Midsommar i morgon o regnet öser ner!

Veckan har varit full av aktiviteter: I måndags jobbade jag kväll och det var sjukt mkt folk så timmarna rullade på fort o i tisdags var jag hemma hos Christian hela dagen :) Vi spelade kubb, minigolf o var ute o gick en promenad, mysigt var det :) Vi kände oss riktigt kreativa men när klockan var runt sju fick vi brist på ideér så dt blev film o mys resten av kvällen/natten :) Sen på onsdagen blev dt upp tidigt då jag började jobba vid halv nio, så stackars Christian tvingades upp o skjutsa mig. Kändes lite små läskigt o sitta o äta mat med han o hans föräldrar när jag precis träffat dom men dt var okej. Onsdagen fortsatte med jobb fram till klockan tre o sedan mötte jag Anna i stan som jag inte träffat på nästan två veckor. Så dt var trevligt o ses, vi käkade på Zorbas. Gott som tusan var dt, gillar när dt är buffé :) Därefter åkte vi över till ön o snackade lite. Vid nio åkte Anna hem.

Jag har bestämt mig för att fira midsommar med Chrille o hans kompisar i Borgholm. Var ngn som hade stuga där så dt kan nog bli kul, lite små läskigt o inte känna ngn men blir nog bra. På lördagen sedan tänkte jag om dt är fint väder o om baksmällan inte är för stor åka över till Köpingsvik o hälsa på några kompisar där :)

Men idag öser regnet ned o jag måste till köpstan o köpa skor o så, sedan blir dt jobb 15.30-21.30. Därefter kanske jag träffar Chrille en stund med :) Så fullt upp var det denna veckan så dt ska var på sommarn :)

Hittills är vi 17st som kmr på min o Anges grillfest nästa helg o mer kan det bli, så kan nog bli himla trevligt om vädret tillåter :)

Ha en underbart fin midsommar :)

Ciao♥

Snart midsommar

Kunde inte blivit bättre avslut på söndagen :) Börjar tycka om dig mycket :)

Uppdatering

Har hänt så mkt på senaste så har inte orkat uppdatera men här kmr lite snabbt...

Måndag: Lars Kagg skolans student :) studentskiva för Kevin, sedan utgång på vallen. Blev en hel lyckad kväll trots kyla o regn :)

Tisdag: Jobb 16-21.45. Segt pass med spår av bakfylla men funkade!

Onsdag: Tråk dag, var hemma hela dagen. Mamms o jag hyrde Changeling som var jätte hemsk men bra :)

Torsdag: Sola, sola, bada, jobb 15.30-20.45! Äntligen en dag med sol o värme, o jag badade (doppade) för andra ggn i år :) Stolt! Lyckades byta bort min jobb tid den 26juni så nu är jag ledig o planerar härlig grillfest/20års fest hos mig så bara säg till om ni vill komma :)

I mon blir det jobba kväll igen o inget särskilt på dagen som idag ungefär, på lördag får jag se vad som händer antingen blir det ngn fest eller hitta på ngt med ngn kompis som har tid med mig o sen kmr äntligen söndagen som först ska tillbringas med Angelic som jag ska planera grillfesten tsm med :) På kvällen ska jag äntligen få träffa Christian igen, har inte kunnat ses på nästan en vecka då :( Blir nog bara lite film mys då han precis kommit hem från Stockholm! Inte för att vi är tsm så men jag längtar efter honom iaf, särskillt efter vad som hände i måndags o alla fina sms :)

Det var allt för denna gång :)

Ciao♥

090607 - Dags att rösta!

Så var ännu en helg snart över...tiden går så fort!

Fredag: Kusinen har blivit vuxen o tagit examen, GRATTIS! Sen vid åtta tog vi (johan, sara, mattias, jakob o jag) taxi in mot stan där vi skildes åt. Jag gick till stationen för att möta Kreek o Blomqvist :) Sen drog vi till KM o drack lite bärs, vi var först där. Gjorde bort mig lite för bartendern, haha! Försökte byta ut min cider mot en öl, tyckte cidern smakade äcklig fläder. Sa att den smakade konstigt o fick en ny, cider, sen sa jag men den här smakar likadant, kan jag inte få en öl istället. O han sa att ne så får vi faktiskt inte göra. Han var ju inte sur iaf men vad då göra bort sig, haha!

