Fixa, trixa och sedan ÅRE

Går kvällen slutade med Let´s dance och sedan ett avsnitt av serien Samantha who?. Let´s dance borde inte vara något att följa men det är som idol har man väl börjat så blir man fast.
  • Laila och Tobias - man ser vilka som har dansat innan. Laila är den som nästan har övertaget i Let´s dance. Detblir tufft för de andra att utvecklas till hennes nivå. Men det är ändå kul att se de andra utvecklas.
  • Morgan och Helena - Morgan är ju störtskön. Inte trodde man att han skulle gå in och röja scenen så. Han är kul att titta på att gör vissa riktigt imponerande moves. I går kväll slog han tex till med en snake från stående position och inte nog med det han hoppade häck över Helena när hon stod raklång. Verkligen imponerande!
  • Niclas och Jeanette - Niclas har tagit över Mojjes röll och han gör det riktigt bra. Tangon igår var imponerande. Så rak i ryggen och lyckades inte röra en min. bra jobbat Niclas!
  • Magnus och Annika - Att världensstarkaste man ska vara med i Let´s dance var väll chockerande nog men att han skulle gå in i Let´s dance och vara en av dom som fick högst poäng av juryn var väll över förväntan. Men oj han gör det riktigt bra och utan att lyfta sin danspartner. En dold talang helt enkellt!
  • Magdalena och Daniel - Magdalena tillhör den neutrala typen för mig. Hon rör sig bra på scen finns inget direkt att klaga på. Inte jätte underhållande att kolla på men hon rör sig bra.
  • Elisabet och Tobias - Elisabet är väll lite en klass för sig. Hon är gammal och har inte den direkta danskroppen men hon gör det bra ändå. Och hon verkar vara en väldigt go person som bjuder på sig själv i övrigt. Samtalet om hennes bröst var kanske lite väl att bjuda på sig själv, haha!
  • George och Maria - George är en såndär mysig person som man bara vill krama. Han har en skön stil på scen men frågan är om den verkligen passar pardans?! Men jag tycker om han ändå på ngt sätt, han har en speciell charm!
  • Isabella och Jonathan - igår kväll var det Isabellas tur att åka ut men inte tog jag någon skada av det. Hon dansade inte jättebra och jag tål inte riktigt hennes överglada personlighet. Men det är härligt att hon har en sådan positiv inställning även om den kan bli lite överdriven ibland. 
  • Kitty och Anders - Kitty ja vad säger man, också en väldigt speciell personlighet. Men jag tycker hon är cool ändå! Men hennes dans på scen är inte speciellt bra. Det blir mer en kulmpfot. Men det märks att hon försöker och hon kan stegen. Det handlar bara om att hon måste få ett flyt i dansen och vara mer aktiv med fotarbetet.
  • Hasse och Charlotte - Hasse är så himla kul att se på scenen. Man märker verkligen att han försöker och hans Elvis stil igår var ju oslagbar. Det är så kul att se, men det är inte lätt att ge sig in på detta när man knappt tidigare har dansat. Men folket gillar dig Hasse!
  • Carl-Jan och Maria - och sist Carl-Jan. Det är verkligen personen jag verkligen inte gillar i detta program. Jag tycker han är så sliskig. Tycker synd om hans 18åriga danspartner. Men han är säkert go när man lär känna honom men jag har verkligen svårt för honom! Så det är nästa person jag vill ha ut! Dessutom dansar an som i en tändssticksask som juryn sa. Han rör ju sig knappt på scen.

  • Bara min personliga åsikt om Let´s dance deltagana. Resten av dagen är det bara packa, ladda musik och massa annat innan kl.16. Sedan bär det av till ÅRE!

    Take care!

    What to believe

    Jag har fått köra igen efter en dryg veckas uppehåll, märktes det? svar ja. Men allt som krävs är mängd träning så det ska nog gå bra. Hämtade körkortet idag med, lite uppspärrade ögon jag hade men annars är jag nöjd :)

    Mammsen och jag åkte till mitt kära Maxi idag och stor handlade. Kul o se all personal igen var väll vissa man var osäker på om dom skulle känna igen en när man inte hade jobbar kläderna på.

    Sen körde vi mot blomsterhandeln där mamma skulle in och köpa en blomma till våra grannar som tecken på att vi tänker på dom :( Mamma berättade att hon tidigare idag hade mött mamman i familjen och sagt att vi tänker på dom och så gav hon henne en kram. Mamman började gråta bara hon såg mamma, det är så hemskt! Man kan knappt förstå det!

    Precis som om detta inte skulle vara nog så har det gått rykten om att det var två 16åriga tjejer som hade hoppat från ölandsbron samma natt som vår granne hittats, man vet inte hur man ska reagera. Allt är så fruktansvärt hemskt! Pappa berättade även något som fick mig att reagera. Han sa att han hade läst en bok, Ölandsfåken, som handlar just om Öland. I boken så tändes alltid en av fyrarna på Öland innan någon dog. Det märkliga var att under samma natt som dessa/ detta dödsfall hade skett så hade pappa vaknat mitt i natten, runt 3, av att han såg något lysa utanför och då var det grannhuset mittemot ute lampa som hade tänts. Den används bara som sommarstuga vilket innebär att den nu står helt öde. Lampan hade tydligen aldrig tidigare tänts mitt i natten. Dagen efter så får pappa reda på dödsfallet med vår granne. Allt är så skrämmande...

