091030 freedag

16:15 - gick upp vid nio o åt frukost..telefonen ringde: dt var sofia, jag bestämnde mig för att följa med Sofia o Albin en sväng i dt nya modehuset i hansacity så nu har jag varit där :) jag tyckte det var väldigt fint men inget märkvärdigt, var inte bättre än inne i stan. Jag hittade iaf kläder till halloween festen i morgon :) jag kmr vara en läskig zombiebrud imon :D hittade en vit lång skjorta o så hittade jag även leggins i ormskinnsmönster, super läckra. Problemet är väll vad jag ska ha på fötterna, ska se om jag hittar några typ kängor hemma annars får dt nog bli mina röda vanliga men dt passar inte jätte bra dock :/ men jag tror att det kan bli bra :)

 

Nu strax klockan 17 ska jag in till stan o gå på kurs igen men denna gång avancerat friluftsliv (höst). Undrar vad vi ska göra i morgon om det blir klättring som gäller...kul lär dt säkert bli!

 

Ciao♥

091029 toorsdag

11:09 - gick upp vid tio och fick äta frukost själv idag :( får skylla mig själv att jag går upp så sent! Men det var ju så skönt att ligga o dra sig lite...

Det slog mig nu att jag drömde en sjuk dröm, knr mig nästan lite falsk som person efter att ha drömt den...men gud vad sjukt att jag drömde en sådan dröm..jag tänkter faktiskt inte berätta vad jag drömde för det kan bli grymt pinsamt, om ni verkligen vill veta får ni ta o fråga mig privat :P

Klockan 15 idag ska jag klippa mig :D Det ska bli skönt o klippa av håret som bara hänger o slänger, luggen är ju på tok för lång nu! Ikväll, blir nog inte förrän åtta om jag ska ta bilen, så ska jag träffa Anna :) ska bli muchas trefligt!

Annars ska jag nog mest plugga o gå en lång promenad i det fina vädret :)

Ciao♥

-

DAGENS:

Klädsel:
Gamla begagnade Filippa K jeans, carlings t-shirt, carlings tröja typ...ansträngde mig inte för att vara snyggt klädd om man säger så ;)

Låt:

Alannah Myles - Black velvet 

Tv:
Oskyldigt dömd

Vill ha:
Lindvallen v.2 :D

Dricka:

kaffe

Tråkigaste:
Uttråkad

Roligaste:
Att jag har fått komma ut o springa igen :)


SENASTE PERSON SOM:

Sov i min säng:
C (om man bortser från mig själv då...)

Såg mig gråta:

hm, brukar inte gråta framför folk så ofta

Fick dig att börja gråta:

massa små grejer som lägger sig på hög o blir en stor typ..

Fick dig att börja skratta:
var en del roliga grejer som kommenterades på föreläsningen o då skrattade jag :P

Du gick på bio med:
Anna :)

Skickade ett e-mail till dig:
Patricia

Skickade ett sms till dig:
Anna-karin :)


ANNAT:
Vad är du mest rädd för:
att förlora dom som står mig närmast om hjärtat...o att min framtid blir mörk!

Vill du gifta dig:
inget måste men skulle gärna vilja det :)

Vem hatar du verkligen:
ingen, att hata är just nu för mig ett alldeles för starkt ord!

Har du varit kär:
mm..

Kör du bil:
javisst, är så skönt att ha körkort!

Gillar du att ha folk omkring dig:
Beror på situationer men klarar inte av att sitta på mitt rum ensam flera dagar i sträck!

Är du ett hälsofreak:
nej det vill jag inte påstå! inte alls faktiskt, men försöker träna o äta regelbundet för att få kroppen att må bra :)

Är du ensam nu:
nej det vill jag inte påstå :) fast just nu har familjen pagels gått o lagt sig, är bara jag som är uppe...

