Känslan av att vara ett stort ?

Så känner jag just nu...


Detta ständigt letande efter framtidens val. Vilka val är rätt för just dig? Hur ska man veta? Ska man plugga, resa, jobba, säsonga. Vad vill just jag egentligen. En ångest som blir så oendligt stor. Det finns så många olika val och beslut att göra. Så mycket att man blir helt snurrig.


Min situation just nu är att jag ska gå till skolan denna vecka, gå på föreläsningarna. Göra omtentan på lördag och sedan fatta ett beslut om jag tror jag klarar av att gå kvar till sommarn eller inte. Allt hänger på omtentan! Min stora fråga är vad gör jag om tentan går dåligt och min behörighet försvinner. Ska jag sitta hemma på ön då medans kompisar är upptagna med plugg o jobb och allt. Något måste göras och det snarast!!

Ge mig SOMMAR!!

Chaooo...

Vill vara överallt utom här...

Idag har jag beställt tid hos frissan så hon ska klippa min lugg i morgon :) Äntligen! Säger jag... Och jag har bestämt mig: jag fortsätter med hellugg!

Klockan 13 åkte sofia med sin boyfriend till Stockholm och tre timmar senare byter dom buss som tar dom till slutmålet: Österrike! Avundsjuk? inte alls ^^


Just nu vill jag bara vara överallt utom här!


Ikväll bär det förhoppningsvis av mot Anna :) Inte träffats på ett tag nu...Var så synd när hon inte följde med ut i lördags sen! Men den 14 mars ska vi minsann på kryssning, wihoo!

Chaoo...

Plugg, lite lunch, mamma 47: Grattiz...

Har lite problem med internet vilket stöööör mig och dessutom hänger sig datorn och sladden till högtalarna hackar men har äntligen lyckats få den att fungera hyfsat :) Men blir väll så efter ett år..saker för mig verkar inte hålla mkt längre tyvärr  
:(
 
Klockan 17 kommer farmor och farfar o då blir det massa mat och jag har köpt den bästa presenten till mammsen haha! Tänker allt spara magen till alla god heter som ska få plats! Men dessförinnan blir det en del plugg :( hör ju till vardagen tyvärr :(

Dagens låt: Kanye west - Heartless

Chaoo

Träning, Plugg, hamburgare o bio...

That´s my day :) Tränat och känner mig mega stolt! Men cykel sadeln är fan inte bekväm alltså :( Sedan frukost, Gotth! Plugg, okej går sådär but I try..blir lite lagom irriterad när datorn hänger sig och sådant då det är där jag pluggar! Hamburgare kunde inte smaka godare :) Om en timme blir det till att ge sig in till stan för att hitta present till mammsen och sedan bio med Maria :D Besviken på bio utbudet dessvärre men vi bestämde oss för filmen Mammut. Upp till bevis om den är värd att se! Men det hoppas vi på...

Ha en fortsatt trevlig Tisdag :)

Chaooo

Plugg, nudlar, plugg!! VILL HA köp...

Ja that´s my day och jag vill verkligen ha en iPod med tillhörande högtalare. Det är perfekt att bara ta med sig när man ska iväg någonstan och vill ha musik. Men dessvärre kostar dom men kan bli ett framtida köp. Kanske till sommaren :)





Tidigare idag ringde Anna :) och frågade om jag ville med på endagars kryssning till Polen. Hon undrade om jag ville bo med henne o två andra. Så jag sa att jag ville :) Det kan nog bli himla trevligt! Har funderat lite på det innan men trodde inte dte var så många som skulle med....Nu funderar jag på om jag kanske ska träna lite men kanske tar det i mon istället ^^


See you!

Måndag igen...

Ja så var det måndag igen, veckorna går så grymt fort att man knappt hinner blinka! Måndag innebär plugg för mig och säkert för många andra förrutom dom lyckostarna som har sportlov nu! Min syster b.l.a., hon är en lyckans ost. Nu har hon sportlov en vecka och sedan åker hon med pojkvän till Österrike. Kan man leva i mer lyx!

