100128 toorsdag

Mindre händelserik dag som sagt..vaknade klockan nio av alarmet på mobilen...åt frukost och laddade för en dag där jag bara skulle packa massa...

Men jag blev klar ganska snabbt och sedan kom farmor förbi då hon skulle hämta Figge mannen eftersom vi åker till Götet och mamma ska jobba...En stund senare kom mamms hem efter att ha varit en stund i stan och då bjöd hon på semlor och jag fick en parisare, jag gillar inte semlor. Så där satt vi o smaskade på våra bakelser och drack en kopp kaffe :) Så än en gång sa farmor o jag hej då till varandra!

Det är väll detta ja har hittat på idag och man börjar bli lite små nervös inför flytten just att man inte vet om det kommer lösa sig med jobb o så!

Imorgon bär det i alla fall av till Göteborg runt 10tiden och jag hoppas Anna-karin blir frisk tills vi kommer!

Ciao♥

100127 oonsdag

Måste bara snabbt slänga in ett blogginlägg innan klockan blir tolv..

Denna dag har det hänt mycket..

Började med uppstigning klockan nio för att förbereda mig på en fika med Angelic halv tolv och vad ser jag: bilen är hemma! Jag slipper ta bussen in till stan! Glad blev jag så klockan elva satte jag mig osminkad och oduschad i bilen in till stan för att möta Angelic. Ja oduschad o osminkad, låter kanske inte som att jag ansträngt mig för att se fin ut denna förmiddag. Men jag orkade inte duscha på morgonen och likaså med sminket, varför ska man alltid klä upp sig när man ska till stan för? Detta är förövrigt olikt mig men jag skulle vara i stan två timmar så hur många själar skulle jag träffa på. I alla fall väl inne i stan vid parkeringsavgiften blir jag av med en femma och Angelic tre enkronor men lika glada var vi men vi förlorade en halvtimme och därmed en halvtimme av vår fikatid. Så halv ett, en timme senare, efter en god fika på Holmgrens gick vi ut till våra fina bilar och la till en timme till så vi kunde gå lite i affärerna på baronen. När vi klev ut från baronen cirkus kvart över ett ser vi hur det vräker ner snö från himmlen, vart kom all snö ifrån?

Så det blev in i bilen och köra minst sagt försiktigt hem...

Hemma fick jag inte vara en lång stund då jag och mammsen skulle vidare till Ö&B för att handla billigt tvättmedel, schampoo och balsam. Vi plockade även på oss lite pulvermos som jag kunde ta med mig till grannlandet...

 

Efter en tripp på Ö&B bar det vidare mot Kvantum där mamma skulle handla lite till helgen, vi fyllde knappt två korgar vilket är ovant då hon brukar fylla en hel vagn när hon veckohandlar...Men nu är ju fallet att hon ska bo själv över helgen då resten av familjen roar sig i Götet :)

 

Well, sen bar det äntligen av hemåt igen och då var jag hungrig så jag stoppade i mig två mackor och ett glas juice för att sedan slänga på mig långkalsongerna och bege mig ut i snövädret med Figge. Och jag har nog aldrig sett en lyckligare hund!

Jag kom in käkade lite till av middagen som serverades och sedan hoppade jag in i duschen för att förbereda mig inför nästa bilfärd över till Kalmar...

17.15 bar det av mot Kalmar igen och denna gång satt mammsen bakom ratten. Mamma skulle börja sin sykurs i Falkenberg skolan och jag skulle försöka hitta någonstans att fördriva tiden i en timme innan Anna kom med sitt tåg från Växjö. Ja vi skulle setts klockan 18 då tåget egentligen skulle varit inne men blev inställt p.g.a snövädret..Jag ringde till Jonna men hon skulle på bio och då kom jag på att jag inte hälsat på min kusin på länge. Jag skickar ett sms till henne och kikar kort därefter förbi. Det var trevligt att snacka lite och det blev en del prat om Norge såklart.

18.45 blir klockan ganska snabbt och jag undrar vart min mobil har tagit vägen, jag var nästan säker på att jag tagit ut den från bilen men kunde inte hitta den. Jag säger hej då till Sara och letar efter mobilen i bilen men hittar den inte, helt borta! Jag öppnar bildörren och skymtar något lila under snön, DÄR LÅG DEN! Helt igen snöad men den funkade :D

19.00 kan jag äntligen plocka upp Anna! Vi lämnar av Ann-Katrin och kör vidare mot Maxi där vi köper resten av ingredienserna till den efterlängtade maten...Klockan 20 var maten klar: Kycklingfilé, pommes-liknande-krumelurer o bearnaisesås :) samt vitlöksbröd..