091028 oonsdag

22:19 - gick upp strax efter nio, käkade frukost med mamms o sofia (som har höstlov nu)...sen gick jag upp till rummet o började plugga på nutritionen igen fram till klockan blev runt tolv..då kände jag att jag måste ut o springa nu när det äntligen är fint väder :) så ut o sprang gjorde jag efter en veckas uppehåll igen, dt är inte kul att behöva ha sådana uppehåll för då knr man inte att man utvecklas :( o löpningen just är uppbyggd så att man bara utvecklas om man springer var och varannan dag..men 4km blev det iaf :)

 

Halv två cirka tog jag tag i pluggandet igen..ville helst läsa klart sidorna som skulle tas upp på föreläsningen så man hänger med bättre. Halv fem fick jag ta bussen in till Kalmar för att gå på kvällskursen Kost för prestation. Lagom kul att åka buss kände jag! Men denna gång var föreläsningen ganska intressant o jag hängde med alla 3timmarna, var kanske ett parti mot slutet som började flumma ut lite...Efter kursen blev papps lika glad som mig över att få åka buss hem, *suck* kände vi då! Men vi gjorde ett besök på Maxims i väntan på bussen (gammal choklad fick vi) o så till slut kom bussen vid halv nio...sååå klockan nio var vi finally home!

 

Hemma fortsatte jag med att kolla på Oskyldigt dömd som faktiskt är en väldigt bra serie :) Persbrandt är ju för go!

 

O Maria jag hittade ett par skit coola byxor på Monki när jag var där i Götet men var nog lite för snål/feg för att köpa dom..risken fanns ändå att jag inte skulle använda dom men coola var dom :D Är ju lite så med Monki att dom har coola men ganska speciella kläder! Jag måste snart också göra ett besök i Mode huset knr jag :)

Det var alles från mig :)

Ciao♥

091027 tiisdag

21:03 och jag ogillar tisdagar...

Började med att jag vaknade av alarmet på mobilen och jag böjde mig upp för att stänga av när jag fick se att min andra klocka stod på halv tio..mycket skumt tyckte jag då jag alltid ställer mobil alarmet på halv nio..men efter ett tag slog det mig såklart att jag hade glömt att ställa om min bords klocka...så mobilen ringde som den skulle! skönt tyckte jag då jag inte vill sova längre än nio för att orka med dagens aktiviteter!

Klockan tolv bar det av mot Käälmah för att ägna hela eftermiddagen åt att sitta med vårt j*kla grupparbete, dt är segt men det funkar. Tror dt kan bli bra tillslut! Vi lånade accelometrar till arbetet med för att mäta vår kaloriförbränning vid gruppträning..kan bli intressant att se!

Klockan halv fyra tog jag bussen hem igen och det var fasen vad mkt folk det var men tror många skulle av vid IKEA för att göra ett besök i det nya modehuset, som jag med skulle vilja..var massa bilar där så märks att dt är lov och löning nu!

Hemma hände det inget speciellt, märks att man är inne i vardagen igen :/ men kom hem vrål hungrig så tog lite o äta innan jag begav mig upp på rummet för att plugga ytterligare lite nutrition...och vart tusan har mina CSN pengar tagit vägen :O läser tre kurser men får inga pengar för det, *suck*! Dessutom får jag höra idag av papps som snackat med programansvarige för hälsopromotionsprogrammet i Göteborg att jag hade kommit in på utbildningen trots att jag var 250:E reserv, dt är ju kul o höra nu :O så kanske blir det Göteborg nästa höst, kanske blir det Gävle vi får se!

En annan sak som jag har fixat nu är klipptid :D så på torsdag kl.15 ska jag äntligen klippa mig :)

Det var nog all uppdatering ;)

Ciao♥

091026 mååndag

Tiden rinner iväg o nu är både helgen och måndagen förbi...

