090930 oonsdag

14:26 - idag finns inte mycket motivation kvar i kroppen till att sticka ut och springa trots det mycket fina höst vädret. Jag blir så sur på mig själv! Varför ska kylan få en att tappa lusten..får hoppas att motivationen är tillbaka i morgon :)

Så idag har jag inte gjort alls speciellt mycket, men var ute en morgon promenad med Figge i alla fall :) och sedan så målade jag ett litet, hm, kontverk. Försökte verkligen undvika att sitta vid denna dumburk men nu sitter jag här i alla fall, *suck*. Men klockan 17 ikväll så ska jag på kurs (idrottens träningslära - kost för prestation) och hoppas att det blir någorlunda kul. Känner att jag är i behov av att träffa folk, blir deprimerad av att gå hemma ju!

I morgon ska jag träffa Jonnis igen :) Det ska bli trevligt, har inte setts på evigheter känns det som!

 

Ciao♥


Ska lägga upp lite mobilbilder från min promenad och min sjukt snygga skiss tänkte jag ;) :

 Dt börjar verkligen bli kyligt nu!


Och så mitt snygga konstverk ;)

090929 tiisdag

15:37 är klockan denna höstliga men mycket fina tisdag :) Jag började dagen med att äta frulle med hela familjen samlad, alla hade tagit lite sovmorgon idag så dt var mys!

Sen tänkte jag fylla på min mobil med lite nya låtar men jag förstod mig inte på dt nya nedladdningsprogrammet Vdownloader så det sket sig kan man säga. Så det blev inga nya låtar på mobilen tyvärr! Men klockan 12 begav jag mig ut en lång promenad utan musik i öronen. Var en väldigt trevlig o mysig promenad ändå :) Viss motvind var det också på en del ställen men överlag så var det helt underbart, tycker naturen är så fin när den ändrar färg från sommar till höst färger. Det är vackert!

När jag kommer in igen halv två så är jag jätte hungrig och så den lyx jag har så står mamma med maten nästan helt färdig :) Kan ju nästan inte bli bättre! Fiskbullar och ris blev det o det slank ned fort kan jag säga. Efteråt kände jag att det lätt skulle få plats med lite till så det blev en skål med päron glass till efterrätt :) Mums!

Nu på eftermiddags kvisten så händer inget speciellt. Jag ska förhoppningsvis träna klockan 19 om jag känner mig tillräckligt motiverad, blir då ett Core/bosu pass. Får se om jag får med mig Jonna och Emelie J.

Ciao♥




Varför ska man behöva välja? Varför inte få del av båda två? Gör ont att sitta 70mil ifrån dig o veta att du fortfarande älskar mig lika mkt som jag älskar dig och veta att vi kanske aldrig kommer få det lika bra som vi hade det i somras ♥

090928 höstmys!

11:13 står klockan på denna höstliga måndags förmiddag o vädret är inget vidare löparväder direkt :( jag som hade sett fram emot att få sticka ut o springa en runda idag men om dt inte regnar så springer jag nog en runda ändå :)

Annars blir dt nog att jag slår mig ner i soffan med en bok i handen och förhoppningsvis så somnar jag inte med boken i handen...så det blir en händelselös måndag o Stepen var fullbokad tidigt igår :( *snyft*! Brukar vara måndagens höjdpunkt annars.

Hoppas alla har haft en bra helg :)

Ciao♥

090927 söööndag

Vaknade 05.43 första gången och trodde klockan var tre...Hade svårt att förstå hur jag lyckades sova nästan 6timmar i sträck utan att vakna. Men jag vaknade kvart i sex av att jag frös lite så dt var tur att jag hade med mig min IKEA filt så jag kunde somna om ytterligare en timme till :) Halv åtta bestämde jag mig för att kliva upp då jag hörde hur alla höll på o prassla med sina presseningar..o klockan åtta skulle vi samlas igen.

Ja natten i en nödbivack var ganska mysig fast lite trång o lite hårt underlag men annars lyckades jag sova ganska gott :) Har varit riktigt trevligt o få vara ute på friluftsliv i ett dygn. Trevligt folk, natur o ingen stadsmiljö. Riktigt skönt att komma bort så ibland men ett dygn räcker dock! Och måste säga att Gädda smakar riktigt gott när man är hungrig!

