100930 toorsdag

Idag försvinner 50öringen och det är nog många fler än jag som är glada över att den försvinner! Men det är ändå kul att man kan säga att jag levde då 50öringen fanns. Nu är det slut på ören!

Igår blev det en lugn dag med lite bullbak och goda blev dom :) fick lite hjälp med jästen dock! På kvällen bar det av in till Kalmar för att träffa Mats, vi såg Idol och jag blev lite kär i Jay Smith röst. Bra låt val också! Därför blir song of the day: The calling - wherever you will go :)

Idag kommer mormor och morfar som åker enda från Dalarna :) Det blir trevligt att träffa dom igen, händer inte så ofta av vi ses! Tyvärr är jag inte hemma när dom kommer då jag ska iväg och jobba mellan 16 och 20. Det innebär också att jag missar Idol, buu!

Puss på er ♥

100928 tiisdag

Fullt upp med jobb! Nu bor jag verkligen på Maxi! Jag ser framemot helgen, det kommer nog bli mys :) Har fått ledigt på fredag så då blir det skördefest för hela slanten med mamma, mormor och morfar. Blir kanske en sväng på Algutsrumsmarknad och sen blir det en rundtur på Öland under konstnatten, så det blir nog mysigt! Sen på lördag blir det utgång för hela slanten och det kommer nog bli awesome :)

Idag började jag dagen med ett samtal till Elisabeth. Vi skulle precis till att boka tåg till St Anton men just under boknings processen så hängde sig sidan såklart. Vi får se helt enkellt när resan blir bokad, vi som hade hittat ett perfekt tåg till bra pris! När klockan blev elva följde jag med mamma in till stan. Först blev det blomsterlandet och sedan bar det av vidare mot Hansa city. Jag hittade en fin hood på Carlings :) Avslutningsvis blev det ett crispy chicken meal på Burger king innan det blev dags för jobb. Jag känner fortfarande ett illamående efter mitt chicken meal. Snabbmat är nog inget för min mage!

Ett konstaterande idag är att det blåser storm i Kalmar! Trodde jag skulle blåsa bort ett antal gånger men jag har fortfarande båda fötterna på jorden så det känns skönt. Imorgon är jag förhoppningsvis ledig så det ska bli skönt :)

Puss♥



100926 sööndag

Vad bra jag blivit på att blogga igen! För mycket fritid?

Idag blev det jobb 9.45-17 och det gick riktigt långsamt att jobba och man ville bara hem hela tiden! Men tillslut blev klockan 17 och jag lämnade Maxi för att ta första bästa buss hem. Köpt nytt betalkort igen, fasen vad pengar man lägger på att åka buss! Buhu...

Nu har kontraktet kommit till lägenheten i St Anton och resa till Norrköping är bokad :) Händer mycket nu! 30oktober bär det av för besök hos Maria i Norrköping, ska bli super trevligt :)


På morgonkvisten kom katten på besök, fin misse :)

Song of the day: Eminem - Not afraid

Måste nog erkänna att jag fallit lite för Eminems nya stil..

Puss♥

100925 löördag

Igår kom lönen och den var riktigt härlig :) Jag kommer nog klara mig fint i St Anton om lönen kommer fortsätta rulla in såhär på kontot ;) Idag har jag dock gjort av med 7000:- som papps skulle ha till vår resa till Fuertaventura!

Annars har jag inte gjort så mycket mer än att varit ute och gått i 5km! 18grader och sol var riktigt härligt :) Det blir tidigt i säng ikväll eftersom jag börjar jobba klockan 9.45 imorgon! Att jag får dubbelt betalt imorgon gör nog att jag kommer klara dagen ganska bra :)

Förresten undrar jag hur länge till min dator kommer överleva. Hårddisken är nästan full men det går att rensa, högerklicken har slutat fungera men datamusen går att använda och ibland stänger datorn av sig utan anledning..Suck!