Det har varit en intensiv men underbart bra helg :D :

  • Fredag ankomst 11.57 med tåget. Strosade runt i stan till 14.30. Mötte upp Anna-karin. Lagade middag och efterrätt tillsammans och drack lite vin :) Slutade med en kväll framför tv:n med Idol och filmen Ett perfekt mord.
  • Lördag började med sovmorgon till 10.00 och därefter en stor härlig frukost :) kl.14 bar det av mot naturhistoriska museét där även alla små skrikande barn befann sig men det var trevligt ändå. kl.15.30 blev det middag på ett mysigt café. Kl.19 tog vi spårvagnen över till Anna-Karins kompis Elise där vi satt o snackade lite innan Anna-karin och jag drog vidare ut mot en pub. Så kvällen slutade med lite pub häng och en god öl :)
  • Söndag började med uppstigning vid normal tid 9.00 men Anna-karin hade klivit upp tidigare och satt o kollade på en massa gamla bilder ute i hallen. Hon hade väll antagligen vaknat av det störande pipet som låter från taket. Sedan blev det frukost med amerikanska pannkakor som tillägg :D sååå gotth! Runt tolv tiden bar det av ut mot marstrand trots det dåliga regniga vädret. Det blev en härlig promenad men oj vad vi frös o var blöta när vi kom tillbaka. Det jobbiga var att då skulle vi in på Maxi o köpa tillbehör till pizzan vi skulle laga oss. Men när vi väl kom hem så slängde jag mig in i duschen och blev varm igen för att sedan tillslut få äta av min underbara pizza :D Det blev en lyckad dag! Kvällen avslutades med två filmer (sex and the city och Starsky and hutch).
  • Måndag (idag) började med att jag väcks av Emanuels och Anna-karins viskande och knarrande fötter i golvet klockan halv åtta på morgonen då dom skulle iväg till jobbet. Själv låg jag kvar o drog mig till halv nio. Därefter gick jag upp för att sätta på lite go musik och sedan äta en god frukost :) Sen städade jag undan lite i lägenheten och sedan satte jag mig lite i soffan för att plugga lite. Runt tolv tiden ringde Jinnie och vi bestämde att vi skulle ses klockan ett för att sedan bege oss av vidare mot Kalmar. Så jag fick åka med Jinnie och Nicklas hem till Kalmar vilket jag uppskattade då det är tråkigt att åka tåg själv. Så klockan åtta på kvällen var jag äntligen hemma igen. Blev en lång resa hem!

Just det, en sak till, när jag var påväg hem så ringde Annica från Maxi och frågade om jag kunde tänka mig att jobba i jul och jag bara JA med stort utropstecken. Inte för att jag älskar Maxi men jag behöver verkligen pengar nu! o det var rätt komiskt att hon ringde för jag hade precis tänkt ringa henne i veckan om samma sak...så det ser iaf ljust ut på jobb fronten! 

I morgon börjar allvaret igen då vi ska träffas o snacka om vårt arbete igen, dt är sååå tråkigt! men det måste göras! See ya! ooops..boka klipptid är ett måste!! Snarast!!

Ciao♥                



Somewhere I belong

...en av mina favorit låtar med Linkin park ♥

Kvällen igår blev mkt lyckad som jag hade trott :D var riktigt trevligt o träffa Maria igen efter x antal månader :) Sen kanske det inte var helt lätt att för en konversation ute i vimmlet ;) men dt var trevligt ändå.

I morgon bär det av mot GÖTEBORG :) Tiiidigt! Hade hoppats att jag skulle hitta en sista minuten med 11.57 tåget men dt var helt slutsålt :( så jag får ta tåget redan klockan 8 i morgon :O Men dt ska bli riktigt nice att göra ett besök i favorit staden igen! o få hälsa på Anna-karin med, kmr nog bli en fullspäckad helg! har sagt att jag ska se hela Gbg i helgen :P 

Hoppas ni också får en awsome helg :D

 

Ciao♥ 

Dancing machine

20:44 - ääääntligen har jag skrivit klart min del av bakgrunden! Det var inte lätt o välja ut så lite fakta. Nej mitt problem var inte att hitta fakta utan snarare att plocka ut det viktigaste om varje. Men har nu äntligen lyckats få ihop så dt låter någorlunda bra iaf. Skönt att vara klar med ngt iaf!