    230109

    Brittany Murphy

    Avslutade gårkvällen med att kolla på filmen "Little black book" och den var både smågullig och rolig. Tycker om skådespelerskan som spelar huvudrollen, Brittany Murphy. Hon är så liten och söt och spelar väldigt bra enligt min åsikt. Man kan även se henne spela i huvudrollen mot Ashton Kutcher i filmen "Smekmånaden".

                                                      


    Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt o sen ska mammsen och jag bege oss in till stan och jag ska få köra bil igen :)

    xoxo

    I´m in love



    James Morrison har enligt mig helt klart den finaste manliga rösten :)

    Dem tre bästa:
    1.Broken strings 
    2.You make it real
    3.You give me something

    DAGENS LUNCH!



    Mamma och jag lyxade till det med hrm köpt pytt i panna med stekt ägg. Både snabbt, enkellt och gott!

    3:E dagen och 3dagar kvar

    Hej hej hallå!

    Idag är det min 3:E dag här hemma ja ni läste rätt min 3:E...men jag börjar gilla läget, visst jag har inte träffat ngn annan än min familj i tre dagar men det är nästan tillräckligt, haha!

    Idag har jag varit duktig och tränat på hemma gymmet men mina "uppstigar" tider måste ändras..Men är man så morgontrött som jag är så ligger man gärna och drar sig lite extra...Dessförinnan blev det en höjdar frukost med yoghurt, mackor och en kopp kaffe...det är något jag älskar med lediga dagar då man kan sitta länge och hinna få i sig en kopp kaffe i lugn och ro..Dessutom samtalar jag lite med mamma på sidan om vilket hör till ovanligheten annars...

    undrar vad mamma tycker om att ha ngn mer i huset om dagarna? hon som alltid brukar vara själv med hunden annars...jag själv skulle nog tyckt det var kul att ha någon att samtala med men är man van att vara själv kanske det är jobbigt..men det hade nog som hon själv faktiskt sa varit jobbigare att ha min syster hemma om dagarna sådant liv som hon far, haha! kan inte vara tyst en sekund, undrar hur det går på lektionerna?!

    Min dag framåt ser inte allt för livad ut men tänkte ta tag och börja plugga lite på omtentan, lika bra att börja i tid!

    Förresten det är bara tre dagar kvar till ÅRE nu! Kollade vädret igår, inte alltför mysigt - ilande vind och en sju till tio grader kallt. Lägger sig vinden så ska det nog gå bra i alla fall!

    Ciao

    Hultsfred 2009

    Fick reda på igår kväll att The killers kommer till Hultsfred :D En av anledningarna till att man måste dit! och dessutom har jag aldrig upplevt känslan av festival tidigare...Hoppas kunna få ihop ett gäng som känner sig lika taggade som jag bara, vilket kan bli ett litet problem! Men Maria ska dit iaf :)


    Har snart överlevt min 2:A hemma dag....men frågan är hur länge till jag kommer stå ut, man blir så issolerad! Men med tanken i behåll att det snart är lördag eftermiddag och att det innebär en bussresa till Åre så ska jag nog överleva :)

    Dessutom fick jag ett brev hem i brevlådan där jag fick beskedet att jag kan hämta mitt färdiga körkort. Därav blev jag påmind på nytt att jag verkligen har tagit körkort! Så uuuunderbart!

    Ciao!


    Dagens låt: royal freakz - be my lover 2009

    How to save a life?

    Idag var det i tidningen. Så ofattbart! Tänker på lördagen då jag kunde se henne genom fönstret med cykeln rullandes upp på garageuppfarten och nu är hon bara borta. Man tänker på all hjälp hon kunde fått men som hon aldrig fick...

    R.I.P

    Dagen började med en lagom sovmorgon och ett lätt träningspass på hemma gymmet. När jag kommer ut ur gymmet svettig och dan får jag reda på en hemsk nyhet, trodde inte det var sant!

    Mamma meddelar mig att vår granne har tagit livet av sig. Jag blir helt chockad! Lika gammal som min syster dvs 16år. Vi visste att hon inte mått bra rent physiskt det tror jag många märkt av men aldrig trodde man att det skulle gå såhär långt. R.i.p.


    Så lite smått tårögd gick jag in i duchen och hjärnan gick på högvarv och den stora frågan var varför? En fråga som också susade i huvudet var att det måste nästan vara en förbannelse över Lars Kagg skolan. Fjärde dödsfallet under kort tid!

    Därefter flöt dagen på som vanligt och jag provade jacka och termobyxor så att allt skulle passa till det bär av mot Åre på lördag :) Skulle egentligen har börjat ny kurs idag men det saknades 3hp för att bli behörig till den. Så nu går jag här hemma och ska fokusera på omtentan den 28februari. Klarar jag den så kan jag börja andra delkursen och allt kommer flyta på som vanligt igen :)

    Take care!

    Välkommen till min nya blogg!

    emeliepagels

    En blogg om allt och ingenting

    RSS 2.0