Hospiteringsdag!

Tyvärr hinner jag inte med så mycket uppdatering av bloggen då mina dagar fylls ganska snabbt.

Men det jag kan säga är att jag trivs bättre och bättre här i Karlskrona :) jag har hittat ett bra gäng kompisar som jag trivs väldigt bra ihop med! Jag är även i full gång med träningen på Wellness som är jätte kul :) känner att humöret ändras skarpt när jag tränar!

Idag har vi haft hospitering hela dagen vilket innebär att varje elev i klassen får följa en undersköterska el. sjuksköterska på en avdelning eller mottagning på sjukhuset. Jag fick följa en undersköterska på öronmottagningen idag, vilket var mycket spännande och intressantare än vad jag föreställde mig. Det kom in patienter nästan hela tiden med olika öron, näsa el. hals problem. Det var en lång dag, 9-17, så jag var väldigt trött när dagen var slut. Det hindrade mig ändå inte från att tvätta och träna när jag kom hem. Är faktiskt glad att Malin släpade med mig på Bodycombaten för det kändes riktigt bra efteråt :)

Imorgon är det dags att veckohandla på Ica Maxi så det blir en utflykt ut dit med några tjejer från klassen :) sen ska jag faktiskt hinna med lite städning av lägenheten och endel plugg med!

Ha det fint :) PUSS

En vecka på BTH!

Och då var jag igång med skolan :)

Haft många introduktionsdagar i skolan och har även hunnit med en nollningshelg. Nollningshelgen blev lite väl tuff så jag var inte med sista dagen. Blev lite väl mycket allkohol dagarna innan får jag erkänna. Kul hade jag ialla fall :) Nu har jag börjat återhämta mig igen efter helgen och jag är super taggad på att träna igen :) Jag och Malin (en tjej från klassen) har bokat in oss på två pass ikväll. Hur det nu ska gå?!

Annars trivs jag helt okej än så länge. Tar ju ett tag innan man kommer in i det. Många i klassen har ganska svårt med staden nu i början eftersom den är så liten och många har pojkvänner som dom saknar. Men jag tänker ändå ge staden en chans fram till sommarn sen hoppas jag att jag kommer trivas trots stadens storlek. Annars blir det kanske att jag byter skola till hösten.

Idag hade jag också min första tvättid vilket var ganska intressant haha. Jag lyckades klara ut det ganska fint. Det var dock en torktumlare som krånglade lite. En tjej från våningen över hade tagit fel på sin tid så vi turades om istället. Hon fick inte heller igång torktumlaren, riktigt skumt.

Nu ska jag strax laga mat, tror det kommer bli riktigt gott :)

PUSS

Så var man Karlskronabo!

På plats i Karlskrona och jag trivs så bra :) Idag har papps och jag kämpat på otroligt bra med alla möbler som konkats ut och in och upp och ner till lägenheten! Det har flytit på riktigt bra och det är till och med så det har blivit mysigt i det stora rummet :) ett problem är att jag inte kommer in till förrådet i källaren och jag har inte fått tag i hyresvärden. Så nu står det gamla möblerna som redan fanns i lägenheten utanför förrådet och jag hoppas verkligen att ingen snor något för då råkar jag illa ut.

Jag har pratat med en av grannarna som verkar vara en trevlig tjej, så det känns skönt att ialla fall en är trevlig i korridoren :) Efter att papps och jag varit o käkat lunch upptäckte vi en lapp på dörren in till korridoren där en kille varnade för att han skulle ha en liten fest på fjärde våningen. Det är ett tecken på att det är lite liv och rörelse med ;)

Jag har även köpt lite begagnad kurslitteratur av en gamal kompis som har studerat till just sjuksköterska här i Karlskrona. Det var perfekt att hon läste just här eftersom då kunde vi enkellt mötas upp i stan. Kul att prata lite efter så många år också :)

Nu sitter jag själv i lägenheten och funderar på om jag ska slänga på en filmrulle eller om jag bara ska krypa ner i sängen direkt..

Ha det gott alla :)

KRAMIZ

Året som gått














Tyvärr fungerade inte min kamera längre än till Peace and Love..

Sammanfattning:
- Fram till april upplevde jag en galen säsong med galna människor, fester, after ski och skidåkning! Grymt!!
- Valborg med bra människor
- Mysig utflykt med mamma och pappa
- Filippa kom på besök och turistade på Öland
- Galen Göteborgstrip
- Våren kom med stormsteg
- Sofia gick på bal
- Sofia tog studenten
- Midsommar
- Peace and Love
- Jobb på Maxi
- Några galna utgångar på Strand i Borgholm
- Plugg på Komvux
- Högskoleprovet
- Helg i Norrköping
- Kom in på sjuksköterskeprogrammet i Karlskrona
- Idol i Globen
- 50års kalas i Göteborg
- Fick lägenhet i Karlskrona
- Jul
- Juldagen
- Nyårsafton

Närmar sig med stormsteg

Ja nu är det tisdag och på fredag flyttas det till Karlskrona. Jag blir mer och mer taggad! Kontraktet kom hem igår och med kontraktet fanns en post-it lapp där det stod att ommålning kommer ske, så jag slipper göra det själv. Jag hade först inte tänkt fråga om det fanns möjlighet att måla om i lägenheten men det var tur jag gjorde det annars hade det kanske aldrig blivit nymålat.

Nerpackningen har börjat lite smått. Har fyllt halva resväskan med kläder och en stor kartong med porslin, grytor och andra nödvändigheter. Imorgon ska jag försöka tömma hela hyllan på prylar eftersom jag ska flytta med mig den. Imorgon ska jag även träffa Camilla på en fik eller lunch, det blir trevligt :) Jag ska också försöka komma ihåg att köpa överstrykningspennor och lite andra nödvändigheter inför mina studier.

Idag fick jag även ett mail från studentkåren som avslöjade att det faktiskt kommer bli en liten introduktionsnollning för oss nya studenter, som kommer vara i tre dagar. Så det blir lite pubrunda och lekar även för oss som börjar till våren, kul :)

Förutom flytten till Karlskrona så kan jag nämna att jag var ute på sjösjukan för första gången i lördags. Det blev en något vildare kväll än vad jag hade tänkt mig ;) jag som skulle ta det lugnt efter utgången i torsdags! Livet leker :)

PUSS PÅ ER

Nytt år, nya möjligheter

Nu har vi lämnat år 2011 bakom oss och klivit in i 2012. Jag hoppas på ett år med många nya intryck och upplevelser. Nedan följer lite bilder på saker jag vill uppleva under året :)


Jag hoppas på ett trevligt år på BTH

Jag hoppas på att få gå på Anna-karins och Emanuels maffiga och fina bröllop


                                         VS

Jag hoppas på antingen en grym skidresa eller en magisk upplevelse på festivalen
Tomorrowland i sommar!!


Jag hoppas på en härlig sommarvandring i Österrike och att få gå
Österrike kursen där man även få testa på rafting och mountainbike cykling

Detta är vad jag vill än så länge. Jag hoppas att det kommer upp många fler upplevelser under årets gång :)

Jag önskar er alla en god fortsättning och ett bra år.

PUSSS

emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0