Är mestadels detta jag har ägnat denna tisdag åt. Stack ut och sprang på eftermiddagen med :) Men oj vad jag tvekade men det fina vädret gjorde att jag inte hade ngt annat val! Jag menar hur många dagar med detta väder får man under höst o vintern! Så det kändes skönt efteråt även om jag kämpade som en idiot för att ta mig runt hela 4km rundan :P Kändes att jag inte hade löptränat på en hel vecka!

Tog även en liten paus i pluggandet genom att gå en liten promenad med Anna o Tessie :) Det var trevligt! Hinner antagligen inte träffas innan det är dags för ett awsome Halloween partaj :D Det är verkligen höga förväntningar vilket egentligen inte är bra men vi får försöka hoppas att dt lever upp till förväntningarna denna gång :)

I mon återförenas tjejgänget från gymnasiet igen :) Dt kommer iaf bli awsome :D

Ciao♥

Jag undrar...

Mysterious times

10:34 - vaknade av att telefonen ringde halv nio. Första tanken blev: vem fasen ringer nu?. Det var Patricia som jag gör slutarbetet tsm med. Vi ska träffas idag kl.13 o skriva lite på arbetet.

Klockan 17 ska jag träna Step med Jonna :D Älskar den Stepen! så dt ser jag fram emot..

Är väll det som händer idag, o måste snart ta tag i en del grejer som jag inte orkar *suck*!!

Ciao♥

Pleas, let me back in youre heart...

09:46 - och jag har slitit mig upp ur sängen med halsont o grejer :( Men jag har ändå lyckats boka step som jag bara MÅSTE gå på i morgon.

Igår blev en tuff dag. Jag började att kliva upp 6:30 för att sedan ta en buss in till kalmar klockn 8. För att sätta mig på ytterligare en buss som skulle ta mig till Oskarshamn tillsammans med de andra från Avancerat friluftsliv kursen. Idag var planen GROTTKRYPNING och det var grymt häftigt fast endel skavsår o blåmärken var väll ngt man fick räkna med om man väljer att krypa i jeans. Men det var häftigt så trots verk i benen så var det kul! Sedan när vi varit o ränt i grottorna så bytte vi roller så då var det våran tur att PLOCKA SVAMP vilket hade varit kul om man hittat ngn kul svamp. Men allt som fanns var kremlor, tror jag dom hette. Jag hade hoppats på att få se åtminstone en kantarell. Jag fick iaf se en taggsvamp så nu vet jag hur en sådan ser ut. Halv fyra var vi sedan tillbaka i Kalmar o då frös jag som bara den. Det värsta var att strumporna var blöta o jag hade mina vår skor på mig så fötterna var som istappar. Bättre blev det inte då jag fick vänta 45min på att bussen skulle komma. Så där stod jag i busskuren o plågade mig innan bussen äntligen kom. Dum som jag var så gick jag inte in o väntade på stationshuset innan bussen kom.

Så 17:00 var jag äntligen hemma och frös som stryk helt enkellt..så en varm dusch stod närmast på schemat. Men dt hjälpte inte då varmvattnet hann ta slut lite för tidigt och jag frös lika mkt efter duschen...men jag tog på mig mysiga kläder o kröp ner i sängen en halv timme innan det var dags för middag..då äntligen när jag ätit upp middagen kände jag att kroppen började tina o bli varm, äntligen!


Efter maten kollade jag på Idol reprisen o det var min favorit musik MICHAEL JACKSON :D så dt var kul att se men naturligtvis grymt svårt för idolerna att likna orginalet men blev ändå positivt överraskad av endel. Därefter kollade jag, mamms o papps på ytterligare en Johan Falk film :) finns nog inte många kvar att se nu! Men dom är verkligen riktigt bra! Efter dt blev dt äntligen sängen o då var jag gryyymt trött!