Helgen har varit mycket trevlig :) Lördagen avslutades med utgång med dom bästa! o det blev väldigt lyckat, lite synd dock att man inte kände jätte många som var ute. Dom flesta hade åkt hem denna helg till sina respektive ursprungs hem. Men vi som var kvar hade grymt kul! Träffade i alla fall några igenkännliga ansikten även om det mest blev hej och jag har tappat bort mina vänner, höhö! Kvällen avslutade jag och Emelie på Café corner tillsammans med två 08:or. Vi satt typ och trackade på varandra, haha. Vi blev kallade bönder och dom blev kallade för tröga 08:or. Ja det var kul faktiskt! Vi satt kvar långt efter stängning medans personalen höll på att städa ^^ Det var kul och den ena killen var grymt söt :) Men jag kunde inte riktigt låta bli att mobbas för att han inte hade velat ta körkort! Trodde det var alla killars dröm i princip även om Stockholmare kanske inte är i största behov av det...När klockan blev fyra kom vi äntligen i säng för att sedan fem timmar senare gå upp igen!



En bild som får sammanfatta kvällen! Tack tjejer för en grym kväll ♥

Ibland är Öland uuunderbart!

Bilder från min och Figges vinter promenad:







Nu blir det träning, dusch, mat och PARTY!

Solig vinter dag...

Gårkvällen avslutades med Let´s dance och filmen Bankok dangerous.



Kitty blev den som fick lämna Let´s dance. Vilket jag inte tog skada av. För mig så spelar det ingen roll vem som åker ut om det inte är någon annan än Karl Jan, George och Elisabet Det är verkligen dags för dom att åka ut. När dom åkt ut blir det en kamp i programmet. Visst alla tre har en härlig personlighet men programmet handlar faktiskt om DANS.



Idagvar jag uppe redan vid åtta och satte mig för att läsa min bok Snabba Cash som jag har velat läsa hur länge som helst. Men det finns ju alltid roligare saker att göra än att läsa ^^ Efter det blev det en härlig familje frukost (Jag, sofia, albin och pappa) men mamma jobbade tyvärr. Det var trevligt att slippa äta själv som det annars brukar bli. Efter det tog jag initiativet till att göra något jag skulle gjort för länge sen: Städa mitt rum. Det behövdes dammsugas kan jag säga! Nu ska jag och papps fika lite och sedan blir det till att gå en promenad i vinter solen :) Lite senare blir det träning, duschning och slutligen PARTY!

Hoppas ni får en lika mysig lördag som jag :)

Chaooo!

Chill i soffan, Let´s dance o en påse chips!

Det, det är fredag för mig! En perfekt uppladdning inför en oemotståndligt festlig lördag :)

Alla hjärtans dag kan vi skita i, har aldrig och kommer aldrig fira den på något sätt! Far too överskattat...Jag är stolt över mina tjej kompisar som väljer en party kväll framför en mysig hemma kväll med pojkvännen på Alla ♥-dag :) Let´s party!

O Emelie: Are we human or are we dancers :D


Ha en toppen Fredags kväll! Och förresten varför ska Vallen börja ha öppet på helgerna :O? Vallen är det som gäller på sommaren inte nu i svin kalla Kalmar!

Pussokram ♥

Friday I´m in love vs Fredag den 13:E

Jag är en av dom som inte tror på otursdagen...Det blir vad man gör det till är snarare min teori. Detta har jag fått från beviset då jag tog studenten fredagen den 13:E förra året o det kom att bli en av dom underbaraste dagarna i mitt liv :) Så nej den funkar inte för mig...

Annars så sitter jag in snöad på min lilla ö i mitt lite allt för ostädade rum. Jag skulle ganska lätt kunna ta bussen in till stan men jag ligger i protest mot de höjda biljett priserna! 17kr kostar det nu att åka in och då ska jag egentligen åka på vuxen biljett som kostar 28kr. Det är absurt! Så jag väljer att stanna hemma, kanske tar en lång promenad med hunden i det vita snötäcket. För det är endå lite mysigt med mycket snö! Allra minst när hundarna hoppar runt o rullar sig i snön och ser lyckligare ut än någonsin :) Då kan man inte annat än ha ett leende på läpparna!