Runt midnatt begav vi oss vidare mot vallen. Var jätte mkt folk där! Träffade många kända ansikten :) Träffade även min kusin Mattias som hade druckit alldeles för mkt så dt slutade med att jag fick sätta han o Jakob på en taxi hem vid halv två. Blev en jäkligt jobbig kväll men kunde iaf slappna av en drygt halv timme innan vallen skulle stängas, så kunde snacka en del med Blomqvist iaf så det var trevligt :) Sen väntade en extremt kall o lång väg mot stensö där jag skulle sova hos kusinen Sara :)

Lördag: Vaknade vid åtta första ggn o sen vaknade jag väll en gång i timmen fram till klockan elva då det var dags att gå upp. Snabba ryck blev det då! Hoppade in i duschen o var nästan fortfarande blöt när jag tog på mig kläderna, bussen gick ju halv tolv. Så hann inte äta frukost! Men vi hann med bussen o träffade Johan med som också skulel ta bussen hem. Han hade lyxat till det o bott på hotell o ätit god hotell frukost.

Hemma sen ringde jag Anna som var o satte upp party tält o sånt inför Kevins student som är på måndag. Eller Anna låg mest i solen o slappade hörde jag :P Hon sa att vi var bjudna på lite grillning hos Alexandra som fyllt 18 så vi skulle dit vid sju bestämdes det. Var trevligt men iaf jag o Alexandra var väldigt trötta då båda hade varit ute kvällen innan. Hon hade tydligen fått lika trevligt slut som Mattias, haha! Spydde 4ggr på vägen hem tror jag det var, uscha!

Söndag: idag är det halvdant väder, kanske att jag springer en runda om jag orkar. Ska iaf städa mitt rum o lovade att hämta syster vid stationen klockan ett. Hennes rum hålle rpå att bli riktigt fint nu, hon slipper sina fina röda väggar nu o får istället vita. Hon har ju blivit 17 nu så inte kan man ju ha röda väggar då :P

Det var allt från min helg o imon blir det Kevins student o sen utgång på vallen på kvällen :) o då ska hela tjejligan med också, kan blir kul!

Ciao♥

090604 - Torsdag

Idag började jag med en kylig promenad med hunden då mamma var o tränade duktig som hon är. Sen hamnade jag givetvis framför datorn som har blivit lite av en drog tyvärr får man väll säga. Sen ringde Camilla, har inte pratat med henne på jätte länge då hon har befunnit sig i Skåneland i x antal veckor. Så dt var kul att hon ringde :)

Klockan närmade sig halv tolv o jag var redan en halv timme försenad till Kalmar men då var mamma äntligen klar för att bege sig. Ja jag hade ju inte lust att cykla till bussen när jag kunde åka bil :P Klockan tolv var jag iaf framme i stan o kunde möta upp maria o Angelic som jag skulle träffat vid elva. Så vi gick runt lite på stan och Angelic provade klädesplagg efter klädesplagg och man blir ju en aning trött av att bara gå med som sällskap men dt var trevligt att träffa tjejerna igen iaf :) o vid två åkte jag o Maria vidare mot IKEA där jag åt mat o Maria handlade lite inför sin flytt i Augusti :) Det var mys! O  vid fyra-fem kunda jag trött som jag var åka med föräldrarna tillbaka till ön! Sofia har äntligen fått en ny garderob som hon kan fylla med kläderna som just nu ligger utslängda över heeela rummet!

Kvällen fortsattes sedan, med mysbyxorna på, framför tv:n o givetvis en heldel chill framför datorn! 

Ciao♥ 

Solsken

Idag, den varmaste dagen på året, åkte jag på att jobba från 10.30-16.30 och sen inte nog med det var jag tvungen att ta mig till högskolebiblioteket för att jobba med slutrapporten. Så blev inte så mycket av solande för min del :( Men i morgon hoppas jag verkligen att det är lika soligt så jag kan få bättra på min solbränna lite. Men såg på vädret och det var inte många dagar till som det skulle bli sol :( Så passa på o njut!

Tycker synd om dom som tar studenten nästa vecka när det är denna vecka detverkar vara fint väder! Men hoppas turen står på er sida. Jag tog studenten fredagen den 13juni förra året och hade då jätte tur med vädret, alla som var så oroliga :P Så hoppas går ju alltid!

I morgon blir det sola och sedan jobb 16-20.15, onsdag: slutexamination i idrottskursen 17-20, torsdag: picnic (om vädret tillåter) och stan med maria och Angelic 11-..., fredag: johan tar högskole examen 13-...(GRATTIS!!), lördag: utgång?, söndag: slappa som alla andra söndagar! That´s my week!

Ha en bra vecka :)

Ciao♥

emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0