Idag, SÖNDAG, ska jag plugga lite grand och i eftermiddag ska jag umgås med Jonna. Det ska bli trevligt :)

Ciao♥

 

091016 freedag

17:29 - vaknade vanlig tid och åt frukost som vanligt. Gjorde mig i ordning och satte mig ned vid köksbordet för att få ngn ordning på nutrionen. Det är svårt men tror att dt kan gå, fick lite mer motivation idag iaf. Men det är fortfarande vissa delar som är obekripliga.

Det är väll vad jag har gjort idag i stort sett, pratade en stund med Anna på morgonen med :) Vi bestämde att vi skulle ses lite innan bion. Jag tänkte jag skulle gått på Avancerat friluftsliv (höst) som börjar idag men fick höra att jag inte behövde det utan Tom som är lärare kunde informera mig om jag kan gå den eller om det blir fullt. Eftersom jag har efteranmält mig så går ju dom andra före som har blivit registrerade.

Sedan pratade jag med Anna-karin nyss som undrade om jag skulle upp till Götet nästa helg o klart jag vill det :D så nu är dt bestämt! ska blir grymt skönt att komma bort från denna håla....blir galen av o gå här hemma, nej men nästan iaf!

Och nu väntar jag på att min favorit mat ska bli klar och på att Anna ska höra av sig :) så blir nog en bra avslutning på fredag iaf :) Favoritmat: mammas potatisgratäng, rostbiff, sallad o sås. Mums!

Ciao♥

091015 toorsdag

20:29 - har precis tagit på mig myskläderna efter en varm dusch :) Innan dess var jag på dans passet på friskis o det är ju så fullt av energi o man kan inte annat än gå därifrån med ett leende på läpparna...dt är sjukt kul!

Annars idag har jag mest suttit o försökt förstå vad som står i kurslitteraturen. Förstår inte hur jag ska lyckas förstå ngt men som tur var är pappa läraren så då kanske han kan försöka förklara lite tydligare iaf...Jag hoppas att jag ska klara det! För är ju väldigt intressant när man väl förstår innebörden i texten men just nu är allt i en enda smet känns dt som...

I morgon börjar ytterligare en avancerat friluftsliv kurs nämligen höst kursen som verkligen börjar på rätt datum för mer höst än såhär kan dt väll knappast bli...Sen efter kursen ska Anna o jag på bio :) "Fame" ska vi se, dt ska bli kul o både träffa Anna som var längesen o sen se den efterlängtade filmen :) Så blir nog en bra fredag!

Hoppas alla får en trevlig helg :)

 

Ciao♥ 

091014 oonsdag

11:35 - klev upp som igår, åt frukost och tog en dusch...denna gång skulle jag väga vad jag åt till frukost då det skulle vara så exakt som möjligt inför vår kostanalys vi ska göra på Idrottensträningslära - kost för prestation ikväll.

Jag har även kollat över min budget och jag ska nog kunna lösa det men det kan bli lite knivigt om jag flyttar till norge o så. Men jag ska försöka snåla så mkt som möjligt fast kan bli svårt då jag planerat att åka till Gbg o att det lär bli en del utgångar o fester framöver men om det blir för körigt så ska jag höra med Maxi om jag inte kan få hoppa in o jobba under julhandeln för förra året jobbade jag grymt mkt över julen. Så det vore ju det bästa om man kunde få ihop en 10 000 över jul :D För då skulle jag klara mig bra om jag flyttar till norge! För måste ju ha en utgångsbudget innan jag får jobb till hyra o så...

Idag är kursen det ända jag har planerat, hade väll tänkt springa en runda också men det blåser för mkt :/ så det blir bara kurs mellan 17 och 20, trevligt o komma ut lite iaf! Har ju varit hemma nu både måndag o tisdag :( Blä!

Ciao♥

091013 tiisdag

16:35 - vaknade äntligen vid normal tid igen, 8:30. Men var inte mkt piggare för det men jag tog mig upp och åt en ordentlig frukost, viktigaste målet för mig!