Min dag ser lite ut som alla andra dagar just nu: Någon timmes plugg, LITEN lunch, ut och gå, en timmes plugg, leta norge jobb och en kväll framför tv:n med framförallt Let´s dance. Jag har verkligen fått ångest! Det märks när man bara sitter stilla och äter. Nu har jag gått upp nästan 4kilo under detta året. Och det märks, min mage har inte den fina formen som den alltid har haft. Så igår fick jag tränings abstinens så jag flög in på hemma gymmet eftersom jag inte kunde ta mig in til Friskis&svettis. Nu ser jag i alla fall framemot morgondagen då jag ska ut med tjejerna :) Vi kommer vara 9 tjejer på förfesten så det lär bli ett himla kacklande :) Men det blir nog kul! Corehouse senare på kvällen of course!

Ciao!

I don´t wanna be the girl that has to fill the silence...

The quit scares me ´cause it screams the truth...- P!nk - sober ♥

 Grym är hon!



Ännu en dag med plugg men i morgon blir det nog lite uppehåll så min hjärna får vila lite :)

Har precis käkat gårdagens rester Köttfärslimpa med potatis o svampsås. Åt hur mycket som helst, det värsta är att nu börjar allt lägga sig som fett på mig. Så får passa mig lite med maten! Tidigare har jag kunnat äta hur mycket som helst utan att vikten ändrats men nu oj så man ökar...Kanske inget som andra märker än men det byggs sagta o snart kmr jag vara stor som ett hus (ok kanske inte ordagrant)...

Snart om pappa behagas komma hem med bilen så ska mammsen och jag åka och handla, hoppas på en sväng förbi systemet med...Men ska bli skönt att komma ut! Klockan sju sen blir det träning med Jonna om jag lyckas ta mig över bron...Det är visserligen ett bas pass men med extra kondition så kan bli bra ändå, var dåligt utbud idag!

O snart är det helg vilket jag ser framemot :)

Ciao

Sverige vs Norge

Sverige                                               Norge
Maxi el. Möllstorp, medel lön         Norge jobb, hög lön
Hultsfred                                            Norge nöjen?
Midsommar                                       Egen Midsommar
Kompisar                                           Lära känna nya

Det lutar åt Norge :) men hultan? kanske kan få ledigt någon dag :)

Syd Amerika here I come ;)


Följ äventyret!

Okej okej innan något bestäms måste jag få jobb, snälla ge mig jobb!

 vs

Bajsmannen är frisk

Min söta alldeles underbara "lilla" hund har blivit frisk från sin äckliga, vidriga matförgiftning. Här går mamma o lurar på sig något nytt foder som ska vara nyttigt för hunden. Dessutom fick hon en liten gratis prova-på-påse så varför inte. Men det tyckte inte hundens mage om. Nej vad han mådde dåligt, tyckte så synd om honom. Men nu har han blivit frisk o har ändan full av bajs, ett bad är vad han skulle behöva! J*ävla gratis skit alltså! Figge!



Tisdagen alltså igår avslutades med att jag körde in till Friskis&svettis för att gå på det roliga dans passet som har blivit en favorit (efter en gång). Körningen gick sådär, har kommit på att jag nog är den sämsta bilföraren...Men jag lyckades ta mig till mitt slutliga mål och efter lite snurrande på lite små vägar så hittade jag tillslut den parkering mamma hade menat...Varken mamma eller jag själv kände att deras huvudsakliga parkering var något för mig så jag valde en "enklare" som inte blev så mkt enklare...Dans passet var kul och jag kunde inte hålla mig för skratt och sedan körde jag hem igen...Jag kände mig duktig!