20.45 var det inte nog med körande utan då körde vi ned till student-puben, hämtade Anna o Robins bil som Robin kört ner, och kör vidare mot Falkenbergsskolan där mamma kunde ta över vår bil som jag haft. Sedan kör Anna o jag hem till Anna igen för att njuta av efterrätten: jordgubbs fromage :)

23.00 bär det sista körandet av mot student-puben där Anna hämtar upp Robin och tre kompisar till. Sen dumpar vi den ena vid Kalmar nyckel och kör därefter vidare över till Öland för att lämna av mig. Det var riktigt tråkigt att säga hej då till Anna, kommer sakna dig vännen ♥ En av Robins kompisar som var med hade aldrig varit på Öland tidigare, jag undrar vad han fick för känsla när han åkte med på vår rundtur!

Nu är jag äntligen hemma och i morgon blir det en mindre händelserik dag då jag bara har packning på listan! Vilket ät tillräckligt för jag har nästan allt kvar att packa!

Ciao♥

Långtråkigt

Satt och lekte med kameran som brist på annat..




I morgon har jag en ännu tidigare fika inbokad, klockan halv tolv med Angelic :) Sen på kvällen ska jag o Anna laga middag ihop :) Måste ju passa på att hinna träffa alla nu innan jag åker! Kommer sakna er ♥




100126 tiisdag

Gårkvällen tillbringades mestadels framför denna dumburk då jag kollade 3timmar på serien Fame :) Riktigt bra serie från 80-talet! Mycket bättre än den nya film versionen...

Tisdagen började med att jag klev upp vid nio och mammsen sa glatt o lite förvånat god morgon till mig..hon var väll förvånad över att jag klev upp såpas tidigt då jag tidigare inte klivit upp innan 10 och igår sov jag till halv tolv och hon frågade om det hade hänt något...anledningen att jag var uppe vid 9 var mest för att jag skulle in till stan och fika med Jonna klockan 12 så jag ville inte att frukosten skulle hamna för tätt inpå...det som är bra med att kliva upp vid nio är att då får jag mitt morgonkaffe som mammsen alltid kokar :)

I alla fall kvart över elva beger jag mig ut i kylan, -3, för att promenera till bussen. Det blev riktigt kallt om benen, skulle tagit långkalsonger! Klockan tolv träffade jag Jonna och vi gick vidare mot Kulzenska, vårt standrad fik! Hon körde på paj och vatten medan jag tog en chokladboll o coca cola. Vi tillbringade två timmar där och frös under hela tiden av dom, Kulzenska borde köra på bättre isolering eller i alla fall sätta igång elementen!

14.40 var jag hemma igen och det var tråkigt att säga hej då till Jonna men jag är ju hemma igen till påsk om inte innan! Hemma blev min uppgift att gå ut med hunden igen, alltid lika kul! Nu fastnade han i 10min på en fläck 50m från huset! Sen kom jag hem och åt korvstorganoff o ris, ganska gott! 18.30 kom farmor o farfar förbi och jag fick en liten avskedspresent av farmor, gulligt! :)

 

Jag har även hunnit med att packa lite så nu börjar flytten kännas på riktigt!

Ciao♥

100125 mååndag

Nu var det en vecka sedan jag kom hem från Lindvallen och nu har jag en vecka kvar på ön innan det bär av till grannlandet Norge...

Känslorna är blandade men just nu ska det bara bli skönt att komma härifrån...jag skulle inte kunna fortsätta ett liv här hemma där jag bara går och inte gör något vettigt alls, visst hade jag inte flyttat till Norge så hade jag kanske kunnat jobba kvar på Maxi men det skulle inte blivit mer än 2-3dagar i veckan. Så just nu känner jag att det inte är så mycket jag kommer gå miste om här hemma! Det kommer bli grymt tråkigt och jobbigt att lämna vännerna här hemma men jag kommer tillbaka senast den 15april då syster fyller 18 :) Jag känner att löser det sig med jobb då kommer jag trivas i Norge till sommaren....

Nu är det som sagt sista veckan här och jag borde egentligen ha en massa att förbereda inför flytten men jag kan inte komma på vad jag egentligen ska förbereda, allt känns ganska klart!