Kollade utbildningar o snackade lite med Filippa igår kväll. Som det ser ut just nu så verkar det bli Lindvallen v.2 :D o sedan v.4-5 så bär det av till Norge som jag tjatat så länge om. Men i så fall har jag redan fixat boende hos Filippa, är det som får mig att se ljust på norge för då har man iaf kommit en bit på vägen :) Så då kan man bara fokusera på jobb sedan. Vilket iofs inte är så lätt som det låter! Men iaf och sedan tänkte jag stanna där tills augusti om jag lyckas få jobb och sedan i augusti blir det eventuellt flytt till Gävle där jag vill börja socionomprogrammet..Men detta är bara tankar och när jag säger socionomprogrammet är inte min vilja att bli ngn socialtant utan i så fall vill jag jobba inom kriminalvården o ta hand om bl.a utsatta barn o sånt. Men jag är ju jag så det lär ju hinna bli ändrade planer igen haha. Tycker bara det är kul när man kan planera framtiden lite!

Men idag och denna fortsatta höst lär ju bli lika långtråkig som den hittills har varit....men jag håller humöret uppe och nästa helg blir det troligen ett besök hos Anna-Karin i Götlaborg :D Ska bli skönt att komma iväg lite! O sedan har jag två halloween fester, en 20års fest och min egen 20års fest att se fram emot :) Så det händer lite iaf..Är vecko dagarna som är svåra att fylla bara...

 

Ciao♥

091012 mååndag

18:06 har klockan precis slagit o denna måndag har varit mkt händelselös som jag ju skrev igår :P
Men jag har iaf pallat mig ut i blåsten och sprungit en runda, dt var sjuukt jobbigt men kände mig stolt efteråt :)

Nu har jag precis pratat med Anna-Karin angående ett besök i Götet. Hade hoppats på att få åka upp dit nu till helgen men då skulle hon till Vänersborg så blir ett eventuellt besök helgen v.43 :) Det ska bli trevligt! Så på fredag blir det istället bio med Anna :) Ska se den efterlängtade filmen Fame, har väntat en hel månad på att den skulle ha biopremiär :P Så det ser jag fram emot!

 

I morgon blir ännu en tråkig dag hemma men dt får duga. Förresten Gävle till våren, hur låter det? Jag har hittat en utbildning där som verkligen låter lockande nämligen Hälsopedagog :) Tror det skulle kunna passa mig! Men kan bli tight då vi ska till Lindvallen v.2 o utbildningen börjar troligen v.3 så det kan bli svårt men jag får se....Känns väldigt lockande iaf :D

 

Ciao♥

091011 sööndag

12:47 visar klockan när jag bestämmer mig för att tillslut ta mig upp ur sängen. Helt sjukt att klockan kunde bli så mkt! Men antar att det är de söndagar är till för, att sova.

Jag tar mig tillslut upp ur sängen o ordnar en härlig frukost kl.13 :P Gårkvällen blev mkt lyckad måste jag säga :D Först förfest med Emelie J och Jonna @ krilles place. Där vi fick besök av grannarna som blev lite små pinsamt, haha...Runt midnatt avslutade vi kvällen på kåren :D som blev muchas lyckat! Tack för en härlig kväll brudar :D

Idag har jag nog inte gjort ngt vettigt, har kollat på ytterligare en Johan Falk film som Sofia o Albin hade hyrt. Dem filmerna är riktigt bra måste jag tipsa om, se dem! Sen blev dt en runda med hunden i regnet, kallt men skönt med frisk luft. Nu blir det snart käk och sedan film igen?...

 

Ingen step i mon :( Kom på o boka för sent! Så blir väll inget jätte kul som händer imon, ska väll skriva klart min del av slutrapporten o springa en runda om vädret tillåter. Så blir väll en måndag som alla andra måndagar i guess....

 

Ciao♥

091010 löördag

13:43 - sitter o är lite halv frusen o små ruggig efter en förmiddag med kajak paddling men det var jätte kul så dt var de värt :) Sen blir det inte bättre av att vår värme inte funkar i huset så vi får nöja oss med kalla element o 20grader kallt i huset. Tur är väll att vi kan elda iaf annars hade det nog varit nere på 18grader som det var i morse :O Ap kallt när man vaknar! Men dt ska förhoppningsvis fixas till vintern...