Onsdagen började med att jag klev upp vid 7.00. Ja Emelie Pagels tog sig upp vid sju idag, helt ofattbart! Anledningen var att jag och Emelie Johansson skulle vara flitiga och plugga på biblioteket klockan nio. Vi hade bokat ett rum fram till klockan ett så då hade vi några timmar på oss att plugga flitigt. Men vad gör inte två tjejer som inte träffats på ett tag jo dom pratar o dom pratar. Det är trevligt det med men när vi väl satte igång med pluggandet runt 11-12 så börjar ett annat gäng precis utanför att snacka och snacka. Det var inte låg volym heller för ni vet ju hur killar är! Men jag fick lite gjort i alla fall och det var trevligt att komma bort från hemmet lite. Nu ska jag fortsätta plugga lite och kanske svara min mailvän från Peru :) As skön verkar han vara :)

Ciao!

DAGENS LUNCH

Idag har jag laget mig en riktig studentlunch: Nudlar, en ostmacka och ett glas vatten. Den optimala studentlunchen och min favorit...

Så fruktansvärt...

Har skakats av nyheterna från Australien. Det värsta jag skådat. Man befarar att över 200 människor i Australien har dött av mordbranden som fortfarande härjar. Det är deras värsta katastrof på 110år. Nu letar dom efter de som tänt eld på skogen och man frågar sig hur någon kan vara så j*vla dum att man går och tänder eld på en skog som står i torka. Man blir minst sagt upprörd!

Musik och sånt...

Bjuder på tre små trevliga låtar:

Tom Petty - Free fallen vs John Mayer - Free fallen (cover)

Daniel Powter - Next plane home

The Kooks - naive


John Mayer, gillar bilden skarpt!

Kärlek sökes...

Ibland undrar man bara vart kärleken har tagit vägen och allra mest ställer man sig frågan: när är det min tur? Nu har ännu ett par inom min vänskapskrets bildats. Jag är verkligen glad för eran skull och har verkligen sett hur han kämpat för att få dig att falla :)

Jag går väldigt upp och ner i mina tankar om förhållande. Jag känner inget krav på att jag måste ha ett förhållande och är inte särskillt desperat men man kan inte annat än vara en liten gnutta avundsjuk på andra som går och är ny kära. Det skulle i alla fall vara kul att gå och veta att det finns någon som verkligen tycker om än för den jag är. Jag har varit med om det förrut och då klagade jag på att det bara var han som tyckte om mig. Alltså det var obesvarad kärlek från hans sida. Men nu tycker jag bara att det var gulligt och kul att ha någon som verkligen skulle offra allt för ett förhållande. Men efter att ha haft honom efter mig hack i häl i över ett år så blev det bara jobbigt och allt efter att tiden gick så svalnade känslorna från hans sida, lite skönt. Nu har jag inte känt av kärleken sen i höstas och då var det jag som var mest kär och fick efter flera månaders date:ande nobben. Då rasade mitt liv (nästan) samman!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

"This time
I wonder what it feels like
to find the one in this life
the one we all dream of
but dreams just aren´t enough"

En dag med massa mat...

Känner mig övergödad! är nästan så man mår dåligt när man tänker på människor som lever så mkt sämre...

Middag: Fläskfilé, sås o potatisgratäng :) Min favorit!

Efterrätt: Drottning paj med vaniljvisp o en kopp kaffe :) Hur gott låter inte det?!

Ljuvliga söndag!

Rälla

Vaknade halv tolv med känskan av att jag sovit för länge. Men behövde den sömnen då jag inte kom hem förrän halv tre o kom i säng klockan tre. Så jag sov ändå inte mer än 9 timmar. Med andra ord det var kul igår :) O vi träffade några bekanta ansikten :) Men känns som "pidis" ofta är där! Fick se hans nya tjej lajv också vilket var intressant, höhö! Det roligaste var väll mot slutet när "Finnen" stod o hängde över vårat bord o verkligen ansträngde sig för att stå rakt. Jag sa att han kanske hade tagit en öl för mkt men ändå påstod han att det inte var så ikväll. Jag bara skrattade åt honom! Det ska Kristoffer få höra sen haha....Han kommer säkert inte vara förvånad!