Jag var hemma runt halv tolv och var riktigt slut i både kropp o själ. Var inte lätt att hålla ögonen öppna men jag har faktiskt lyckats hålla mig vaken hela dagen o då även i tv soffan. Jag började med att slänga in mig i duschen o stod där riktigt lääänge tills varmvattnet tog slut i stort sett! Efter det vräkte jag i mig rester av tacosen från i fredags som satt som den skulle kan ju tilläggas. Därefter slängde jag mig i tv soffen med en påse chips o slog på Lilja 4-ever som jag spelade in häromdagen. En riktigt hemsk film! Man har svårt att förstå att vissa människor behandlas så illa, ne man mådde riktigt dåligt efter att ha sett den.

I mon är det ny vecka o dags för återhämtning av vettiga mattider o träning igen!

Ciao♥

090925 friday i´m in love!

11:24 är klockan och jag känner mig på hyfsat bra humör :) Har visserligen sovit nästan 11 timmar men det var dt värt! Fast man bli ganska trött o förslappad men ska förhoppningsvis orka springa en runda idag :)

Body stepen igår var inte alls så kul som jag hade förväntat mig och var inte upplagd på samma sätt som vanlig step. Nu delade hon in det i 13olika block istället för ett stort. Så när man kommit in i en rörelse så bytte hon, jag föredrar att fortsätta på friskis som var mycket roligare :) Men dt var ändå kul att jämföra!

I eftermiddag kommer Sara (kusin) o då ska vi handla lite käk inför kvällen :) Då vi ska bjuda Ottosson o Pagels på middag, det ska bli trevligt. Sedan ikväll/natt kanske vi åker ut allihopa på konstnatten. Jag ska dock vara i Kalmar klockan nio i mon så får se hur sent jag orkar vara uppe.


Ha en trevlig fredag :)

Ciao♥

090924 torsdag

Jag sviker mig själv lite när jag börjar tänka tillbaka på hur underbar sommaren har varit och att hösten ser så mörk o tråkig ut. Oktober och November är två månader som bara är onödiga, varför finns dom? Kan man inte bara hoppa direkt till den mysiga månaden December?! Oktober o November får mig bara att vilja ha tillbaka sommaren som var så perfekt den bara kunde vara, varför förlorar man alltid allt till hösten? Det är svårt att inte bli tårögd när man tänker tillbaka!


11:46 är klockan o jag sitter i sängen med myskläderna på och funderar på vad man ska hitta på idag. Det ända som står på schemat är Body step med mamma halv sju men det är ett antal timmar kvar tills dess. Sedan blir det Idol efter det och så ska jag spela in Lilja 4-ever, det är en film jag velat se sååå länge men det har aldrig blivit av.

Det var inte kul o vara tillbaka på jobbet igår, jag blev nästan deprimerad haha. Men man får ju pengar för det så! O ibland kan det vara kul men igår var det verkligen tråkigt!

Ciao♥

Dagens låt: Keri Hilson - Knock you down

090923 onsdag

Modevisningen igår var jätte bra och Sofia var jätte duktig :) Lyckades faktiskt filma!

Nu står klockan på 11:13 och jag ska ut o springa en runda om en timme cirka. Men nu ser dt ut som värsta ovädret är påväg in vilket är mindre bra :/ Sprang inte igår så knr att det verkligen är dags o göra dt idag! Sedan klockan 16 ska jag jobba en stund till 20.30. Så missar Core tyvärr :(

Det är vad som händer idag, en mindre händelserik dag!

Ciao♥

I wish i could keep you much longer...

09:19 står klockan på denna tisdags morgon...

Jag vaknar med en lättnad men ändå med en sorg som alltid kommer finnas där...Samtalet med Christian kändes bra men ändå så fruktansvärt jobbigt. Hela situationen är så jobbig, att det är 70mil emellan oss funkar inte. Men vi ska fortsätta att höras en gång i veckan eller liknande, för ingen av oss vill sluta hålla kontakten helt. Känslorna är fortfarande kvar men dt är ngt man får försöka ignorera för att orka gå vidare...han kmr vara kvar i Dalarna i iaf 2år till o dt funkar inte att ha ett förhållande där den mesta tiden kmr vara ifrån varandra...är vi menade för varandra så träffas vi iframtiden annars så var det helt enkellt inte meant to be!