Ikväll blir det en liten förfest med inga andra än Emelie Johansson och Jonna Gustafsson :D Men dt blir nog kalas ändå! Jag vill ju se på fotbollen på O´learys då men dt är nog inte dem med på tyvärr :P Och avslutningsvis blir det självklart Corehouse :D Wiiie!

Ciao♥

091009 freedag

Missade o skriva ett inlägg igår men dagen var ganska fullspäckad. Började med att sitta på högskolebibblan mellan 9-12 där vi skulle börja skriva lite smått på vårat grupparbete. Det kan nog bli ett bra arbete :) Men vår fjärde gruppmedlem var spårlöst försvunnen så vi fick nöja oss med att vara tre stycken.
Klockan 12 tog jag bussen hem och när jag väl var hemma runt ett tiden så började jag skriva på mitt andra grupp arbete för Avancerat friluftsliv kursen. 

Klockan 17 bar det av vidare mot Kalmar igen då Sofia, jag och mamma skulle kolla på invigningen av pappas nya testcenter. Där man ska kunna testa hur bra man ligger i olika idrottsgrenar t ex kondition, styrka och rörlighet. Det är ungefär samma tester som jag fick prova på att testa på kursen i våras, Idrottens träningslära, prestationsutveckling och tester.  
Runt sju tiden så begav jag mig vidare för att träffa lite folk på student puben där vi skulle käka :) Det var mkt trevligt! Ett minus var dock att man fick vänta nästan 2timmar på att få sin mat så det var väldigt dålig service. För även om det kanske var första gången så var det ändå väldigt dåligt, för så lång tid ska det inte ta! Men hann få i mig två öl innan maten kom så jag hann bli lite go o glá iaf :) Sen tog jag tio bussen hem då folk började bli lite små trötta! Jag hade gärna kunnat stanna en timme till ;)

 

Idag denna soliga men ack så blåsiga fredag så händer inte jätte mkt, jag ska mest sitta med förberedelser inför seminariet och sedan är det då kurs mellan 17-20 och sedan blir det väll hem o se lite på tv och sedan sova då jag ska upp tidigt i morgon för att paddla kajak som avslutning med kursen. Kan bli kul men det är så fruktansvärt kallt på morgonen så vi får se!

 

Ha en trevlig helg :)

Ciao♥

091007 oonsdag

22:39 - och har precis kommit hem från Anna :) Som hade lagat god tacopaj som vi åt till Halv åtta hos mig, var en mkt god paj vill jag lova! Sedan blev det en fortsatt tv kväll med Bonde söker fru och Oskyldigt dömd. Så man vet ju vart man kommer vistas de kommande onsdagskvällarna ;) Sedan bar det av hemåt och nu blir det snart sängen då jag ska vara på högskole bibblan redan klockan 9 i morgon :O Hur ska det gå men det måste gå!

 

Ciao♥

091006 tiisdag

10:53 - tisdag förmiddag o jag har äntligen lyckats ta mig igenom ett av alla häften jag helst ska ha läst tills på fredag men det är bara att kämpa på! Så det kommer den här veckan bestå av och sen idag ska jag ta en paus o fika med Jonna igen, vi gillar fika :D Hann inte bli så lång fika sist så vi har en hel del kvar att snacka om!

 

Sen i mon blir det fortsatt plugg och på kvällen blir det ett besök hos Anna :) Förhoppningsvis ska jag ut o springa en runda också om det hinns med!

 

Ciao♥

091005 mååndag

ny vecka, nya tag! Jag knr mig glad idag, vilket är skönt :D Är nästan läskigt vad ens humör kan gå upp och ner hela tiden...

Jag började med en stadig frukost och sedan blev det lite plugg inför seminariet på fredag. Var ganska krånglig text men dt funkar...vid tolv tiden stack jag ut o sprang en runda i höst kylan. Det kändes bra och jag kände att jag nog hade orkat 5km idag men det blev bara 4. Kanske att jag siktar på att klara 5km nästa gång :) Men jag knr att vädret tar emot mer o mer nu men jag ska försöka hålla igång med löpningen hela hösten :)

Nu ska jag snart in och träna igen, step kl.17:15 :D Woho!