Gjorde min hellugg till sne lugg igår o blev riktigt nöjd :)



Idag har jag faktiskt hunnit med en sväng med mamma, pappa o hunden i Rälla skogen. Det var trevligt :) Tycker om den skogen och så fick jag köra lite med...Nu ska jag snart äta och sen måste jag sätta igång med plugget tyvärr...






Ciao

Puben med Annoj...

Jag har fått nog av min rastlöshet så jag har helt enkellt bestämt mig för att åka in till stan för att ta ngn öl el cider med min vän Jonna :) Kan nog bli trevligt även om det blir vi o alla hyfsat fulla ungdomar ;P

 
Kan nog bli trevligt :) Minns du kvällen på bilden Jonna? Kmr aldrig glömmas för mig :´(

Ciao

Hel vs Sne

Ja jag står nu inför ett komplicerat val...valet jag måste göra är om jag ska ha sne eller hel lugg.

 vs

Jag tycker det är jätte svårt att välja. Jag trivs i det ena lika bra som det andra..Hjälp! snälla...

I övrigt så kan jag väll inte annat än vänta på att Jonna ska höra av sig så man kan hitta på ngt ikväll :) Har bara suttit här idag men visst blev jag nöjd med den nya designen på bloggen minsann :)

Dagens låt: Kent - Things she said

Lördag...tråkiga lördag...

 

Nej lördagar ska vara bra, dom ska vara fulla av nöjen. Men varje helg? nej det är faktiskt inte nödvändigt. Denn lördag verkar bli den ända lördag som jag verkligen inte har något planerat!! Vilket är ganska skönt egentligen men eftersom jag har känslan av helg varje dag* så är jag i behov av att det händer saker omkring mig men jag kan inte annat än längta till nästa lördag då det blir partaj med tjejerna :) Looking forward it!

*Varje dag? säger ni som inte vet! Jo jag har en omtenta som jag måste klara för att hoppa in i skolan o börja min andra delkurs, det är lite surt men livet är vad man gör det till.



En lugn Lördag för Emelie!!



Så idag blir det umgås med föräldrarna, inte ens min syster är hemma. Ibland önskar man att man också hade pojkvän så man i alla fall kunde fördriva tiden med någon ^^ Finns många andra fördelar med men förrutom det så klarar jag mig utan :) Så först tänkte jag plugga lite till i den jävla boken som jag inte förstår. Kvällen kommer väll fördrivas genom film tittande o kanske men bara kanske att jag joinar mamma med att kolla på melodiestivalen trots att jag är helt emot att kollat på sådant.

Hoppas du får en roligare lördag än jag :)

Ciao

Fredag

Ok nu kommer detta publiceras som lördag men jag skriver för fredagen...Det har varit mycket plugg idag och tanken var att sedan gå på bio med min mor faktiskt, båda hade gratis bio billjett...men även denna gång blev biobiljetten ej använd men glad ska man väll vara för det...För den som spar han har!

Istället satta jag mig på bussen in till IKEA där jag skulle träffa Anna :) Vi gick där en stund och Anna hittade lite småprylar...man blir bara mer o mer sugen på att flytta hemifrån när man går där inne!! Sen satte vi oss i bilen för att bege oss till pizzerian där vi skulle hämta det eftertraktade pizzorna....fyra pizzor var beställda varav en var Annas och min. Vi åker hem till Anna o Robin där även Kristoffer o David befann sig. Data nördar som dom är allihopa så satt dom och spelade medans Anna o jag försökte höra vad dom sa på tvn. Vilket var svårt med tre andra som pratade i mun på varandra o så Davids tjutande data fläkt till på köpet.

Men när klockan väl slog åtta så kollade vi på Let´s dance och som alltid så kan jag säga att Morgan klassade ut alla andra. Sen kollade Anna och jag på en jätte sjuk men ändå rolig film på 1:An som hette En djävulsk romance. Sjukaste film jag sett på länge tror jag, inte värd fyra toast men den funkade att kolla på.