Jag har försökt att få en klarhet i hur det kommer lösa sig med min mobil men det verkar rörigt...hur blir det när jag skaffar norskt nummer, ska jag ha två simkort eller måste jag skaffa en till mobil? Ska försöka få tag i Filippa så vi kan prata lite om de sista frågorna jag har att ställa...

Det ska bli kul att avsluta min helg i Götet med papps, Sofia och Anna-karin :)

Är glad att jag fick en bra sista utgång i lördags men jag lovar att vi verkligen gjorde bort oss som gick till Palace istället för Kåren, verkade ha varit en grym kväll på Kåren! Men ibland går man fel vägar helt enkellt...

Ciao♥

100124 sööndag

Oj vilken utgång det blev igår, jag är nöjd med min sista helg här i Kalmar! Men måste ändå säga att jag hade roligare på förfesten än när vi fick för oss att tillbringa kvällen på Palace :O Hur kunde vi överhuvudtaget ens tänka tanken. Allt för att slippa köa! Denna gång visade jag iaf upp kårkortet så betalade bara 60:- i inträde men ändå, Palace? Sen körde jag, emelie J o Krille lite efterfest med pommes, vitlökssås o kebab samt roade oss med att kolla i skolkatalogen från 6:an...Sen var det god natt!

Ikväll blir det bio med papps o mamms, snabba cash :D En hel film med Joel Kennemann är inte helt fel!

Ciao ♥

100122 freedag

Klev upp klockan tio, gjorde gröt och mackor för att sedan se om jag fått något kul mail. Och det hade jag eller så kul kanske det inte var men hade fått från bemanningsföretaget adecco.se som hade en tjänst ledig så var jag intresserad ville dom ha en intervju med mig. Har i alla fall en intervju att se fram emot när jag kommer till Oslo :) Även om det är via bemanningsföretag så är det ju bättre än inget!

Runt tolv tiden beger sig jag och mammsen över till stan där vi börjar vårt ärende på Maxi. Det var inhandling inför Norge resan som gällde. Så det inhandlades massa pasta, kaffe, havregryn m.m men även potatisskalare och bestick-diskställ.

Efter Maxi bar det av vidare mot Engmans foto där jag skulle framkalla lite bilder och sedan vidare mot banken där jag, Jonna och Angelic bestämde träff för att äntligen avsluta vårt gemensamma konto från 2004. Det fanns 8,50:- på det kontot kan ju noteras! Så 2,50:- rikare blev jag ;)

Sen gick jag och Jonna över till Dillbergska där jag skulle kolla på lite scrapbook material och det fanns en del kan ju tilläggas!

När vi var klara där sa jag o Jonna hej då och jag mötte upp mamms igen som hade varit och köpt tyg på Metra. Där efter gick vi in på kvasten för att ta oss ett snack med 3 angående mitt abonnemang som skulle gått ut i december. Men det visade sig att jag var tvungen att ringa själv till dom och säga upp abonnemanget. Det var dessutom 3månaders uppsägningstid så nu får jag fortsätta o betala massa pengar i 3månader. Dåligt tkr jag! 

Efter snacket med 3 var klockan nästan tre och vi började bli jätte hungriga så det blev den traditionella baguetten på 4kök och ett glas coca cola! Sen var det dags att hämta ut mina kort på Engmans foto och sedan vidare mot papps jobb där jag skulle skriva ut mina cv.

Klockan fyra bar det sedan av hemåt igen.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att först gå ut med hunden såklart och sedan slänga mig på telefonen för att få avsluta mitt abonnemang, givetvis var det telefonkö men kom fram tillslut. Men jag kommer nog få ringa dit snart igen och beställa ett nytt simkort om jag inte lyckas hitta mitt gamla som jag behöver när mitt nummer ska föras över till mitt andra abonnemang när det gamla avsluas. Krångligt det där men hoppas det blir bra i slutenden!

Nu ikväll har jag pysslat lite med en scrapbook som jag har börjat på, så det blev lite fredagspyssel. Sen bjöd päronen mig på en drink med Passoua (stavning?) och apelsinjuice, mycket god drink. Klockan tio började Crank 2 rulla i dvd:n. Det visade sig att det var den sämsta film vi sett! ..och ettan som var så bra! Det blev med andra ord en stor besvikelse.

Imorgon blir det utgång med tjejerna :) det ser jag framemot och jag ska se till att ha riktigt kul nu när det är min sista helg i Kalmar :) sen får jag väll testa på utgång i Norge om det nu ska finnas ekonomi till...