Song of the day: Nelly - just a dream

Puss ♥

100924 freedag

Ikväll är Emelie riktigt sliten och mest stryk har nog ryggen tagit! 5dagars jobb och inga små pass heller gör att ryggen får ta lite stryk. En massage skulle inte sitta fel just nu :) Ikväll blir det Idol och Sex and the city 2 mys!

Nu när både farmor och farfar är i Österrike så har vi fått ansvaret för katten så nu har vi både hund och katt i huset. Undrar om katten överlever första natten eller ska jag säga hunden! Figge som är van att ha hela nedervåningen för sig själv verkar inte jätte förtjust över att ha en katt på sitt revir men vi får se hur det går..fortsättning följer!

Imorgon är jag ledig, ska bli sjukt skönt att få sova ut i sin varma mysiga säng :)

Hoppas ni får en bra helg, min blir nog ganska lugn :)

Puss♥

Rise against

Har börjat lyssna in mig lite på Rise against och har hittat fyra låter som är riktigt bra: Savior, Swing life away, under the knife och prayer of the refugee :) Lyssna och njut!

JAG SÅG EN ÄLG!!

Glömde skriva igår att jag såg en älg live igår helt vilt! Detta skedde när jag åkte buss halv åtta på morgon till jobbet. Det var bara jag som var passagerare och precis innan vi körde på bron så saktade bussen in, stod nästan stilla. Bilarna körde om och jag undrade vad busschauffören höll på med då såg jag till min stora förvåning att en älg sprang i diket bredvid stora vägen. Jag gjorde likadant som busschauffören nämligen tog fram min mobil och började ta kort på älgen. Kände mig nästan som en tysk! Tyvärr lyckades jag inte få någon bra bild.

Annars idag, måndag, så har jag jobbat 8-14.45. Det var ganska mycket folk så det fanns att göra men jag är så sjukt morgon trött så de sista timmarna på jobbet blev ganska plågsamma ändå, svårt att hålla ögonen öppna. Rätt som det var blev klockan 14.45 och jag tog första bästa buss hem. Bussen var knökfull av alla gymnasieungdomar som skulle hem och busschauffören var stressad så jag fick åka gratis hem ;) men han körde som en galning, vet inte hur många gånger jag höll på att åka dit på golvet. Sen fick jag mig en härlig regnig promenad hem men behövde inte gå ut med hunden i alla fall :) sen bjöds det på mammas hemmalagade köttbullar, man har det bra ibland ;)

Nu ikväll blir det kanske film, betala mobilräkning och förhoppningsvis få besked på vilka vi ska dela boende med i St Anton ;)

Puss♥ 

100919 sööndag

Hej kära läsare! Ser att det fortfarande är tappra läsare som kikar in en snabbis på min blogg trots långt uppehåll..

Men tänkte slinka in med ett litet inlägg ikväll bara för att!

Lite uppdatering sen sist av vad som händer i mitt liv:

Jag har jobbat hela denna sommaren på Maxi och fortsätter även jobba in på hösten för att tjäna lite cash. Har till och med fått jobba ganska mycket :) Jag kan erkänna att jag är ganska trött på kassan men med tanke på hur mycket jag verkligen behöver pengarna så funkar det..

Idag har jag och en tjej till fixat boende i St Anton, ett riktigt fint sådant! Ligger centralt och faktiskt mitt i backen ;) Nu ska vi bara bestämma oss för vilka andra fyra vi ska välja att ha med oss i lägenheten :) Vi hoppas ju på ett tjejboende! Inflyttning sker 26november :D

Annars idag har jag röstat! Hade ingen aning om vad jag skulle rösta på så följde mina föräldrars fotspår..Dumt egentligen men tror det partiet kan bli ganska bra i ledningen! Jag har även jobbat 8-15 så nu har jag jobbat hela helgen klart men imorgon är man på att igen..

Det var allt för denna gång!

Puss♥

emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0