Klockan började sedan närma sig midnatt och jag o Anna beslutade oss för att åka o hämta "min" bil som pappa parkerat vid en kolegas hus. Jag fick nämligen äran att vara fylle chaffis denna kväll då pappa skulle vara på corehouse o äta middag med sina idrotts lärare (110st). Men eftersom mitt lokalsinne är som det är så körde jag helt lost när jag skulle köra tillbaka till Anna trots att hon var strax framför mig. Men efter att ha virrat runt ett tag o haft en taxi bil efter mig så hittade jag tillslut tillbaka men jag skyller på dimman!! Ett litet äventyr i Funkabo fick man minsann, allt ser verkligen likadant ut där. Sen ringde pappa o vi körde hem vilket gick utomordentligt bra :) Därefter blev det läggdags!!

Ciao ciao

Resa....

Jag har kommit på att jag verkligen vill göra en äventyrsresa och upptäcka o prova på nya saker. Det skulle vara så himla kul! Eftersom mina kompisar pluggar o har flyttat härifrån så har jag funderat på att leta på nätet efter ngn eller några att resa med. Har även slagits av idén att det kanske ändå skulle vara det roligaste att resa med ngn/några man inte känner så väl. Vem vet kanske blir man vänner för livet, kanske man inte trivs alls med varandra..Men det skulle vara en kul grej! Detta skulle jag vilja göra direkt efter sommarn..Bara packa väskorna och dra! Lämna pluggandet o allt annat som ligger o skräpar här hemma! Uuuunderbart var ordet!!! Säg till om ni är på :)

O sen när jag är tillbaka vill jag inte vara hemma mer än kanske en månad o jobba lite o träffa kompisarna här för att sedan sticka o säsonga i Sveriges "alperna"....Där strax efter är jag nog reda att jobba fram till hösten o sedan börja plugga igen! Detta är min nuvarande dröm!! Snälla låt den bli verklighet :)



Vill upptäcka!!

"Den som inte tar bort luddet ska dö!"

Okok jag satt o stor grät i min ensamhet innan läggdags igår..oj har nog aldrig gråtit så mycket till en film. Will Smith gjorde det igen..han är mannen bakom legenden (?)...han har visat upp sin hjälte sida igen. Filmen jag talar om heter Seven punds och den var helt klart sevärd men jag började gråta floder. Bästa filmen med Will Smith efter Bad boys filmerna. Helt olika kategorier men jag tycker det är kul att se en skådespelare i helt olika roller och han gör det bra. Dock gör han sin roll bäst som action hjälte.



I övrigt denna dag är det PLUGG som återstår och dagens lunch blev korv stroganof. Ganska gott när man var hungrig... 

Musik och sånt...

Bjuder på två suuper låtar:

The killers - spaceman

The killers - The world we live in

Bara för att jag vill se dem på Hultan i sommar!

Lätt att bli beroende

Hejsan!

Jag har gått och skaffat mig ett nytt beroende...nämligen av mjukost! Det började med att jag letade i kylskåpet efter något gott att ha på mackan men allt jag kunde hitta var ost och leverpastej utan gurka..men så dadah när jag böjde mig ner så var det riktigt så det lös om den...mjukosten med den nya smaken gräslök och rädisa. Okej jag var skeptisk i början men nu är jag helt beroende! 4 toast kanon god helt enkellt!


Emelie har blivit beroende!!


 Nu ska jag käka, är jämnt hungrig nu för tiden! Rester från igår: Mindre god wook mix med sötsur sås och ris. Blev genast besviken då jag inbillat mig att det var den goda laxen från i förrgår! Men det är bara att le och se glad ut :) Sen blir det PLUGG !!

Ciao

Stan med Maria!