Ciao♥

SimCity societies

Jag har börjat spela SimCity societies på nytt och det är ju himla kul faktiskt :) Får passa på när jag kan ta mig tid till det...Nu ska jag strax ut med hunden och sen får det nog bli en spelomgång..

 


Kalla mig datanörd om ni vill ;)




100121 toorsdag

Dagens låt: Black eyed peas - meet me half way

Mycket bra låt! ...och P3 spelar grym musik, synd är att det ofta blir mycket prat och lite musik...Jag ska nog börja lyssna oftare på P3 star då dom bara spelar en massa bra musik och inte lika mycket prat :)

Idag var jag tvungen att ta mig upp klockan 9 efter 6timmars sömn då jag skulle klippa mig 10.45 så lagom trött gick jag upp, bytte om och åt frukost. Skippade sminket! Fick mig en frisk promenad till Köpstan och som vanligt fick jag vänta 10min innan det blev min tur, Katta kan prata hon. Synd att hon ska flytta till Spanien i Februari men jag får väll skaffa mig en favorit frisör i Norge istället.

Kommer inte hända jätte mycket mer idag, fick beskedet att jag inte fick jobbet på Deli de luca heller men har sökt en till tjänst där. Så lätt blir dom inte av med mig ;)

 

Imorgon ska jag och mamms in till stan och fixa lite inför Norge resan. Ska kolla upp hur det blir med mitt abbonemang till mobilen och så ska jag handla på Maxi för mitt presentkort på 400:-. Sen ska jag kanske framkalla lite bilder med, blir kul :)

 

Ha en bra torsdag :)

Ciao♥

Film!

Tog bilen till Anna klockan 19 där jag även träffade Lövmo och Robin som jag inte träffar för ofta längre..Anna och jag slog oss ner hos dom och började kolla på Sherlock holmes som visas på bio nu. Inte min typ av film och dessutom fanns ingen text så det var svårt att förstå den brittiska dialekten. Men tror att den hade varit ganska bra om man hade haft texten till så man kunde förstå den lite bättre..

Sen kunde Anna givetvis inte hålla sig ifrån Facebook. Johan hade tydligen kommenterat Annas böter som hon fick när hon inte stannade vid en stop skyllt o fick böta 1000:-, förstår inte att man kan ha sådan otur!!

Vid 23 åkte jag hem då Anna skulle upp tidigt imorgon!

 

Ciao♥

100120 oonsdag

Just nu hetaste låtarna:

  • Bob sinclar - Lala song (tocadisco remix)
  • Flo rida ft Wynter - Sugar (disco fries remix)
  • Adam Lambert - For your entertainment
  • Metro station - Shake it
  • Taio Cruz - Break your heart
  • Trazan och Banarne - hönslåten
  • mfl.

Hemma händer inte jätte mycket och jag kan inte annat än fortfarande längta tillbaka till Lindvallen...Jag hoppas att flytten till Norge kommer bli bra och att jag inte kommer få allt för stor hemlängtan! (eller längtan efter C...)!

Men helt nere är jag inte för ikväll ska jag få träffa Anna igen och det ser jag framemot, saknar dig vännen!

Snart vankas det käk och det blir lax, MUMS!

Ciao♥

100119 tiisdag

Igår pratade jag i telefon med Filippa igen för att få lite uppdatering om livet i Norge och hon verkar trivas bra..Nya jobbet funkar bra och hyran löste sig så hon gick plus istället med andra ord hon fick betala mindre än vad hon från början skulle gjort...Killarna betalade sin del och en annan tjej som skulle bott där betalade 2500 men flyttade även hon därifrån lika snabbt...så det gick bra för Filippa tillslut :) Ser fram emot att flytta till Norge nu, ska bli spännande men blir nog tufft i början!

Idag har jag inte gjort alls mycket nytta, har mest suttit vid denna dumburk...har registrerat mitt cv på bemanningsföretaget adeccos hemsida och så har jag kollat förbindelserna mellan Oslo och Kläppen vilket var de sämsta förbindelserna jag sett..skulle ta 15timmar med tåg och det närmsta jag kunde komma med buss tog 8timmar. En sträcka som egentligen skulle kunna ta 3-4timmar med bil så Christian och jag kommer nog inte kunna ss förän till sommaren som det ser ut men det går fort!