 

Nu ska jag strax upp o äta frukost o senare kanske jag sticker ut o springer en runda igen, ska försöka springa lite varje dag. Klockan 18 blir dt lite olika utställningar som uppladdning inför den stora modeshowen som börjar klockan 19. I modeshowen ska min syster deltaga, ska bli spännande att se! Tror hon är jätte nervös, dt skulle jag vara om jag skulle gått modell inför hela Kalmar salen!

 
Det blir nog en bra kväll :)

 Ciao♥

090921 måndag

klockan är 10:26 och jag har precis kommit in efter en halv lång promenix med hunden :) var super härligt väder!

Nu ska jag strax byta lakan för er som vill veta, haha...sedan ska jag ut o springa igen :) ska bli härligt efter helgens uppehåll! O ikväll blir det dags för step igen :D I love it!

Så blir en tränings måndag, det gillar vi!

Ciao♥

Dagens låt:
Jordin sparks - Battlefield

Back to the 90´s

Har letat efter bra musik på spotify nu och fy tusan vad goa låtar det finns från 90-talet...Ta Meatloaf - I´d do anything for love och Scorpions - Wind of change för o nämna några grymma ballader. Sen för att inte glömma disco klassikerna Be my lover, what is love, Baby baby och Ooh ah..just a little bit..bara för att nämna några! Blev bara lite nostalgisk efter vår party night på kåren igår :D

090920 söndag

09:41 är klockan o jag ska snart orka ta mig upp ur sängen.

Lördagskvällen blev himla trevlig :) Först var vi på en lyckad överraskningsfest med andra ord den lyckades o han blev jätte överraskad så det var kul. Så träffade jag Foppa o Mickan som också visade sig vara där, dt var kul. Men vi (jag, Anna, Robin o Foffe) stack redan efter två timmar då dt inte var jätte drag o vi inte kände så många. Så Anna o jag drog till nästa förfest som var hos Optiker Mats. Han var väldigt trevlig o resten av optiker gänget lika så. Runt halv tolv begav vi oss av mot kära Kåren som blev premiär för min del den här terminen. Men när vi kom dit var dt världens kö så tillslut kom inte alla in men vi var tåliga o stod kvar tills vi tillslut kom in efter att dom börjat släppa på folk igen. Så vi hann dansa gärnet i 1½timme iaf :D

Tack för en grym kväll!

Idag blir det slappa o vila upp sig tills det bli bio ikväll (flickan som lekte med elden) med Angelic :) Det ska bli trevligt! Detta är precis vad jag orkar med idag knr jag...Löpning hade varit bra idag, var ett tag sedan nu, men tror inte det är så bra för kroppen idag tyvärr...

Ciao♥

090919 lördag :)

Vaknade av väckar klockan kl.06.15 :O Men efter en viss betänketid kom jag på att måste ju menat att jag skulle upp 07.15 så jag kunde somna om ytterligare en timme :) vilket var skönt! Vid nio var jag på plats vid Svinö parkeringen där jag o alla kursmedlemmar skulle samlas :)

Det var riktigt kul men slitsamt jobb idag! Först skulle vi komma på en lösning på hur vi kunde rena saltvatten. Vilket inte var dt lättaste men efter vissa försök så lyckades vi rena lite, lite vatten. När alla lyckats med uppgiften blev dt fika paus o sen satte vi igång med att bygga risflottar vilket var det roligaste men slitsammaste arbetet. Vår blev den fulaste men oj vad den flöt bra :P Vi får jobba lite på vår estetiska sida!

Nu ska jag strax äta och runt fem tiden kommer Anna med folk o hämtar upp mig. Då bär det sedan av mot överraskningfest för Johnny, kan bli kul! När Anna o jag har tröttnat på den festen beger vi oss till nästa fest som skulle vara hos ngn optiker Mats. Därefter får vi se vart vi slutar :)

Ha nu en sjukt bra lördag :D

Ciao♥

090918 fredag

Hey ho!

Sitter fortfarande kvar i sängen o skriver, klockan är 09:22. Snart bli det till att gå upp för att äta en god frukost men har inte riktigt väckt aptiten till liv än :/ men dt kommer nog!