När jag kommer hem igen blir det antagligen Idol höll jag på att skriva men det kommer ju inte ikväll :( Får bli ngt annat kul som tv:n har att erbjuda istället!

Ciao♥

091004 sööndag

22:15 visar klockan och jag har precis kollat på filmen Johan Falk som är en del av en kriminalserie. Grymt bra är dom! Andra filmer i serien är bl.a Livvakterna som dom flesta kanske känner till. Längtar tills dom andra filmerna kommer ut :)

 

Idag har dagen varit ganska deppig som den ofta är dagen efter...blir alltid så även om jag haft skit kul dagen innan. Så jag har inte haft lust att göra speciellt mycket idag, mest slappat framför tv:n och varit ute en skön promenad med hunden :) I morgon får det minsann bli någon ordning på mitt liv så då ska jag börja träna igen :) Ska försöka springa en runda o sen lyckades jag boka till stepen :D Så dt ser jag fram emot! Ska försöka läsa på lite inför kursen på fredag med, var en hel del sidor man skulle läsa!

Hoppas ni har haft en bra helg :) Jag har haft en ganska bra helg annars men humöret har gått väldigt mycket upp o ner ibland vilket har varit ganska jobbigt! Men det blir så ibland!

Ciao♥

091003 löördag

14:09 - idag började jag dagen med att hastigt bestämma mig för att följa med familjen in till stan. Det var trevligt :) Blev Claes Ohlson, Media markt, Stadium och Kvantum! Sedan fika med kanelbullar :D

Ikväll blir det förfest o utgång :D Sen i morgon om jag orkar så ska jag spela laser game, höhö! Kan bli kul, en sak är iaf säker att det inte kan gå sämre än sist :P

Så detta kan bli en trevlig helg!

Ciao♥

091002 fredags mys!

17:49 är klockan och idag har tiden faktiskt gått ganska fort :) Jag började med att äta frukost som vanligt med mamms och efter det bestämde vi oss för att åka in till stan men vi var tvungna att ta bussen så vi siktade in oss på tolv bussen.

Så halv ett var vi inne i stan och vi började med att hämta ut mammas glasögon som var riktigt fina :) därefter blev det pizza buffé på Italia så det tog en stund innan vi kom in på själva shopping delen...men tillslut lyckades jag hitta en fin kofta på Gina tricot, jag tror det är samma som i reklamen som visas på tv. Väldigt skön var den iaf men ser dock inte lika fin ut på bilden. Jag hittade även en mössa på Intersport som jag fastnade för, en mörk rosa mössa med en stor boll på toppen. Igår när jag o Jonna var i butikerna på Oktoberfesten så hittade jag en snygg vinter jacka som jag fick 20% rabatt på så den kostade bara 720 istället för 900 :)

Här är jackan fast jag köpte den i svart :)

Nu ikväll blir det fredagsmys hemma med familjen. Det blir lite taco gratäng o sedan skulle det inte förvåna mig om dom åker o hyr en film :) o så en påse chips på det med såklart!

Hoppas ni också får en mysig fredagskväll :)

Ciao♥

091001 toorsdag

11:07 är klockan och solen skiner faktiskt. Det var mer än vad man trodde för två timmar sedan då det såg ut att bli en riktigt grå mulen dag.

Jag började dagen med att gå en morgonpromenad med hunden i kylan. Men det var skönt med frisk luft! Sen blev det kaffe o två mackor, gott!

Ikväll blir det fika med Jonna i stan och så kanske vi tar en titt på Oktoberfesten i Baronen. Skulle tydligen var en del rabatter o så...

That´s my day! Ska försöka samla kraft till att sticka ut o springa eftersom det inte blev ngn runda igår. Helst vill man ju inte gå ut i kylan!

Ciao♥

emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0