 

Och så längtar jag tillbaka till:

 





Imorgon ska jag träffa Anna igen, lääängtar :)

Ciao♥

100118 mååndag

Då var man hemma igen efter en härlig vecka i Lindvallen! Veckan började dock med två timmars försening i Alvesta och en massa byten men tillslut lyckades vi komma fram till efterlängtade Lindvallen, vi konkade runt på vår packning och sen var vi äntligen framme vid stugan som var jätte fräsch o fin :) jag fick även reda på att Christian bodde 4nr ifrån oss vilket var väldigt komiskt! så dt innebar också att vi träffades en hel del på denna resa vilket jag var jätte glad över, tyvärr fick vi inte så mkt tid att åka tsm då han hade lektion på dagarna.

Well sen fortsatte vi ha lite oflyt efter tågförseningarna då Emelie Johanssons snowboard blev stulen redan efter andra dagen, hon hade ändå tur som fick låna en ny men hon blev tvungen att betala 700kr i självrisk vilket är sura pengar (när hon väl skulle betala slapp hon betala ändå då dom inte visste exakt vilken bräda som hade blivit stulen, tur!)! Sen inte nog med det så på onsdagen fick både Jonna o Madde någon typ av maginfluensa o mådde jätte dåligt! Sen var vi andra som fortfarande var friska jätte rädda för att vi med skulle bli sjuka, men vi svalde massa vitpeppar korn o slapp bli sjuka :)

Och helt plötsligt på torsdagen så började vi får turen tillbaka o vi gick på en lyckad after ski o träffade nytt folk som vi sedan blev bjudna på förfest hos (blev dock ingen utgång efter). Sen på fredagen skippade vi skidåkningen p.g.a dåligt väder o dåligt underlag så vi laddade istället upp för en ännu grymmaré after ski och sedan en grym utgång på HC :D Så blev ett härligt avslut på denna vecka och allt flöt på bra på hemresan utan förseningar :)



Så nu är jag alltså hemma igen och kan längta tillbaka lite men vi har redan börjat snacka om att åka till sälen över nyår nästa gång o då ett ännu större gäng :) Skulle bli sjukt kul om dt blev av!

Självklar var dt tråkigt att ännu en gång åka ifrån Christian men är inte lika långt till varandra från Norge så kanske kan jag åka över en helg o hälsa på :) Skulle vara riktigt kul!

Nu är det bara två veckor kvar tills flytten bär av mot Norge, ska bli så spännande!

Idag blir det mest städning o tvättning som gäller!

Ciao♥

100108 freedag

Igår pratade jag en stund med Filippa som hade blivit lurad av två killar som skulle bott hos henne i januari månad. Dom träffades alla tre och allt verkade jätte bra. De sov över en natt och dt var då allt började. Dom klagade på att de sovit jätte dåligt och att dt var kallt i lägenheten. Så någon timme senare tog dom sina saker och stack till några de träffat dagen innan o flyttade antagligen in till dom istället. Så nu står Filippa där själv o få betala hela hyran på 8000kr själv. Riktigt dålig stil! Jag ville så gärna försöka hjälpa henne på något sätt men det finns inte så mycket att göra åt det.

Jag och syster avslutade kvällen med att kolla på New moon. Jag gav den ett nytt försök då jag sist somnade och missade den sista halvtimmen på filmen. Denna gång var den bättre och den var inte så dålig som jag först trott då jag hört mycket dåligt om den. Och Jake´s kropp är ju inte helt fel att fästa blickarna på ;)

Idag har jag packat o tvättat massa inför Lindvallen, jag är såå laddad just nu! Fast klart man är lite orolig för kylan men det ska nog gå bra :) Jag har även varit en runda på systemet o Ica. Det fick bli en box med Black tower o sen köpte jag lite öl och cider, hoppas verkligen att jag ska klara mig på det men det tror jag. Jag menar 3L vin! Sen köpte jag lite att ha med mig på tåget och shampoo, balsam o lite sånt!

 

Kvällen får jag se vad det blir av, antagligen kommer det bli en hemmakväll men vi får se! God mat kommer det bli iaf ;)

 

Ciao♥ 

100107 toorsdag

Det har hänt många bra saker sen sist :)

I måndags var väll en helt vanlig dag där jag jobbade till kl.16.30 sen bar dt av hemåt o lagom trött var man då..men jag var inte hemma jätte länge, var hemma o åt lite sen bar dt av hem till Christian vid halv åtta. Var där och spelade lite biljard liknande spel, kmr inte ihåg vad dt heter. Men jag var lika dålig på dt som jag är på biljard kan ju tilläggas! Hade ingen direkt nybörjar tur..men christian var ju glad som en än gång fick vinna över mig! Sen spelade vi yatzy för dt tänkte jag att jag kanske kunde vinna på eftersom jag vann sist men nej då han vann där med, hopplöst! Sen såg vi på den första amercian pie filmen o vid 24 åkte jag hem då jag skulle börja jobba kl.9 på tisdagen. Men dt var en trevlig kväll :)