Idag händer inget spec. förutom jobb 15-20. Var snäll och hoppade in då många jobbare ska på personalfest då. Men jag kände att jag kunde ställa upp då jag inte jobbar mer än högts 2ggr i veckan typ. Så jag behöver varje chans till pengar jag kan få! Egentligen har jag kurs under jobb passet men blir tvungen att hoppa över det o komma på kursen imon istället, på det praktiska :)

Snackade med Christian på msn igår med o vi bestämde att vi skulle snackas vid i veckan. Dt kändes ganska lättsamt på msn o man byggde upp en mer kompisrelation, så dt känns bra att jag nog kan övertala mig sj att det inte hade funkat med distansförhållande i minst 2år till! Vi får bara se så att vi kan tajma in ett tillfälle då båda har tid, vilket verkar svårare än man kunde trott...

Det var allt för mig, hoppas ni får en trevlig helg :)

Ciao♥

090917 torsdag

Uppstigning vid nio denna härliga torsdags morgon o blev en härlig frukost efter det! Men hm, vad ska man hitta på idag..

Hängde med mamms o mormor till stan en sväng iaf så man inte bara sitter hemma o segar. Var riktigt trevligt då man bara träffar sin goa mormor ca 2ggr om året. Mamms o mormor hittade en hel del o jag inhandlade väldigt fina underkläder, jag är nöjd!

Nu ska jag strax ut o springa en runda igen. Hoppas det känns lika bra idag fast känns tveksamt då jag har träningsverk efter Core passet igår. Men ska försöka kämpa!

I morgon ska jag jobba lite igen :) 15-20! Blir ingen utgång då jag ska upp tidigt på lördagen o gå avancerat friluftsliv kursen. Vi ska bygga risflotte, tjoho :D

Ciao♥

090916 onsdag

Natten var bra :) o jag lyckades somna utan tårar! Vilket kändes bra, jag är redan redo för att gå vidare! Leder ju ingenstans om man ska hålla på o gråta hela tiden även om det är det man allra helst vill göra...

Upp vid halv nio, solen skiner :D Äter frukost o läser tidningen.

Ska strax hjälpa mamms med tvätten, är storstädning på gång hemma då mormor o morfar kommer på besök i eftermiddag. Kanske blir dte att jag springer en runda idag med innan det bär av mot en till kurs start. Får se om jag kommer med eller om det är fullt men ska gå på uppropet iaf. Missar Core dock :( Men dt finns fler chanser!

Annars händer det inte så mycket...

Ciao♥

090915 tisdag

:D - I´m okey!

Okej detta fick bli den sista natten som jag grät mig till sömns! Nu får det vara nog, jag blev grymt besviken, okej...men det ska inte bryta ner mig!

Nu har jag satt igång med träningen på allvar o pratat ut med vice versa personer om mitt distansförhållande så nu är jag redo att ta nya tag :) Det började med att jag lyckades springa nästan 4km utan att det kändes speciellt jobbigt vilket gjorde mig väldigt glad, äntligen börjar jag märka resultat :) därefter klippte jag hela gräsmatten, ja det var första gången, och det var sjuukt jobbigt! Gör helst inte om det!

Halv fyra begav jag mig ner till havet, underbart väder, för att filma papps när han kight surfade. Det går bra för honom o snart ska jag försöka börja kighta, ja jag ska försöka ta tag i det nu!

Har precis bokat bio biljetter till Flickan som lekte med elden som jag ska se med Angelic :) Ska bli trevligt! I morgon blir det antingen Core på friskis eller att jag börjar en till kurs Idrottensträningslära, kost för prestation :)

Ciao♥

090914 monday morning

Var uppe redan vid halv nio idag, var ganska skönt...natten blev lite sådär, grät mig till sömns o vaknade mitt i natten av att tårarna började rinna ner för kinderna igen...ja Christian o jag har valt att inte vara tillsammans längre, det blev för jobbigt med distansförhållande. Saknaden blev för stor för oss båda så vi valde att lösa det så här. Sen får vi se om det är till det bättre eller sämre...Tråkigt är det iaf!

Nu ska jag strax ut på en morgon promenad med Figge i det fina vädret :) Sen ska mamms o jag in till stan, sen träning (step, dock själv idag el. inte helt själv då) och slutligen ska jag hem till Anna o laga lite mat o se film (blir mys) :)

Ciao♥



Varför var det tvunget att bli så här?