Dåligt med bloggande idag men här kommer ett sprudlande inlägg :)

Dagen började med uppstigning klockan 9 och mamma o sofia hade redan duschat o grejer..här trodde man att man var först men inte...det blev en frukost med kaffe igen och det är sååå gott med frukost kaffe :)



Inte förrän klockan elva var vi iväg då sofia är så långsam när det gäller att göra i ordning sig...kunde likaväl tagit bussen men maria var inte ledsen över att jag kom en kvart senare än planerat så det var lugnt....blev ganska komiskt då mamma o sofia skulle gått på stan o köpt present till lille "babblin" som fyller 19...men när vi skulle åka ringer albin sofia och säger att han är påväg till oss så sofia får panik o måste stanna hemma o vänta på honom...så tillslut åker mamma o jag in till stan så mamma får själv köpa present till sofias pojkvän..hur kul känns det för henne på en skala :S? men mamma hon grejade det!! var komiskt att maria o jag stötte på mamma i alla butiker utom kill butiker ^^ men hon lyckades hitta en present från sofia tillslut! och jag hittade fina köp...lite för många kanske!


"Jet set" klocka 350kr på rea. Org. pris 698kr. Ett kap enligt mig!


Snygg t-shirt från Gina tricot
99kr

Tunika från Gina tricot 129kr o snygga jeans leggins från VILA
299kr.

Puder Foundation 175kr. Ska bli intressant o testa!

Sist för presentkortet på Gina tricot köpte jag denna söta kofta för
299kr

Mycket nöjd blev jag med mina köp :) Gillade klockan skarpt! Den mesta av tiden tillbringades på Mcdonalds, tror vi satt där från ca 13 till 15. Två timmar på Mcdonalds, inte dåligt! Men det var trevligt och jag och Maria hade mycket att prata om :) Det var trevligt och mycket mat blev det! Det får vi göra om vännen :)

Dagens låt: Flo-rida ft Kesha - Right Round

Hund på hal is

Har tagit mig en sväng med hunden nu och verkligen tänkt på en massa saker, nästan så högt att jag var rädd att ngn annan skulle kunna höra mina egna tankar. Nu har jag även fått ett gått skratt åt mitt fylle sms..HAHA! gud vad man förstorar upp saker på fyllan...Jag var verkligen helt uppriven i lördags (okej bara nästan) o nu kan jag bara sitta och skratta åt det i stort sett...

Jag är riktigt sugen på att gå på bio nu. Finns så många filmer jag vill se som Changeling, I taket lyser stjärnorna och Revolutionary road



Bjuder på en bild från Åre med :) Jag i hörnet...

Måndag

Går kvällen avslutades med filmen The holiday som nog är en av dom bästa kärleksfilmerna jag vet :) tyvärr fick jag aldrig se klart den för Anna ringde men det var ju trevligt det med :) Inte pratats vid på evigheter!! Saknar dig vännen!

Familjen kom även hem på kvällen och även mamma precis som jag hade drabbats av förskylning men mitt har inte riktigt hunnit bryta ut ännu..och hoppas det inte blir värre än såhär då jag ska träffa Maria i morgon :) Det kommer bli kul att träffa den tjejen igen :)


 Ser framemot utgång den 14feb :D

Annars har denna dag mest bestått av plugg och jag tänkte fortsätta lite till efter att jag fått i mig lite käk....Jag har bestämt mig stenhårt att jag ska klara denna tenta!



Återhämtat mig!

Klockan är halv åtta och jag har preci kollat klart på Bad boys II. Det är konstigt att man aldrig tröttnar på den, hur många gånger man än sett den...Tanken var att jag skulle ha pluggat istället men jag satt och tänkte för mycket på lördagskvällen, var så mycket som hände då, så jag kände att jag behövde koppla bort lite med en go film...Det känns lite bättre nu och jag börjar återhämta mig lite smått och jag måste säga att förrutom vissa misstag så hade jag sjukt kul igår :)

Men jag känner sakta att förkylingen börjar krypa efter mig...var längesen jag var sjuk så det skulle nästan vara lite skönt :) bara jag är lagom frisk på tisdag så jag kan träffa Maria :) var längesen vi sågs nu!

Nu kommer nog kvällen fortsättas med lite tv tittande och snart antar jag att min familj kommer hem och då lär det bli fart i huset...

Ha det kanonars :)

Dagens låt: Guns N roses - Sweet child O´mine

010209

Life is more complicated than I thought!

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig!

Men...life is life so don´t worry be happy!

emeliepagels

En blogg om allt och ingenting

RSS 2.0