I tisdags jobbade jag min sista morgon 9-16, tiden gick ganska fort! När jag slutade gjorde jag mig i ordning o förberedde mig inför en kväll med tjejerna från gymnasiet :) Men skulle inte träffa dom förän kl.18 så jag tog en liten fika med Anna :) Dt var trevligt o träffa henne en stund, blir inte så ofta nu! Sen kl.18 skjutsade Anna hem mig till Jonna o jag lyckades komma samtidigt som de andra så dt var tajmat! Sen bar dt av till Ica där vi skulle handla lite ingredienser till tacosen. Så sen blev dt tacos o sen vidare mot förfest hos Krille, där även Emelie j o Madde var..så dt blev lite små prat o sen sing star. Vid 24 var dt meningen att vi skulle ut men jag kände mig jätte opepp. Sen var dt meningen att vi skulle till Sandra för Krille sa att han kunde fixa in alla gratis. Så han beställde en taxi sen fick inte alla plats...Folk blev besvikna men jag, maria o Jonna bestämde oss sen för att gå till palace istället. Vi fick sen reda på att de andra inte alls kom in gratis på sandra så vi var ganska glada att vi inte kom med till sandra..sen blev dt dans på palace o emelie ask hängde på sen med :)

I onsdags var jag hos Chrisian hela dagen, dt var trevligt :) Dt kändes precis som om vi var tsm igen...

Idag ska jag försöka göra lite nytta..ska städa rummet o skriva packningslista till Lindvallen..ringa tandläkaren o lite sånt...än så länge har jag inte gjort ngt ;)

Men vi åker om 3dagar :D

Ciao♥

100103 sööndag

Hej folket!

Igår var dt jobb som jag nämnde i tidigare inlägg. Jag fick lite variation då jag fick vara en halvtimme i Minihuset o passa barnen medan föräldrarna var o handlade..dt var lite mysigt faktiskt! O jag fick vara lite fröken ett tag, var påväg att bli lite småbråk ibland mellan systrarna men jag redde ut dt, hehe!

Idag var dt upp kl.6 igen som gällde..Det var riktigt tungt idag men dt gick! Söndagar på Maxi är inte fartfyllda direkt, desto mer blir dt att göra i morgon då jag jobbar 09.30-16.30.

Idag var dt meningen att jag skulle betalat depositionsavgiften till Filippa men givetis funkade inte hennes kontonr så ska föröskareda ut dt imon..är så typiskt när man verkligen måste föra över pengar! Hoppas verkligen att dt funkar i morgon då depostítonsavg. ska betalas till hyresvärden..

Ibland börjar man undra om dt kanske inte är meningen att man ska till Norge men dt finns ingen återvändo nu!

Ciao♥

100102 löördag

Ja nu var året 2010 här :)! Ett år som inte kmr bli dt andra likt..Jag kmr bosätta mig i grannlandet, jag kmr lära känna nya människor och testa på nya jobb..Kanske kmr jag veta vad jag vill jobba med i framtiden eller blir dt ett sabbatsår till med säsongsjobb? Det kan bara tiden bestämma!

Mitt nyår var helgalet, många oväntade grejer hände..ett nyår jag sent kommer glömma!

På fredag eftermiddag var det dags för inventering av Maxi vilket man var så där lagom laddad inför...folk kom till jobbet osminkade för första gången, folk kände det där härliga dagen efter illamåendet i magen, huvuverken trängde sig på, för att inte glömma tröttheten och sen fanns det även dom som var pigga o på alertern, de som inte tagit nyåret lika hårt...men jag lyckades ta mig igenom dagen smärtfritt! Men kan inte annat än ha känt en glädje när vi fick sluta en timme tidigare!

Idag var jag uppe kl.6 och skulle förbereda mig för en dag med jobb, 8timmars jobb stod på schemat. Behöver pengar så var snäll o tackade ja till att jobba två morgnar i rad, både lördag o söndag. Men är bra betalt på helger! Så i morgon är dt jobb 07.50-14! Sen på kvällen blir dt leka med Anna :)

Ciao♥

emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0