090913 söndag

uppstigning strax efter nio...Hela familjen + Albin var samlade o åt en mysig höstlig söndags frukost tillsammans :) Det var mysigt, händer inte så ofta!

Lördagen blev väldigt lugn, jag var otroligt trött efter fredagens kräftskiva som blev lyckad :) Jag funderade på om jag skulle in till Kalmar o festa men kände ganska snabbt att jag inte orkade det, så blev en hemma kväll framför filmen Body of lies. Som var väldigt bra men jag somnar ju alltid som bekant framför tv:n. Vet inte hur jag ska bära mig åt för att hålla mig vaken :O

Dagens söndag blir också lugn, hade tänkte gå ut o springa en runda men eftersom regnet öser ner så blir det en inne dag istället tyvärr. Hade verkligen behövt springa idag!

Hoppas ni har haft en trevlig helg :)

Ciao♥

090911 fredags mys med kräftskiva :D

Upp vid tio, sov morgon igen! Grymt skönt men man blir lite seg!

Vid klockan ett, eventuellt tidigare, blir det en löprunda som igår. Hoppas det går bättre idag!

14.45 går bussen in till Kalmar där jag ska ta mig till Jonna för lite sing star o paj ätande innan det bär av mot kräftskiva i Nybban :) Kan bli en kalas dag idag om inte förhinder p g a sjukdomar eller annat tar plats. Jag vet ju att Jonna har varit lite små krasslig nu tyvärr men får hoppas att hon pallar med kräftskiva.

Hoppas ni också får en trevlig helg :)

Ciao♥



Saknar Christian massa ♥

090909 onsdag

...det magiska datumet idag. Datumet då många väljer att gifta sig men inte jag :D som tur är!

Nog flummat...uppstigning klockan halv nio, lagom trött o massa träningsverk! Men jag lyckades ta mig ut med hunden o när man väl var ute så var det riktigt skönt så gick i nästan en timme med musik i öronen :) o sen väntade en god frukost efter det :) därefter ringer maxi o jag får äntligen jobba lite igen, 16-20.15. Det var inget långt pass men jag blir glad bara jag får jobba!

Så det var min händelserika onsdag :P i morgon blir det en sväng till arbetsförmedlingen där jag ska lyssna på en föreläsning om utlandsjobb bl.a då om norge :) så det ska bli intressant o höra vad dom har att säga! Klockan 17 blir det jobb till 21.30 :)

Ciao ♥

090908 tisdag

Var uppe vid halv tio och reagerade när mamms kom in med Figge. Hon som redan brukar var klar med frukost och allt vid denna tiden. Men glad blev jag för då kunde vi äta frukost tsm :) Jag gav mig in i sudoku världen igen men gav upp snabbare den här gången. Kände inte riktigt att jag hade tid idag. Skulle fixa lite innan det bar av mot Kalmar för o träffa Jonna.

Så vid två bar det alltså av till Kalmar för att möta Jonna. Deras nya lägenhet var verkligen mycket större än den förra så förstår om det känns skönt för dom nu :) Sedan pratade vi Sälen planer! Vi är väll ett gäng på 7pers nu som pratar om att åka dit i Janari. Men mkt hänger på om alla kmr ha pengar o kan ta ledigt från skolan o sådär. Resan dit är också lite prblematisk tyvärr :/ Men hoppas att det blir av kan man ju alltid göra :) Då kan jag hälsa på Christian med som ska göra praktik i Lindvallen då :)

PIZZA...och sedan bar det av mot friskis&svettis för ytterligare ett träningspass o denna gång core/bosu. Väldigt krävande men kul o testa ngt nytt!

Nu blir det snart sängen!

Nattinatti!

Ciao♥




090907 måndag

Var uppe vid halv nio redan idag..tanken var att jag skulle ut o springa men latheten satte fart tyvärr. Jag skulle dessutom träna step på eftermiddagen så tänkte att det får räcka. Så jag åt en rejäl frukost o löste lite sudoku, satt länge och lyckades tillslut lösa den svåra sudokun :D

När klockan blev tolv bestämde jag mig för att ta en dusch innan städningen skulle äga rum. Sedan blev det garderobs rensning o det blev en stor hög vill jag lova som skulle slängas. Det märkliga var att sedan var det fortfarande lika mkt kläder kvar :S

...Lunch...och sedan dammsugning/dammning och vips så var rummet kliniskt rent :)

Därefter bar det av till Kalmar för att träna lite step med Jonna :) Det var jätte kul! Har saknat det!

