tillbringa den största delen av sommaren! Förhoppningsvis kommer jag kunna skramla ihop lite pengar till en Australien resa i höst där jag kommer jobba och leva livet! Jag hoppas kunna få med mig min kompis Camilla som också var väldigt sugen på att resa till hösten...Tänk vilket äventyr att minnas!


Förövrigt så tränar jag så mycket som möjligt på Friskis&svettis. Jonna och jag hittade ett favorit pass förra veckan (cirkelfys) som vi skulle gått på idag men det var givetvis fullbokat så får bli ett vanligt medel vid 18.


Det är ungefär det som händer! Ha det fint så ska jag försöka uppdatera lite oftare :)


Ciao♥

emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0