Kom hem vrålhungrig o då är jag grymt tacksam för att jag fortfarnde bor hemma o har en mor som har maten färdig när man kommer hem :)

I morgon bär det av till Jonna o hennes nya lägenhet ska bli kul o göra ett besök :) Sedan ska vi träna igen o denna gång följer även Emelie J med. Vi ska testa ngt nytt, core/bosu, ska tydligen vara jätte jobbigt, *gulp*!


Ciao ♥



Christian ♥

Sunday evening...

Det har varit en riktigt trevlig söndag idag :)

Började med uppstigning klockan ..oops...halv tio emn var skönt att sova ut. Klockan 13 bar det av mot bussen som skulle ta mig in till stationen där jag skulle möta upp Anna för en eftermiddags fika. Som blev av på övervåningen i Baronen. Ett fik jag inte ens visste existerade där men som visade sig vara ett väldigt fint fik men med dyr fika. Men det få man ta, allting kostar!

Efter fikat blev det en tur över till Claes Ohlson o OjToy..Och såklart var det i leksaksaffären jag o Anna kände oss hemma, hittade många roliga prylar o inte gick vi ut tomhänta heller :P Jag hittade fem kollegieblock o Anna hittade glitter pennor som hon ska använda till sin overall. Vid fyra hade jag tänkt ta en 105 hem som går hela vägen hem men så kmr jag till stationen o tanken slår mig att det är söndag idag o bussarna går en gång i timmen o 105 går typ en gång om dagen..så Anna o jag slår oss ner på en bänk i solen istället och väntar in bussen som går vid halv fem istället.

Äntligen kommer bussen...

Hemma väntar god mat (schnitzel, klyftpotatis o sallad) och Heidi o Sara kommer på besök. Resten av kvällen tillbringades i tv soffen framför en halv bra film som Heidi hyrt.

Ciao♥

An weekend..

...så var det lördag kväll och läggdags.

Gårdagen började med en höst depression som säkert dom flesta har varit med om (+viss pms depression) så ja mamma fick ge mig en tröstande kram, jag stack ut och sprang o sedan var jag glad på nytt igen :) Så fredagen fortsatte ganska bra med en kursstart klockan 17 (avancerat friluftsliv (sommar) 7,5hp). Det var trevligt folk dock fick man känslan av att alla (utom jag o en tjej till) kände varandra sedan tidigare från lärar program o virse verca men det var kul ändå :) Vi slutade redan klockan 19 så det blev en timmes vänte tid (en halvtimme fördrevs på en bänk tsm med en från kursen som också väntade på skjuts så vi lärde känna varandra lite o den andra halvtimmen fördrevs utanför storken pratandes i telefon med Christian ♥) men sedan slog klockan äntligen 20.00 och papps med studenter kom tillslut ut från föreläsningssalen o vi kunde åka vidare hemåt där en god taco gratäng + efterrätt väntade...

Lördagen började med att spenderas på svinös parkering klockan 9 då kursen började igen. Denna gång skulle vi vara ute i naturen för att lära oss att göra upp eld på olika sätt o få reda på vilka växter man kan äta i naturen och sedan naturligvis testa på o smaka själva vilket inte blev en hitt men ändå en kul smak upplevelse :) Det var himla trveligt och folket i min grupp verkar väldigt trevliga allihop. Så vi ska nog lyckas skriva ihop en bra examinations rapport :) Jag var hemma redan vid halv två igen och valde att ta det lugnt denna lördag utan massa fest, utgång o folk runt omkring mig..så det blev helt enkellt en kväll ensam hemma med en skål chips, nyponsoppa o en halv gammal men bra film :)

I morgon återstår slutet av denna mindre händelserika helg och den avslutas med att få träffa Anna igen :) Så blir det nog en liten löparrunda igen!

Ha en fortsatt trevlig helg :)

Ciao♥

emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0